Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 4
CarlaV spune:
Georgi, ma bucur mult ca-ti vine sotul acasa, cred ca este cel mai frumos cadou de la iepuras .
Cafera, ce frumos povestesti de fete si de mama ta. Asa as vrea si eu sa am unde sa ma duc sa fiu rasfatata...
Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
Georgi...suntem in plina sarbatoare, dar zau daca nu ma gandesc la prostii...acum ca-ti vine sotu' acasa...poate niste ciorapi colorati (vorba caferei!)...si ceva sexy in sus...hai fugi la cumparaturi ca inca mai putin timp!
Caferutaalintat placut si multa veselie!
Carla...lasa ca lucrurile se compenseaza! Ai un sot care te rasfata (GATESTE!!!!!), ai minunea de Saby, bebele din burtica...si MASINA NOUA!!!
Vio ramane cum am vorbit!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
CarlaV spune:
Oanamada, da, ai dreptate
Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ghinetz spune:
Saluty!
A taiat cineva Rosenkranz-ul? Cum e la interior? Eu am asa, o floare cu o crusta tare deasupra si...niste emotii!!! Cum sa-l tai? Cum e aluatul?
LuciaZ spune:
Un Paste fericit tuturor!
Sa va aduca lumina si caldura in suflete !
Pupici la mamici si strumfi.
mychydutza spune:
saluare, salutare............mai dar ce harnice ati fost, si la scris si la gatit....eu sunt gata cu mancarurile.....n-am facut mare branza ce-i drept, dar oole rosii mi-au iesit excelent
musso, ce fain ca sarbatoriti pastele impreuna....
dana, in legatura cu constipatia ta...am o colega de birou care si-a rezolvat-o cu niste medicamente naturiste frantzuzeshti. o sa ma interesez si-ti spun despre ce e vorba.........
alina.a, ma bucur ca esti mai bine......o sa fie totul ok, o sa vezi...
vio
ghinetz. nu stiu cum se taie krantz-ul ala, dar cu siguranta daca l-as vedea as sti cum sa-l halesc
cafera, drum bun si petrecere frumoasa la mama ta. exact asa ma simt si eu cand ma duc la mama acasa
valen, ce cadeau au fetele tale?????
eu sunt iar naspa cu raceala. nu stiu din ce motiv cred ca mi s-a "reactivat" nemernica de sinuzita. saptamana viitoara ma duc la doctor neaparat ca nu se mai poate. sotzul e si el racit mort! andrei mi-a stranutat de cateva ori de azi dimineatza dar fara muci si sper sa fie ok. in rest......totul de la superlativ in sus
va pupez............
* za rabbit rules *
musso17 spune:
helou fetele,
multumesc fetele..abia il astept..cat despre ciorapi,mmm am o gramada ca sunt fan culori dar sotu' ii mai conservator..dar cu toate astea,daca as putea sa-mi pun un sutien push push push up,sa stau cu dansele cocotate in gura ar fi super..acum sa nu credeti ca le adun de la buric
am facut si eu rosenkrants..super a iesit,maine pun si eu poze sa aveti dovada...am trisat un pic,nu cu intentie,cand m-am dus la soacra-mea deja coca era facuta..asa ca doar l-am asamblat si l-am pus la cuptor..eu il rup pe bucati,6 rotocoale cat au iesit asa o sa rup..
zi buna,ma duc la nani sa fiu fresh
CarlaV spune:
Eu am taiat Rosenkranz-ul felii ca la tort, inauntru imi arata ca o felie dreptunghiulara si cu 3 dungi paralele de umplutura. Saby este innebunita si dupa el si dupa pasca, nu puteam sa nu-l tai. A, si l-am tinut invelit in plastic, s-a inmuiat caramelul de pe margine, nu cat sa curga, dar nici sa-mi rup dintii in el.
cristina26 spune:
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul