Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)
Raspunsuri - Pagina 5

Biancas spune:
 Nu Silvia...sunt dintr-o revista cumparata anul trecut...se numeste "Gras sau slab". Iti dai seama ca asta care a scris cartea cu Rina crede in reteta ei nu in alta... Mama mea a slabit cu reteta aia Dunkan anul trecut vreo 10 kg.
Bianca

, mami de Sandra( 8.07.1997)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

silvi_2005 spune:
 Ok Bianca m-am lamurit si eu 
 nu intelegeam ce dieta zici ca e initial, mea culpa .Cu papucii lui Alain ce sa zic adevarul e ca o multime din ei sunt super ok ca nu i-a stricat...pacat ca nu am pe cineva cunoscut sa ii dau...tu esti departe 
 am ramas si cu cateva haine de la Laredoute luate noi si fixe 
 si dupa ce le-am spalat o tura nu mai sunt bune plus ca in ritmul in care creste el ii raman o multime in stare perfecta, in tara le dadeam cumnatei mele( sotia fratelui meu) pe cand o face copil 
 acum s-a apucat de doctorat...anul asta pana il termina isi face colectie de pana la 6 ani 
.
 Giova am uitat sa iti zic ca m-am uitat la pozele cu hainutele de bb puse de tine , sunt tareeee  dragalase...ce fain e sa faci iar cumparaturi de bb 
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

asteryaro spune:
 Buna dimineata!
Silvi, am pus poze in (2), dar uite ca filmuletele nu mi le-a incarcat, probabil ca s-a umplut casuta in exces. O sa le pun in (3), cel mai bine. Multumim de comentarii. Si mai sunt pozele din 18 aprilie, destul de multe.
Bianca, imediat merg si la pozele tale. De ce nu cumperi repede un aparat foto? Cel mai simplu, oricum va trebui sa faci asta, acum sau mai tarziu. 
Maraki, logopedie se face pe cursa lunga, pregateste-te, bine ca este aproape de voi, asta mai lipsea, sa umbli tot orasul. Ma gandeam la covorul acela alb, interesant. Ma bucur ca-ti palce tunsoarea lui Razvan, nu l-as tunde scurt pentru nimic in lume.
Iuliana, frumoasa casa si curte aveti! O placere sa stai la aer curat 
. Ce mai face Matei? Mai spune-ne despre el cate ceva.
Eu o sa strang pe aici, si, daca nu bate vantul prea tare afara, iesim, in jur de 11. De azi reincepem terapia, gata cu vacanta 
, si ce bine era asa, program de voie... Pana face cel putin 5 anisori mai avem de mers...
Razvan scoate niste perle de ne minunam 
. Am constatat ca, din ce in ce mai rar vorbesc despre problema lui... uneori este ca si inexistenta... alteori 
... insa, una peste alta, e destul de bine.
Revin.
Kiki si 
 Nicolae-Razvan (31.01.2006) 
poze (1),(2),(3),(4)

toanca spune:
 Neata fetele.
Eu...la munca.
Matei a mers azi la gradi ca pana acum a avut vacanta.
Abia astepta sa ajunga la gradi...ma tot zorea sa-l imbrac mai repede ca sa poata sa iasa din casa.
Slava Domnului ca nu mai e racit; speram ca acum cu vremea frumoasa sa nu mai raceasca asa de des.
Scoate niste perle din el.....de ma minunez de unde le scoate.
Aseara statea la relevizor si dintr-o data ne spune: uite cum e imbracat Maruta (era televizorul pe Happy Hour); noi nu i-am spus niciodata ca pe prezentator in cheama Maruta....
Am vazut pozele si din dropul lui Maraki si Bianca si Asteryaro
Toate sunt frumoase, dar, din pacate nu stiu din ce motiv nu pot lasa comentarii in drop.
Toanca  si 
 Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Giova spune:
 Neatza din Banat!!!
Noi am plecat ieri la 15 din Alba...ne-a adus sotul ca vantul si ca gandul...vai de burta mea
. profita pana mai poate, ca dupa ce vine bb mic...adio viteza. marco dormea la el in scaun...nu avea nicio treaba piticul. ne-am oprit si in Buzias si am vazut veveritele...doamne ce incantat a fost Marco...nu stiai la care ii e mai frica: lui marco sau veveritei...se apropiau unul de altul si pe urma se indepartau...si tot asa

.
L-a dus Clau la gradi....de abia s-a trezit...murea de somn...e si vreme de ploaie afara.
Eu am bagat la sapalt, trebuie sa scot hainele din vailza si sa vad ce mai fac pe aici...si cumparaturi la Real, dar astept sa se elibereze Clau, mergem impreuna.
Bianca bine ca v-ati simtit ok si v-ati distrat la cabana. cel mai important e ca ati prins si vreme buna.
Toanca si voi pe acasa, super! ma bucur ca-i place lui matei la gradi si ca abia asteapta sa mearga. acum vine caldura...mai rar cu racelile.
super pozele, nici n-ai zice ca esti in Bucuresti.
Silvia cu unii a inceput sa mearga, a uitat ca il strang...bat in lateral. dar i-a facut praf in varf...i-a julit
. Mor cand stiu cat am dat si cum arata dupa 2 purtari. macar ceilalti au piele intoarsa in varf...poate or fi mai rezistenti.
Am pozat si eu cateva hainute cumparate, de acum trebuie sa ma dedic cu mai multa atentie acestui sector...ca mai am multe de luat si nu vreau sa le las pe ultima 100 m.
Silvia ieri pe masina nu a vrut sa se uite la DVd marco, asa ca nu stiu ce ar fi facut cu el. In schimb am vazut eu un film si radeam ca nebuna, spre disperarea lui Clau...care conducea.
Ma pun sa ma uit la poze...poate le descarc si eu azi...am un chef nebun
.
_
Gio
26+  si Marco(06.01.2006)
  poze 

maraki spune:
 Hello,
Eu sant dusa rau cu pluta 
Intreba la generale cineva, cum poate ajunge la spitalul Panduri, hop si eu cu sfaturi si faceam si pe atotstiutoarea 
 O contrazic pe una, ca nu e bun sfatul ei, ca o face sa ocoleasca....asta a fost ieri.....cand intru acum.....imi dau seama ca in mintea mea era alt spital ( militar ) foarte aproape de gara de nord( de unde trebuia sa ia femeia masina )
Am intrat iar sa-i spun cum se ajunge unde vrea ![]()
Astery sa vedem cat merge, ne-a spus doar de 10 sedinte...sant curioasa cum vor decurge cu noi pe la usa si Angelo fara sa inteleaga germana 
Stie si el "danke schon " " hallo " "bitte " " apfel " si cateva cifre.
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

maraki spune:
 giova, eu nu te gasesc cu pozele noi 
 unde sa intru????????????
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

asteryaro spune:
 Maraki, Angelos va avea curs gratis de limba germana 
. Logopedie se face (in general) cateva luni, pana la cativa ani, depinde de copil. Si dupa 4 ani, cel putin asa spunea betiana pe forum. Ma rog...
Kiki si 
 Nicolae-Razvan (31.01.2006) 
poze (1),(2),(3),(4)

silvi_2005 spune:
 Giova abia astept sa vad si eu pozele. Cu hainutele de bb vezi si colectia de la Kiabi ca au bagat super faine in colectia de vara 
 si eu vreau sa ajung prima data la magazin si apoi daca nu gasesc acolo o sa comand pe site. Cu papucii ce sa zic, cel mai important e sa ii fie comozi, nu ii mai da daca l-au julit lasa ca mai bine iei tenisi din aia o sa caut sa iti arat de care zic eu decupati si la baza gleznei...de vara. Alain avea o pereche se adidasi la care ii fugea piciorul intr-o parte ca avea ceva talpa rigida aiurea i-am si aruncat ca era sa isi luxeze glezna 
 se mai dau rateuri...asta e. Cu Dvd-playerul...poveste complicata nu se uita piticii la el decat dupa multe ore de mers cu masina, in rest... e asa ca e portabil sa zic la o cabana sau ceva. Noi o sa ii luam pentru excursiile noastre cu masina de 20 de ore 
ca atunci clar ar vrea sa se uite. Asteptam poze din vacanta 
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Giova spune:
 am pus poze aici:
http://www.dropshots.com/giova2#
sunt multe...de la serbarea de paste de la gradi, din 14 aprilie...pana in prezent.
Mai am de pus de la paste si de dupa...dar le pun imediat.
Maraki ce poze nu gasesti?
Silvia nu l-a julit pe el....Marco si-a julit papucii in varf
. vad ca nu se mai plange...poate au fost si sosetele de vina, aveau o cusatura cam dura in varf si poate asta era de vina.
Cred ca stiu de ce tenisi vorbesti...aici am vazut, doar la bata si costa cam mult pt. cum arata. Poate mai gasesc prin alta parte.
edit: am terminat cu ele...doamne multe au mai fost.
_
Gio
26+  si Marco(06.01.2006)
  poze