Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Buna gagici...am aparut si eu de la belfereala...am fost la piscina azi
. Mi-a fost cam lene de dimineata dar m-am mobilizat pana la urma, l-am trezit si dus pe Dani la gradi si apoi la piscina.
Giova, acum ma uit la poze, sunt frumoase. Am vazut si eu DVD portabil dar cred ca se poate prinde asa de tetira masinii..improvizatie ceva.
Astery...cumpar pe naiba aparat ca il am de vreo 3 ani si ceva si am dat pe el o caruta de bani..a fost 750 lei
. E sony si are 6 MP. Pana scoate poze bunicele nu am de gand sa il schimb. Inainte am avut un Kodak luat de la cineva (in 2002) si inca merge, l-am dat la socrul meu sa faca poze. Si scotea si ala niste poze faine..dar pacat ca nu scotea pozele de aproape bine..cand l-am nascut pe Dani mi-am schimbat aparatul sa pot sa ii fac poze de aproape
. Fain ca si-a dat drumul Razvan la vorba. L-a ajutat si terapia sigur. Din toamna incercati iar gradi?
Toanca unde mergeti in concediu anul asta?
Cosmi, cum a fost la tara?
Maraki nasol cu spitalul ala...bine ca te-ai prins pana la urma sa nu dezorientezi lumea.
Silvia pai pastreaza hainele si le aduci la cumnata ta, e pacat sa le arunci. Sau pastreaza-le ca poate te razgandesti si mai faci unul sau una ![]()
Maine e ziua finului meu si mergem la chef. Si vreau sa ii mai cumpar o pusca la copil ca tot spunea la munte ca vrea pusca
. I-am cumparat o tabla de scris cu accesorii cu Winnie, o carte cu abtibilduri si o bluza. Ii mai cumpar pusca si gata.
Mi-e somn
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Gata, am venit si noi din Real. acolo a servit masa al meu sot...nu am facut nimic
...eu sunt inca in concediu
.
Noroc ca piciul are azi innot, mai fac si eu cate ceva pana merg dupa el.
Bianca carut dintr-ala, asa e...ne-au si dat landoul lor, ca si ala e vreo 7 mil., daca vrem sa-l luam...acum sa vedem. Oricum, Marco s-a urcat aseara in el, era jumatate pe afara, dar a zis ca el acolo doarme
.
Si piciul meu e fan pusca/pistol, tot nu i-am luat pana acum, nici nu cred ca ii mai cumpar...fac prea mare galagie si cu un bb mic in casa...numai aia imi va lipsi.
super ca ai fost la piscina...la mine e lenea cat casa...in loc sa merg si eu la inot...tot o lungesc..pana nasc
.
_
Gio
26+ si Marco(06.01.2006)
poze
toanca spune:
Giova....am vazut pozele; sunt superbe.
Dar nu pot pune comentarii in drop

Bianca....ferice de tine....piscina....vreau si io
![]()
Anul asta mergem in Egipt (la Sharm el Sheick) - daca asa se scrie.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
asteryaro spune:
Toanca, merge si Matei cu voi in concediu?
Noi vrem in sept. sa mergem in Turcia, daca suntem sanatosi.
Razvan a dormit azi 3 ore, si eu vreo ora, mare eveniment.
Acum este dincolo si vorbeste, nu-i tace gurita
.
Merg sa fac si eu cate ceva pe aici.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
am venit si noi...de la gradi...din parc...nu vroiam sa stam afara, dar am scapat de pitic?
Toanca mergeti cu Matei presupun....in ce perioada?
Cristina super destinatie. Pt o fam. cu copii, Turcia mi-a ramas la inima. Nu mai zic de luxul si beneficiile pe care le ai.
maine intram in luna a 7
! Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
_
Gio
26+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Gio, te rog sa-mi trimiti si mie aici sau PM unde ati fost voi in Turcia. Tocmai de aceea vreau Turcia... sa stam cu burtile la soare, sa lenevim... Razvan sa se joace in piscine, tobogane... deja visez frumos
. Daca scapam de pampi, evident
, ca nici pampi de piscina nu gasesc me gabaritul lui.
Silvi, spune-mi te rog, ce masura ai luat hainute pt. Alain si au fost mici/fixe? Deoarece ma incearca niste presentimente... nu stiu ce-a fost in mintea mea, am comandat tricouri 102
. Doar la pantaloni am luat 108. Coletul inca n-a venit, il astept, sa vezi ce chin, sa returnez.... bani aruncati aiurea, normal.
Kiki si
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
Cristina depinde de marca hainutelor. Unele sunt bune, corespund, altele sunt mai marisoare. Cele Adidas de pe LR sunt mai mari, am luat vara trecuta 98 si de abia acum ii vor veni.
In Turcia am fost in Antalya- Lara, prima statiune, 15 km de la aeroportul din Antalya. Plaja e cu nisip, numai buna pt. pitici.
Hoteluri: Barut si Delphin plalace. Primul e mai modern, mai nou, e plin de rusi/nemti, putini romani. Nu prea au piscine pt. kinderi cu tobogane si alte chestii.
Al 2-lea e in stil turcesc, e mai vechi, dar frumos, impunator. Piscina pt. copii cu tobogane, colaci, aripioare, masinute, toate accesoriile pt. apa.
_
Gio
26+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Cristina 102 am luat si sunt mici la bluze
la pantaloni am luat ceva gen denim crem si sunt ca o carpa
sincer am fost dezamagita de toate, bine ca bluzele erau la o reducere mare si le-am luat cu cativa euro..de stat prin casa sunt bune numai ca cele care erau fixe s-au si stramtat si nu il incap
desi e slab piticul meu. De la C&A iau 104 si unele sunt mai lungi ca altele ...nu prea respecta ici aia, de la adidas 104 sunt mari. Faza e ca exact n ziua in care am primit coletul...de fapt o plasa sigilata ca asa a venit, luasem niste bluze de la Sergent Major o firma de copii de aici si diferenta de calitate era vizibila. In rest sunt ok, nu se scamoseaza sau ceva dar mi se par super subtiri , am luat un ulover gen tricotat care e super in schimb e si mare si se comporta bine la spaat deci depine...
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Silvi, merci, m-am lamurit, si eu care credeam ca voi face afacerea vietii mele
. O sa le fac cadou, in acest caz, nu mai umblu dupa retururi, mi-e prea sila.
Azi si maine sarbatori mari, deci pauza treaba pe acasa.
Kiki si
poze (1),(2),(3),(4)
silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturor si LA MULTI ANI celor care poarta numele de George sau Georgeta sau aniverseaza pe cineva drag cu aceste nume !
Cristina, stai nu te si necajii ca nu se stie la tricouri e altfel la bluze e aiurea ca pot fi stramte si pe maneca...eu anul trecut am luat iste tricouri largi si prea scurte pt Alain scria ca sunt de trei ani
daca chiar nu o sa fie bune poti face is retur. De ex la genul asta de tricouri http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-garcon-2-12-ans-t-shirt-polo.aspx?categoryid=22921436&pagenumber=1&ps=asc cele fara maneca, débardeur cum le zice aici, ti-am pus chiar site-ul lor trebuie luate fixe ca altfel nu arata nicicum.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde