Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)
Raspunsuri - Pagina 4
Biancas spune:
La munte mi s-a stricat aparatul foto a doua zi cand am ajuns
asa ca am facut poze cu camera video dar nu sunt foarte reusite. Acum ma chinui sa descarc stickul din aparatul foto si nu reusesc...
.
Am fost duminica dupa-masa la cariera de piatra si am vazut o priveliste minunata
, eram la inaltime si vedeam pe crestele muntilor in departare zapada.
Mi-a fost frica sa nu pun pe mine ca nu am mai tinut regimul la munte dar cu cate kg m-am dus cu atatea m-am intors
si pot spune ca am mancat de toate...dar moderat.
Sunt obosita ...mi-e somn de numa...noaptea ma culcam pe la 1-2 si dimineata la 8 eram in picioare...cred ca sunt mai obosita decat cand am mers ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am descarcat si pus si eu pozele de la munte:
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-04-17/15:19:28
Sandra sambata a mers cu Nelu si cu prietenul lui prin munti. I-a trebuit si ei sa mearga cu ei dar nu stia ce o asteapta. Prin munte, pe stanci, prin padure...vreo 6 km au facut in ziua aia. A rezistat si i-a placut chiar. Au lipsit vreo 4 ore de la cabana. Noaptea a mers la inviere cu socrii mei si a ajuns la 3.30 acasa ca atata a tinut slujba
. Era rupta saraca...duminica nu am trezit-o la masa de dimineata, am lasat-o sa doarma pana la 11 cand a venit sora-mea cu familia la un gratar si au adus si iepurasul din dotare care a zburdat pe acolo pe iarba
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca, pozele de ieri sant facute la pranz in fatza blocului la logoped, la ora aia nu era nimeni pe strada darmite in parc
Intru sa ma delectez cu pozele tale
ca ai pus o gramada 
Astery il prinde super tare tunsoarea pe Razva
Las mesajele aici pt ca in dropuri nu pot ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Paula, dar stiu ca esti dezorientata bine... vb de sarbatoarea din 21 mai? aoleu....
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
toanca spune:

Salutare fetele.
Din ce am citit vad ca ati petrecut ok de Paste.
Noi, am stat mai mult pe acasa...
Duminica am mers la niste prieteni la tara, iar sambata si luni acasa....dar a fost asa de bine.......
Iar acum din nou la munca
....dar asteptam cu viu interes concediul
la mare....la soare.....
Abia astept

Avem si noie cateva poze un pic mai recente:http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
silvi_2005 spune:
Giova am inteles cu papucii, nu auzisem de firma aceea , pacat ca il jeneaza papucii si Alain imi zice la unii din toamna care sunt 27 ca il strang
. Si el are 2 perechi de tenisi unii de la adidas care ii sunt cam la limita si unii maro o sa ii mai cumpar ca aici sunt in mare voga sunt si decupati lateral de vara, toate culorile si sunt super comozi. Cu dvd ce sa zic si eu am vazut pe aici numai din asta si clar nu ar rezista cu Alain pt masina as vrea din ala care se leaga de tetiera...o sa ii luam mai incolo.
Bianca merci de mail, super ca v-ati distrat la cabana am vazut pozele
? Ce vroiam sa te intreb ce ai trimis cu e din cartea Rina 90 ca parca era alt titlu...
Toanca si Paula am vazut si pozele voastre super sunt sa va traiasca minunile.
Toanca ati scapat definitiv de raceala? Noi de cand s-a incalzit nu mai avem treaba...
Cristina am vazut ceva poze noi dar in 3 cum e numerotat la tine, ai pus si altundeva?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....sunt cu mintea in 100 de directii si da astenia de primavara in mine
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvi_2005 Ce vroiam sa te intreb ce ai trimis cu e din cartea Rina 90 ca parca era alt titlu... |
. M=am straduit dar nu inteleg
.Bianca
Biancas spune:
Am fost si eu la facultate si pana la urma nu ne-am inteles nicicum cu cheful de absolvire. Stiam eu ca nu va iesi nimic ca nu am fost foarte unite + ca nu toate veneau la cursuri. Oricum la intalnire am fost vreo 12 persoane din 40 cati terminam 
Partea buna e ca am dat avans pt toca
si am si luat-o acasa. Eu zic ca imi sta bine cu ea
. Roba o voi inchiria in ziua festivitatii.
Silvia, trimite papucii mici a lui Alain la Dani ca ii vor fi buni la anul cred sau poate peste doi ani
. El poarta 24 cu indulgenta 25 depinde de model. Alain traieste pe picior mare
.
Maraki interesant cu parcul, la noi la orice ora ai iesi in parc imposibil sa nu fie copii. Ciudat tare e la voi
.
Toanca am vazut pozele, frumoase lalele alea in pamant
.
Joi trebuie sa mergem la ziua finutului nostru la spatiul de joaca al lor
. Fac joia ca sambata au un botez prietenii mei. Si mi-e stricat aparatul si mi-e ciuda de numa
. Camera video scoate niste filme excelente dar vad ca pozele nu sunt reusite. Ce e drept ca nici nu am citit cartea sa intru in setari ca mi-a fost lene
.
Bianca
silvi_2005 spune:
Bianca
ma refeream la paginile scanate puse in drops ,am scris eu aiurea in graba
scria ceva cu regimul Dukan din cate am reusit eu sa vad si te intrebam daca paginile alea sunt din cartea cu dieta aceea de 90 de zile din cartea Rina Dieta de 90 de zile
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde