Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)
Raspunsuri - Pagina 16
maraki spune:
Hello, hello,
Acum am venit de la zoo
A fost foarte frumos, Angelo se uita cu mult mai mare interes la animale decat anul trecut
L-am bagat si la capre sa se joace cu ele, i-au placut mult maimutele, ursii polari, s-a dat in masinute de 6 ori si l.am luat fooooaaarte greu de acolo
Era 2 euro o tura dar el ar fi vrut si la cartiguri dar mi.era frica sa nu cada cand se tampona
si abea am reusit sa il pacalesc ca mergem in Toys ca sa plece de acolo. Ne-am oprit la spatiu de joca din zoo care este ssssuper tare de tot
S-a catarat si alergat fii-miu pe acolo, este foarte sociabil si se baga peste tot
La ursi mie imi spunea ursu iar cand a auzit un nemtic mic ca spune bear a spus si el in germana
Eu sant rupta de picioare ca m.au ros papucii
Descarc poze si pun imediat...
Astery imi pare rau de vestea aia, bine ca nu ati fost asa apropiati ca sufereai rau....eu de cand s.a intamplat nenorocirea cu prietena mea, am impresia ca s.a schimbat lumea cu totul...nimic nu mai este ca inainte si nu trece zi sa nu ma gandesc la ea.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bumbi, Angelo isi imparte jucariile, a dat el si motorul electric dar cand a vrut o bici de la un copil si nu i.a dat-o, a plans amaratul pana a venit Giorgos din casa cu bici noastra ![]()
Pai mai fetelor, nu spuneati voi ca nu e bine din prima la program de 8 ore pt copil? Ca trebuie progresiv si in prima sapt sa fiu si eu acolo cate o ora doua? M-am luat dupa voi
si am zis ca pt inceput e bine la program scurt. Costa 200 si ceva pe luna.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna gagici.
Noi nu am iesit azi pe nicaieri ca batea vantul cam tare + ca am tot avut treaba...treaba ce am tot amanat-o din lipsa ba de timp, ba de chef
.
Maraki, eu nu am spus niciodata ca trebuie sa stai cu copilul la gradi. Eu nu am stat deloc cu Dani, l-am dus primele 3 zile la program de la 4 ore apoi l-am lasat 8 ore (prima data la cresa). A plans normal la inceput..mai ales a doua si a treia zi cand contientiza unde merge dar orice copil plange intr-un mediu strain pana se obisnuieste. La gradinita l-am lasat din prima la 8 ore chiar daca a schimbat total colectivul si locatia.
Cam scumpa e gradinita la voi nu?
...adica pentru cei care au salar de 1500-2000 E nu e mult, dar pentru tine...e cam jumatate de salar. Nasol
. Atat te costa si daca il duci la program redus?
Astery, eu in maxim 3-4 saptamani am incercat sa scot si scutecul de noapte nu am taraganat-o cu el cu toate ca facea noaptea si nu se scula cu el uscat. Dar l-am fortat...s-a trezit si el si eu de cateva ori (si de 3 ori pe noapte
) l-am schimbat si asta e. Intr-o saptamana s-a dezvatat de cel de noapte si apoi maxim inca 2 luni mai facea accidental pe el. Kk el nu facea decat acasa..am observat ca ii place in mediul lui, nu a fost niciodata cazul sa il treaca pe strada.
Giova, nasol cu pipi...cine stie poate a visat ceva de a facut pe el. Bat in lemn Dani nu a mai facut pe el de nici nu tin minte cand, are control bun, se trezeste noaptea si striga ca vrea pisu, mergem la el si ii dam sacul jos si merge singur la baie sa faca pisu. Ziua isi sacul singur jos dar noaptea cred ca e prea somnoros sa o faca
. Imi aduc aminte ca eu eram mare (la scoala) si nu stiu ce naiba am visat ca sunt pe wc si am facut pe mine...m-am trezit ca eram uda si era cald
.
Bumbi, mersi frumos de reteta, o gramada de mancare scrie pe acolo. Probabil combinatia alimentelor e secretul dietei.
Merg sa imi hranesc copilul si revin.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Tocmai a fost cutremur in bucuresti ...adica voi l.ati simtit din alte parti?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki,,,nu am simtit nimic si nici nu stiu nimic ca in dupa-masa asta a mers TV doar pe Jetix.
A vazut Dani reclama la filmul "Bolt" la Jetix si a spus ca vrea si el filmul asa ca l-am adus pe net. La prima vedere e vorba despre un catel....si pare frumos. L-am adus deja dar cred ca maine il vizionam. Asa ca daca vreti...sa vi-l aduceti si voi.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Pai Bianca, a fost atunci cand am scris, adineauri
In Bucuresti a fost 4 grade, in Vrancea 5,3
Caut si eu filmul asta sa vad daca-l gasesc tradus...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bianca unde mami ai vazut gorile mature sa fie frumoase?
Ai vazut ce scump este puiul de gorila? 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Nu s-a simtit nici un cutremur aici.
Eu merg la nani ca fiul meu vrea sa doarma cu mine si ii indeplinesc dorinta
. Si la amiaza l-am lasat sa doarma in patul din dormitor...poate se invata cu narav
.
Noapte buna , pe maine 
Bianca
maraki spune:
ok,nb
hai ca m.ai luat la secunda ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Ne-au plecat si noua musafirii si am mancat.
MaRCO a primit un Lego cu o sectie de politie, mduba politie si un politai, un detinut si un caine. De cand le-a primit se joaca cu ele. Ii place tare mult lego...pacat ca sunt asa de scumpe.
A primit si Edy o jucarie de plus si un trening frumos.
Nici noi nu am simtit cutremurul. Pai in Vrancea e epicentrul...normal ca a fost asa de mare. Nici stirile nu le-am vazut.
Maraki foarte bine faci ca-l duci treptat, iar daca te lasa sa stai si tu pe-acolo stai, asta daca face urat de tot. daca vezi ca sta fara voi, n-are rost. La noi lasa la astea private, la stat nu te lasa acolo. eu nu am stat cu el, dar l-am dus primele 2 sapt. program scurt, de 4 ore.
Bianca la noi a fost soare si frumos, dar daca am avut musafiri, nu am iesit. maine de la 11-13 la party, dar vrem sa iesim dupa amiaza afara, daca o fi la fel de cald ca si azi.
Azi s-a trezit marco mai tarziu decat de obicei, pe la 9:30 si el pana la ora asta facea pipi. In timpul sapt. e trez de la 8:30 si merge la wc, dar cand doarme nu se trezeste. el tine toata noaptea, rar cand s-a trezit si ne-a zis ca-l scapa.
merg sa ma intind...
, pe maine.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze