Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery, condoleante . Cred ca nu mai ai chef sa chefuiesti la zilele orasului. Repede se fac la voi zilele..e cam frig de stat afara la concerte. La noi zilele sunt in iulie parca.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

'neatza. Poftiti la cafea.
Ieri... parca am plutit toata ziua dupa aflarea vestii, de altfel nici azi nu sunt chiar in toate apele... prietenul (nu eram apropiati, dar ne stiam din anii '90) s-a dus intr-o luna, ciroza. Un om plin de viata, cu o familie foarte frumoasa, afaceri... s-a dus , nici in Germania nu i-au putut face nimic, acolo s-a intamplat. Ieri tot orasul a fost in doliu. Eu am aflat cu totul intamplator, ducandu-l pe Razvan la toboganul de la Mc (pt. prima data, de altfel) si acolo m-am intalnit cu cineva care mi-a spus. In fine, viata e prea scurta .
Cer scuze celor care au intrat in alarma, dar efectiv ieri n-am mai fost in stare sa spun nimic... si multumesc pt. grija .

In alta ordine de idei, cornurile mele au avut mare succes, sotul foarte incantat, aseara le-am terminat, as mai face o tura, dar mai intai trebuie sa fac painea. Poate maine, sa vedem.

Razvan e bine, de cum s-a trezit in dimineata asta a inceput sa turuie .

Maraki, de ce nu ramane Angelo la program normal? Si cat va costa gradi?
Bianca, foarte frumos sa implinesti idealurile parintilor, sunt sigura ca tati al tau priveste de sus si este cu atat mai multumit cu cat acum, maritata si cu 2 copii, mai ai un pic si gata facultatea. Bravo.

Mai revin.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Eu... am mai pus o tura de cornuri, pofta e mare, deh. Am pus la spalat, azi nefiind sarbatoare, ma mai invart pe aici, afara ploua... deci nu iesim la plimbare, poate cu masina.

Maraki, ati mai facut ceva cu olita? I-ai mai pus filmulete lui Angelos?

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Silvi , am uitat sa iti raspund: nu s-au ars cornurile. AM pus folie deoarece n-am avut hartie de copt, va trebui sa cumpar, aseara cand mi-am amintit era deja tarziu... Oricum, ies bine si asa, eu am cuptor pe gaz. Alain ce face?

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aseara a dormit piciul cu noi si azi dim. a facut pipi in pat. Nu aveam protectia caci era la uscat....asa ca dai si schimba tot, freaca salteaua....fain ce sa mai zic. In plus am o groaza de haine de spalat cu sarbatorile astea...numai o lenjerie de pat mai lipsea.
Clau s-a dus sa duca husa saltelei la spalatorie, caci e enroma si nu-mi incape in masina si sta cu piciul prin parc. eu...fac supa de rosii cu galuste...prima data in viata. sa vad cum imi iasa, dar m-a innebunit Marco cu ea. felul 2 pilaf cu aripioare de pui.
Dupa amiaza vin nasii lui Marco cu cadoul de Iepuras.
Role nu au primit, cica pe miercuri.
Maine de la 11-13 mergem la un party la un coleg de grupa....cadou inca nu i-am luat....ca la prosti, ce mai.
Pozele de ieri de la pensiune sunt bestiale, dar nu stiu cand ajung sa le pun pe net.
Cristina imi pare rau pt. prietenul tau. Initial am crezut ca e vb. de un copilas, doamne fereste. M-am speriat nitel.
Maraki sunt sanse sa nu fie primit Angelos la gradi? Chiar ca e ciudat ca nu dormeau copiii la ora aia. poate nici acolo nu se mai practica somnul de pranz, ca in Franta.
Bianca de 1 mai e rezervat tot, cred ca sarbatoresc patronii cu prietenii, altfel nu-mi explic. au bagat apa in piscina ca sa se mai incalzeasca pana de 1 mai. cica din 2 mai e liber, putem merge si doar la piscina, fara sa fim cazati acolo.
oricum, au niste preturi de am ramas socati: un suc la 0,25 l 2 lei, o bere 3 lei, un mititel 2 lei, 0,50 de whisky 5,5 lei....foarte mici preturile. In centru la terasa un suc e 5 lei, o bere catre 7 lei....mai bine iesi din oras, aer curat si de 3 x mai ieftin.

fug la treaba.
Spor si voua in tot ce faceti.
pe mai tarziu.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Gio, astea sunt preturi de criza . Daca le lasa mari in continuare, adio vanzari. Desi..., grandomani cum sunt romanii... tot ar cheltui mult.

Noi de 1 Mai muncitoresc stam acasa, de fapt plecam in ceva plimbari, atat cat ne permite faptul ca trebuie sa avem grija de socru, deci undeva prin apropiere. Colac peste pupaza, a facut o viroza respiratorie socrul .

Am nevoie de niste sfaturi cu privire la scutec: ziua mai are doar cand plecam la plimbare sau cu masina. Obligatoriu trebuie sa-l scot si pe cel de noaptea, sau acela este ultimul? Si in timpul zilei, cat este fara, nu mai spune... dar nici nu face pe el. Daca il intreb, vrea si face la pahar sau la olita, deci un oarecare reflex s-a format. Sunt putin nedumerita, poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi.

Aici ba ploua, ba mai sta... e innorat. Si toti copacii verzi, o splendoare .

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Multam Silvi. SUnt avertizata deja cu privire la capuse! Ca sa nu spun panicata! CAinele meu a prins capuse, cu tot cu solutia data pe ea. Asa ca halal solutii.........NU mai spun ce scumpe sunt si tb date lunar.
Astery, scutecul de noapte e ultimul. Il scoti cand ai sa constati ca scutecul de noapte ramane mereu uscat. Noi asa am facut. Dureaza destul, oricum. Anei dupa ce a inceput sa faca la olita/WC i-a luat mai mult de jumate de an sa ramana uscata noaptea. Asta in conditiile in care ea nu prea consuma lichide, deci nu urineaza f des.
Irina, sanatate lui MArio! Sper sa nu fie nimic grav, dar e clar ca trebuie investigat amanuntit.
si weekend minunat!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna,

eu azi m-am trezit la ora 11. in acest wknd nu am mers la cv la copii pentru ca dani este f obosit. a avut doua deplasari, 4 zile, una la suceava si una la oradea. asa ca profit din plin si ma odihnesc si incerc sa fac ordine in boxa prin cutii. deja am vb cu copii de 5 ori la telefon. sebi mi-a zis ca i-a luat mamaie aseara un cutit ( de plastic pentru el) si si-a taiat singur carnita aseara.

cristina, cum faci tu cornuletele? imi poti da si mie un PM cu reteta?

nu-mi spune de disparitiile astea fulgeratoare, aveam si noi un prietene...o familie tanata frumoasa, el era director de vanzari la o firma de distributie, ea medic oftalmolof...nu puteau face copii...el avea un program prelungit la servici, erau tare fericiti totusi, insa nu suficient timp impreuna...au infiat un copil, erau impliniti, ira dupa 6 luni, ulcerul lui a avansat f repede si l-a terminat. vestea asta m-a marcat f mult acum vreo 3 ani.

giova cum faci tu supa de rosii cu galuste? eu nu am facut pana acum. eu chiar azi am facut supa cu galuste cu legume, cu pui, insa nu am pus rosii... cum e ?

marakina, cum e angelos cu copiii? cum vb cu ei? in ce limba? isi imparte jucariile? se joaca cu ei? sebi nu imparte nimic cu nimeni ( si nu-mi place deloc asta), dar nici nu ia jucariile altor copii...se joaca doar cu ce e al lui.

eu am fost in spatele blocului si am plantat trei trandafiri care-i aveam in ghivece mici...sper sa se si prinda acum.

uitasem, bianca si silvi vedeti ca v-am trmis pe PM meniul de saptamana asta dat de nutritionita.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova si noua ni se mai intampla accidente de-astea, mai ales cand adorame la pranza rupt de oboseala. eu nu-i mai pun pampers ziua, se duce singur si-si ia olita de la baie si si-o instaleaza langa masini si se joaca in continuare, stand pe ea...sau cateodata ia colacul lui si face repede singurel la wc. cand se intampla acest accident la pranza, avem noroc, ca el neacoperindu-se ( nu suporta deloc sa stea acoperit, uda patura sau pilota lui- care le spal una-doua, nu ajunge pana la saltea.

noaptea eu ii pun pampers, desi dimineata este uscat, ma cheama uneori noaptea sa-l pun pe olita ca face pipi.

situatiile astea se intampla cand mergem noi in wknd la el sau cand vine aici la noi...offfffffff in rest e mami cu el.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi pai noi nu mai avem pampers cam de vreun an si mai bine. Se intampla accidente dintr-astea....tocmai cand nu trebuie. ce naiba sa fac? asta e.....
Supa de rosii nu e la fel cu cea de pe gaina cu legume. asta se face cu mult bulion, chiar si cu rosii fierte si blenduite, plus legumele de rigoare. a mancat putin al meu pitic, dar nu s-a omorat. era si mai acrisoara din cauza bulionului.
da o cautare pe google si gasesti o groaza de rete. as cauta eu, dar imediat apar nasii lui Marco.
Cristina pai ce preturi de criza? la noi nu prea exista asa ceva, de aceea ne-au uimit preturile astea. Probabil sunt preturi pt. inceput....cum isi fac clientela, le umfla.
Nu stiu daca mergem si noi undeva de 1 mai...stam cam rpsot cu finantele luna asta...as vrea dar.....probabil vom iesi la vreun gratar, undeva in zona...nu stim exact.
Pampersul de noapte e ultimul, mai bine il scoti pe cel de la plimbari...caci sunt atatia stalpi si copaci unde poate face in caz de... .Mai naspa e cand e vorba de kk si nu e wc in jur.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput