Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Laura, priveste prtea plina apaharului: tu si Andy sunteti teferi iar tati isi da el seama ca nu a avut o reactie potrivita.

Iar ca se te scoatem din butoi:

Si na-na, lu' nenea care a zis ca ai condus agresiv!

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Elena, sorry, nu stiu pe nimeni. Deschide un topic separat pe Despre Copii, erau intr-o vreme fete care mai aveau

Mai am un geam, printre traduceri comerciale, hranit piti, povestit cu voi si ... vorbit la telefon (noroc cu castile)

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

vai ce active sunteti voi...!!!:))

am si eu un ingeras care papa rau...rau....fata de surioara ei care casca o gura mare mare la orice...(se vede fiferenta...aproape 1 kg...)
clara supica de legume nu mai vrea....mere nu...banane nu...am cumparat cereale simple cu orez ce se adauga in lapte...NU...etc...
cami papa tot ce prinde...shi casca o gura mare...mare...
la clara am inceput sa ii mai cumpar borcanele din farmacie...shi nu-mi vine sa cred ce bine mananca...la cami nu ii dau...(ca dam faliment...oricum e criza...:))

shi noi sarbatorim azi 7 luni...sa ne treaca cineva shi pe noi in lista...plzzz...

la multi ani bebelusilor care serbeaza azi X lunite...(X- necunoscuta(6-7-8)...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Noi nu mai iesim acum, ci la 14.00, din lipsa de ajutoare... asa ca o sa vopsesc oo-ute. stiu ca e ca un... fundic, nici joi, nici sambata, dar ieri n-am avut timp si nici maine nu voi avea, so....

Boo, intrebam de perna ptr ca ai mei adorm de obicei pe pernele din patul meu... cand ii mut, mi-ar fi super usor sa ii mut cu tot cu perna (nu e mare perna) si nu s-a trezi daca i-as lasa asa... altfel, se cam trezesc pe parcurs. in fine, avantaje nu vad, asa ca fara perna ptr moment.

Lidia , Edu a mirosit ceva inca de la inceput, asa ca n-a insitat... nici nu stii ce baiat finut a pierdut Iza! Sigur, nu poate concura cu Gruia!!

Edi de giuli, felicitari ptr dintzocul nr 2.

Claudinna, si eu le-am dat brocolli, aburit. Initial in combinatie cu cartof - a fost bun - apoi in combinatie doar cu dovelecel - a fost bearc - apoi alaturi de toate legumele: morcovete, pastarnac, patrunjel, telina, cartof, dovlecel. Cel mai bun asa e, ptr huni.

Baby_boy, ma bucur ca a papat, asta sigur inseamna ca nu il mai doare asa de tare in gat. E spre bine.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La multe lunite pentru gemenutele Clara si Cami

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lili, bine ai venit! Gemenutele tale sunt superbe

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multe lunite Camelia-Maria si Clara-Ioana

Luminita

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lumi, nu i-am pus inca pernuta si nici nu m-am gandit de cand sa o folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

tuturor sarbatoritilor zilei!!!

Andy.p bine ca sunteti bine... restul nu prea mai conteaza !

Luminita gemeneii dragi si mamica scumpa. Nici io nu m-am gandit la pernuta

Voiam si eu sa va arat o bebelusha in rosu cu dedicatie speciala ptr dragul nostru Robi!

Pupam gemenute Camelia si Clara!

Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Draga mea Amalia ,

Sa stii ca Izabella imi este doar colega de servici, adica parc si nu s-a intamplat nimic serios intre noi, decat unul doua pupicuri amicale la team-buildingul de primavara. Nu am putut sa iti raspund la telefon deoarece am fost foarte ocupat cu diversificarea, ma chinuie sefa, adica mami, ceva de groaza! . Te rog sa nu te ingrijorezi si sa nu dai atentie aparute in "media", deoarece stii si tu cum sunt reporterii ...
Uite gandurile mele pure pentru tine:
Esti un crin plin de candoare, esti o fragila zambila,
Esti o roza parfumata, esti o tinara lalea!
Un poet nebun si tandru te adora, ah! copila!
De a lui pozitiune turmentata fie-ti mila;
Te iubesc la nemurire si iti dedic lira mea!
Al tau pentru o eternitate si per toujours.

PS: Izabella, poate ne intalnim maine la "birou" sa rezolvam problemele legate de criza laptelui in urma diversificarii .

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput