Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Gruia, esti mortaaaaaaaaaaaaaaaaal!

Preety, cat e de frumoasa!!! De fiecare data cand o vad imi spun ca neaparat trebuie sa fac si o fetita....uf. Va am dulce!

Lilisor, sa-ti traiasca fetitele, nu stiam ca azi va sarbatoriti... vezi ca noi pe aici umplem un capitol pe zi, poate la doua zile acum, ca e cald afara si suntem prin plimbari si nush ce se intampla, dar au cam disparut si cucuvele noaptea... ( cucuvelele dragi).

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Draga mea Amalia ,

PS: Izabella, poate ne intalnim maine la "birou" sa rezolvam problemele legate de criza laptelui in urma diversificarii .

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Hmm...ma ofer paparazzi , e ceva putred la mijloc

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Preety ai o frumusete de fetita! Ce eleganta e

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata(pe la pranz, asa)

CD, pai in urma pierderii pariului raman cu umilinta de a fi pierdut...si cu satisfactia ca David va manca (daca voi pierde)

Lumi,organizare acolo la tine cu baita!Astept cu interes momentul cand ii balacesti pe amandoi in cada mare

Laureta, nu te laud cu legumele alea....asta ramane asa, intre noi!Bebeii trebuie sa manance

Laura....hm...eu zic ca bine ca sunteti voi bine.Am o prietena care a facut un accident de masina exact cand se duceau cu fetita de 4 luni la eco de sold.Si masina a fost cam 'marcata'(costa mai mult reparatia decat masina asa ca au renuntat la ea), el a ramas fara permis, dar erau amandoi erau fericiti ca e fetita bine si nu are nimic la sold!

Am luat si noi pere Williams de la Hipp.Nu sunt bio (acum a dat si in mine microbul 'Bio') si nu e foarte incantat David (mi se par in continuare putin acrisoare), dar sa zicem....Pun ca pierd pariul si daca mananca doar legume bine!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor multumim de aprecieri la adresa gogosharului.
Giulianna e un costumas cu fustita si bolero crosetat - alb si rosu... Bascuta e asortata ulterior

Micutule Gruia... inima cam zburdalnica dupa cum vad

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

PS: Izabella, poate ne intalnim maine la "birou" sa rezolvam problemele legate de criza laptelui in urma diversificarii .

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Nu vreau sa te mai vad niciodataaaaaaaaaaaaaa...ai auzit ...niciodataaaaaaaaaaaaa

Izabella

P.S. Am sa imi trimit bunicii din Roman la Bacau sa ma razbune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza ...
sanatate si sa pape tot bebelushii de 17!!!!

cred ca Sofia face cura de slabire .. tot pentru Gruia, asa k tineti-va fetelor ca nu-i a buna :-).I-a placut asa de mult scrisorica pt. Amalia ca ar vrea si ea

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Gruia= Don Juanul bobocimii sau mi se pare mie???

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

apai daca-i frumos :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Andy.p imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta. Si nu fii supi pe sotul tau, sigur s-a speriat rau si de aceea a reactionat asa. Sper ca bebelusha ta sa nu aiba nimic grav
Giuli, eu zic sa te bagi paparazzi, si mie mi se pare ceva straniu Felicitari pt dintzocul rasarit la ceas aniversar

Aaaa, de cand vroiam sa intreb si uitam mereu: carnita de pui/vita facuta la steamer nu e un pic nesigura? Adica se distrug toti microbii prin "aburire"? Mie mi se pare mai sigur sa fierb carnea. Voi ati citit/ stiti ceva despre asta?
PS: eu sunt si mai paranoica asa, de felul meu

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput