*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

yupiiiiiiiiii, a intrat indemnizatia marita si cumulata!!!! am scapat de jumatete din datorii, yuhuhuhuhu!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Ramo, fata, ce casa frumoasa, si ce frumos se joaca puiul mic

tiker
Mami de ursulet
mersi mult ..bai mersi tutror pt aprecieri..am asa casa datorita soacra'mi ...ea a dus si duce tot greul...nu va imaginati ca suntem nu stiu ce bogatasi ,e o casa facuta cu greu ,cu multe imprumuturi la banci ,imprumuturi care nu s-au terminat nici in ziua de azi..si sunt aproape5-6 ani de atunci...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

'na seara!
Eu azi am cumparat...am cumparat "d-ale gurii", decoruri,etc si m-am minunat cata lume era libera azi la pranz si umbla nestingherita prin capitala Eu sper ca de maine sa fie mai liber, sa mai plece lumea la malul marii sau prin strainataturi si sa fie liniste si p-aci Mie sa-mi spuneti daca stiti, ce mama lor au cozonacii facuti la Auchan in plus de era coada ca pe vremea lui Ceausescu Iar pe sosele era ceva, o crosetatura si-un blocaj general Oricum, am vrut sau nu, am reusit sa fiu pioasa toata saptamana pentru ca m-am tot crucit
Ca o paranteza va zic ca azi Sinteza Zilei a fost o emisiune cu tenta filosofico-religioasa de exceptie , mie mi-a placut teribil!
Si sa va mai zic ca zilele urmatoare (pana duminica inclusiv) in parcul Titan de la ora 18 vor fi spectacole pentru copii, numere de circ, muzica si dans...au renovat teatrul de vara din parc si il inaugureaza acum
Si ce sa va mai zic? La Multi Ani Irinelor , Sarbatori fericite Roxana,sanate lui Bubu de Cami spor la treaba cui mai are si noapte buna tuturor !
PS Am vazut ca ati eliberat-o pe Zoze de Pasti, nazdravanelor, pacat ca Gigi n-a avut acelasi noroc!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
saracu gigi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ca-s rupta, am adormit alaptand copilul mai devreme, nu m-as fi dat jos din pat, dar erau toate deschise p-aici..NB!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stati ma, ca mi-am mai adus aminte ceva...ma, eu daca va spun ca peste douazeci de ani o sa fiu varza
Am vazut-o asa in treacat ieri pe Cleme si ma alatur si eu fan clubului care cere poze cu Diana !
Kya vacanta placuta si "cu ochi" va doresc
Gudinde
As pupa copilasii impartasiti azi cu sacrificii dar nu se pupa, as pupa mamicile pentru incercarea pe care au trecut-o cu brio si as pupa-o si pe Simo ca si-a descarcat sufletul aici la noi si n-a vrut sa supere pe nimeni!
Gata, pa-pa-pa!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

am citit pe fuga.. am si eu de facut curat ..
si apropo Naty.. vrei sa stii cum aspir eu? cu Andra intr-o mana si cu cealalta imi fac treaba, pt ca plange de numa cand vede aspiratorul.. si trebuie sa fac repede treaba ca nu se opreste pana nu il strang la locul lui.. ufff.. am oroare de dat cu aspiratorul din cauza asta..
iar restul de treburi tot cu ea in fundul meu, dar macar nu mai plange..

Cami am vazut si eu dansatoarea!
Ramo cata casa!!!
am vazut si eu stirea cu preotul ala..brrr... eu in schimb sufar de altceva.. eu am preotul meu acasa, si aici biserica e ff departe de mine.. si sincer abia astept sa ajung acasa sa ma spovedesc la duhovnicul meu..

back la treaba.. poate mai revin intr-o pauza!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bai m-ati omorat..pai normal doar e CASA ALBA .nu?!..eu nu pot sa mai dau cu aspiratorul in prezenta lui andru..nu plange dar imi apasa pe butoane daca il pun in patut,asta ca sa aspir la el in camera nu sta plange..si uite ca nu mai dau si pun osu' sotului la muna...iar in restul casei io in persoana sau il prind pe fratior ca sotiorul ii cam da peste ochi ,cam ca TANTA LUI NATY..si nu-mi plashe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

bau!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Da de ce nu se pupa copilasii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Suntem ok, mai ok adica.

Multumim de suport... de urari de sanatate. Ne-au ajutat.

Eu sunt fericita ca inca am lapte . Si ca alaptez, fireste. 2010, remember?

Olgutzika, stiam de minunatul Rotavirus ca este extrem de contagios, ne-am ferit cat am putut, dar ne-a palit, doar cu nasul in scutecele lui am stat sa vaz daca mai miroase a... ce mirosea...

Ma retrag. Sunt inca obosita si slabita...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

yupiiiiiiiiii, a intrat indemnizatia marita si cumulata!!!! am scapat de jumatete din datorii, yuhuhuhuhu!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Pentru doamna patrona si datoriile ei

poze

Mergi la inceput