*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi hai maaaa!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel...sa inteleg ca i-ai si cheltuit..buna dedicatia de la mimo...

tuchita lunetista

si noapte buna mimo,luny...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari kitzy pentru II!!

Kya,emotionanta-scurta poveste a nasterii!U 2!

Felicitari Carminei pentru bebe no.3!!

copilasii frumosi si deshtepti!! I-am vazut pe toti-nu mai nominalizez-sunt grozavi!

degetelul ranit al Theei mici si dragi!

Mimo esti grozava! Mie mi s-ar parea grozav sa prind-64 de ani! i LoVe IOU!!
Trusoul e superb!!

puiutzii bolnaviori!

Faaataaa..nu sunteti intregi..M-am prapadit de ras!! Mor de necaz ca am lipsit!!

Adriuto esti mama Omida,bre?! Prea bine ma citesti-cateodata ma sparii Fata-si daca citesc,ce?! Sa citeasca si sa crepe,mi-e egal!! Nu am nimic de ascuns!! Criticile,oricum le spun pe fata! Cu pozele e mai nasol..

Giani esti bine?!Ce-ti veni?!

Fata lasati-ma naiba cu_cozonacitul!! Ramo..asta mi-ar mai lipsi!Nu mi-a ajuns mie smotruiala,oare?! Plus dracovenia de copil printre cracii nostri Mi-a ajuns! Nu mai vreau niciun cozonac-vreau liniste si somn!

gecko-www.cargurus.com/images/2008/12/08/18/49/pic-52521.jpeg" target="_blank">asta?! Io eram!

Uitai sa va zic de vaccin-il facuram azi-Infanrixul,ca rorul inca nu m-a convins Am scapat repede si bine-Thuya face minuni-febra free,matzaiala free!

Fata ce mesaj de kko am tras!! M-am analfabetizat-mopul si carpa rules!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Fetelor,

Tocmai am citit ca s-a facut la Bucuresti cu Alexandru Tomescu un experiment similar cu cel facut de Washington Post cu Joshua Bell.
Experimentul cu Bell il stiam si este un exemplu fantastic care arata cat de mult ne lasam influentati de aparente si cat de nepasatori putem fi.
Ei bine, trebuie sa recunosc ca m-a surprins si bucurat enorm reactia publicului bucurestean care a reactionat mult mai bine decat cel american.

Pt cine doreste sa citeasca mai mult:
http://www.romanialibera.ro/a151515/experiment-rl-concert-stradivarius-la-statia-de-metrou-piata-victoriei-video.html

f frumos

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Fetelor,

Tocmai am citit ca s-a facut la Bucuresti cu Alexandru Tomescu un experiment similar cu cel facut de Washington Post cu Joshua Bell.
Experimentul cu Bell il stiam si este un exemplu fantastic care arata cat de mult ne lasam influentati de aparente si cat de nepasatori putem fi.
Ei bine, trebuie sa recunosc ca m-a surprins si bucurat enorm reactia publicului bucurestean care a reactionat mult mai bine decat cel american.

Pt cine doreste sa citeasca mai mult:
http://www.romanialibera.ro/a151515/experiment-rl-concert-stradivarius-la-statia-de-metrou-piata-victoriei-video.html

F frumos

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

deci...Seb are inca otita seroasa, cica sa ii dau cu Pivalone in nas ca o sa-i treaca.
ilinca are un puroi in gat de zici ca-i sora cu Ariel.
M-am certat cu barbatul ca eu nu vreau la soacra de Paste, ca e frig si copii sunt bolnavi....am cedat si plecam maine.
dar nu-i las acolo!
Se ofera cineva sa stea 4 zile cu Seb cat bona e in Creta??
Moca, ca barbatul meu e prea zgarcit!( dar asta-i alta poveste!)

Gudinde ma omoara cu un chestironar cu nu stiu ce organizatie...dar mi-e prea draga s-o refuz!
Si ma freaca una la melodie trilulilu de la Adevarul sa-i raspund la neste intrebari pe mail sa scrie un articol!

Asta a fost simplu, mai greu a fost sa gasesc o poza in care sa nu fiu cu copii/gravida/in costum de baie si eventual si serioasa...na, ca de revista!
i-am trimis 3 sa aleaga, sa-mi ciopleasca chipul si imprejurimile in Photoshop ca simt ca nu mai pot sa ma uit la poze si sa vad ca n-am nici una cu mine!

Si in plus am cautat si prin cd-uri vechi si am vazut cat de slaba si frumoasa am fost candva....ma rog, tot cu fata stramba sau cu sticla de bere...

gata, m-am racorit!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ei nah-cine e gigi,ca nu ajunsei la el?!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Poveste:

Un bastinas american si prietenul lui treceau, in centrul orasului New York , pe lângA Times Square in Manhattan . Era in timpul prânzului si strazile erau pline de oameni. Masinile claxonau, frânele taxiurilor scârtâiau pe la colturi, sirenele zornaiau, sunetele orasului erau asurzitoare. Deodata, bastinasul spune: "Aud un greiere!"

Prietenul sau spune: "Ce? Esti nebun? Cum poti sa auzi un greiere in galagia asta!"
"Nu, sunt sigur!" a spus el, "Am auzit un greiere!".
"E o nebunie," i-a raspuns prietenul.
Insa el asculta cu atentie un moment, si apoi se îndrepta, traversând strada, spre un ghiveci de ciment, in care cresteau niste plante. S-a uitat in ele si pe sub crengile lor, a descoperit un mic greiere.

Amicul sau a fost pur si simplu uimit. "E incredibil! Cred ca ai urechi supraomenesti!"
"Nu", a spus bastinasul. "Urechile mele nu sunt cu nimic diferite de ale tale. Depinde ce vrei sa asculti ."
"Dar nu se poate!" a spus prietenul. "N-as putea auzi un greier, in asa o galagie."
"Da, într-adevar," a venit replica. " Depinde ce este cu adevarat important pentru tine. Hai sa-ti arat!"
A bagat mana in buzunar si a scos câteva monede, pe care, in mod discret, le-a scapat pe trotuar.
Atunci, in ciuda zgomotului soselei aglomerate, care le surzea urechile, au putut observa pe o raza de 20 de picioare distanta, fiecare cap întorcându-se sa vada daca banii cazuti nu erau ai lor.
"Ai înteles ce vreau sa spun?" a întrebat bastinasul american.

"Perceptia unui lucru este data de importanta pe care o are el pentru tine.”

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

bau!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Tuchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gudine f frumos

zoze iote pai daca vazu'omu'ca nu aparusi'o zi nu aparusi'2 zile ..io ca o olteanca ce sunt ma gandii ca te bagasi la cozonacit sau smotruit..iote ca am nimerit ceva ceva... hai lasa mopu'si treci frate la datorie...si sa ne anunti si pe noi cand iti iei zboru'dupa craca cu zilili ca daca nu.. dracovenia de copil vaccinat...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput