Operatie ridicare sani clinica Brol Timisoara

Si-a facut cineva operatie de ridicare de sani? Sunt interesata in special de pacientele dr Bratu din TImisoara dar nu numai.
As vrea sa stiu cat a durat recuperarea pana v-ati putut intoarce la munca, cum stati cu cicatricele , cat a costat etc.
multumesc
Raspunsuri

Adela P spune:
Michelle, mi-ai citit gandurile. Si eu cochetez cu ideea asta de ceva timp si tot spre Timisoara m-as orienta daca as alege sa fac treaba asta in tara. As mai adauga eu la intrebarile tale: La cate controale trebuie mers dupa operatie si la ce intervale de timp? Sau putem face controalele astea aici? Oare ar fi acoperite de asigurare (controalele de dupa, nu operatia in sine)?

Bratu Monica spune:
Si eu ma gandesc la chestia asta de ceva timp.Am inteles ca operatia costa 1700-1800 euro si exista un procedeu nou,ceva cu introducerea unui fir pe sub sani,dar am impresia ca este mai scump.
Eu as incerca la Bacau la Medical Service la dr.Stan dar sunt in dubii si in....criza,momentan,deci mai astept.
Daca cineva ne poate impartasi din experienta sa ar fi minunat si eu as avea cateva intrebari.

arinaa spune:
incerc eu sa va raspund ,desi nu am trecut printr-o operatie de ridicare de sani(nu prea am ce ridica),dar prietena mea cea mai buna a facut acest"experiment" si stiu cam tot ce se poate ....
au trecut aproape 2 ani de atunci....si semnele mai sunt vizibile....oricum parerea mea e ca a fost un moft ,ea a avut pana sa nasca niste sani "beton"dar dupa 2 nasteri la interval de aproape 2 ani si ambele fete au fost alaptate,a considerat ca e timpul sa redevina "ea".refacerea post operatorie a fost destul de dificila ...cam o luna nu a avut voie nici macar sa conduca,pansamente schimbate tot cam o luna ...beleaua e ca a facut aderente de la fire ,iar la un san in jurul mamelonului desi trecuse ceva timp(vreo 3 luni) operatia tot mai "supura",asa ca a fost nevoie sa o redeschida si sa o coase din nou.parerea ei e ca daca ar fi ar luao de la capat...deci cred ca in ciuda inconvenientelor,merita.
operatia a facut-o in bucuresti,acum 2 ani a costat cam 80 mil(desi cred ca pretul nu mai este valabil acum)
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Bratu Monica spune:
multumim muul arinaa!
A avut dureri/?Acum cum arata dupa doi ani?Au mai fost ceva probleme?
La Bucuresti unde s-a operat?

michelle7 spune:
hm. am contactat brol si stai in spital doar 1 zi. costa 2500 euro.
e aproape la fel de scump ca in US .

arinaa spune:
michel,operatia mai este vizibila si acum ...dupa 2 ani,deci clar nu poate merge toples la mare ....in legatura cu durerile,ele au fost in prima saptamana ...ca doar e operatie ,de clinica nu va pot da mai multe informatii decat daca o intreb,stiu ca tot in jur de 2500 euro a platit,singura diferenta e ca euro era 3lei si un pic pana in 3.2 ron.
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Michidutza spune:
Buna daca va mai intereseaza detalii eu am facut operatia de ridicare anul trecut in august in Bucuresti si m-a costat 1800e.Pot spune ca intradevar merita daca ai sanii foarte lasati si nu ai probleme cu cicatricile de dupa,caci vor exista cicatrici pemanente destul de vizibile.Eu daca ar fi sa ma intorc in timp mi-as face doar ridicare auriculara si nu cu cicatrice in ancora si probabil mi-as baga silicoane.Cat despre dureri da sunt destul de mari cam 3 zile abia mergi dar cu timpul adica in jur de 4-5 luni dispar total.Eu m-am intors la munca cam dupa 10 zile si am un servici destul de solicitant adica nu stau jos deloc .Dupa operatie am mai fost la control de 2 ori o data sa-mi scoata firele si inca o data cam la o luna sa vada dotcorul ca totul e ok.

michelle7 spune:
ai avut dureri 4-5 luni? dupa cat timp ai avut voie sa faci miscare?
in afara de cicatrice esti multumita de rezultat?

Mindy spune:
Uff prin cate trec femeile ca sa fie frumoase...
Eu sunt la faza ca m-as opera toata daca as avea bani.
la sani ma dispera asimetria cu care am ramas dupa alaptare, un san mic si jucaus la fel ca inainte, iar celalalt mare si lasat.
Mie 2000-2500 mi se pare f scump.

Adela P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Eu sunt la faza ca m-as opera toata daca as avea bani. |
Esti totala, Mindy!!