Operatie ridicare sani clinica Brol Timisoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Michidutza, spuneai ceva de diferentele intre citactrici "auriculara" si "in ancora". In ce consta diferentele de la o operatie la alta, apoi la rezultate si mai apoi la cicatrici sau alte semne vizibile? Si in ce cazuri se face o operatie versus cealalta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michidutza spune:

Am avut dureri la modul ca ma mai intepau taieturile din cand in cand sau atunci cand ridicam ceva sau intindeam rufe pe sarma.
Miscare am facut dupa 3 zile nu stiu exact la ce te referi daca e vorba de mers la sala nu am facut asta pentru ca nu am timp si nici nu sunt genul nu ca n-as avea un pic nevoie.Nu ai voie nici sa conduci cam o luna dar eu daca imi amintesc bine cred ca am condus pe distante mici cam dupa 10 zile.Sunt multumita de rezultat si merita toate durerile de dupa numai ca eu tot astept sa se mai estompeze din cicatrici, numai ca prea mult nu cred ca se vor mai duce desi am cheltuit o gramada de bani pe tot felul de unguente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michidutza spune:

Auriculara iseamna numai in jurul mamelonului,iar in ancora inseamna ca vei avea o cicatrice sub san dintr-o parte in alta iar alta pe verticala la jumatatea sanului.Acum nu pot spune ca ma pricep foarte bine asta numai un medic iti poate spune depinde cat de lasat este sanul pentru ca la taietura in jurul mamelonului nu va putea taia prea multa piele si deci nu va exista o ridicare spectaculoasa dar nici nu vor exista cicatrici vizibile.Acum pot spune ca sunt cat de cat estetici sanii mei dar au fost vre-o doua luni in care aratau groaznic si regretam ca mi-am facut operatia desi mi-am dori-o foarte mult.Bineinteles ca nu am spus nimanui treaba asta si chiar daca sotul a fost total impotriva recunoaste ca acum arata mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Am o prietena care si-a facut ridicarea de sini, cindva prin 2000-2001. Are cicatrici iar sinii ei sint iar cazuti ca inainte de interventie. Acum, in loc de o noua ridicare, intentioneaza sa isi puna implanturi, cea mai mica masura posibila, s-a gindit ca isi corecteaza si o mica problema de simetrie, si in plus isi rezolva problema cu sinii cazuri. Acum nu prea stiu multe despre astea, poate suna o aberatie ce am scris eu aci, dar mi-am amintit de conversatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Giani. prietenei i-au cazut sanii doar asa ? sau a facut un copil intre timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Doar asa, n-are copii. Are sinii mari comparativ cu statura ei, ea e miniona, slabuta, de vreo 47 de kile, dar are sinii mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani

Doar asa, n-are copii. Are sinii mari comparativ cu statura ei, ea e miniona, slabuta, de vreo 47 de kile, dar are sinii mari

Hmmm, io una m-am cam dezumflat acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asa_oana spune:

Verisoara mea a avut niste sani enormi si deja avea probleme cu spatele din cauza lor. Ea s-a operat la dr Bratu in Tim. Si i-a micsorat mult si i-a si ridicat. Acum arata superbi si e foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Eu nu as face operatia. Am inteles ca cicatricile in jurul mamelonului raman ca niste cerculete, ca si cum ai conturat mamelonul cu o culoarea alba. Si raman si alte cicatrici. O alta problema ar fi ca se pierde sensibilitatea la nivelul sanului, in unele cazuri. Mamelonul nu mai este sensibil la atingere.

Mergi la inceput