cum poate un barbat sa+i faca rau FEMEII LUI?
Nu pot pricepe si pace!!! Cum e posibil ca dupa aproape o viata intreaga petrecuta impreuna....el sa plece dupa o pitipoanca*?
Cum e posibil, nu o sa pot pricepe vreodata. Mi+e peste putinta sa inteleg asa ceva. Din punctul meu de vedere, familia e sfanta si nu exista nimic si nimeni mai important in afara ei.
Am adresat intrebarea asta la job. Stiti ce mi+a yis un coleg?
Ca....dupa atatia ani, sotia arata naspa si.....pitipoanca e prospatura si e logic ca barbatul sa fuga dupa ce+a de+a doua. Adika o viata petrecuta impreuna de sot si sotie.....se duce pe apa sambetei???????
mi+e groaza, ptr. ca acum cateva zile eram super fericita, gandindu+ma ca am tot ce imi doresc , si ca al meu sot nu imi mai poate oferi surprize neplacute. iar de ieri................e totul distrus. s+a dus totul. pe apa sambetei. cand nu mai mai asteptam.
Raspunsuri
violeta69 spune:
hellen,asta e o intrebare generala?!
sau tie ti s-a intamplat asa ceva?
eu nu-s barbat asa ca nu pot raspunde in locul lor...
si nici nu cred ca absolut toti barbatii dau cu piciorul la familie si la niste ani si amintiri (si ce s-o mai fi strans )pt o "pitzipoanca"!
dar din nefericire sunt unii care uite ca fac si lucruri din astea...de ce?
eu nu stiu
as putea prespune...dar ...
si eu sunt ca tine,nu inteleg cum pot unii!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
alsa spune:
Totul s-a intamplat brusc? Azi totul bine, si maine rau!? Nu ai avut din partea lui niste semnale care sa te puna pe ganduri? Nimic nu ti-a dat de banuit?
n/a spune:
Hellene_n, imi pare rau (daca am inteles bine) ca sotul tau te-a inselat si sper sa poti intelege ca o relatie nu este garantata pe viata, chiar daca noua ne-ar placea asta. Vream sau nu sa acceptam, partenerii de viata au motivele lor intime si personale pentru care se decid sa insele. Nu stiu cat te pot ajuta cuvintele mele, dar chiar daca este greu sa intelegi si doare, trebuie sa accepti ca astfel declucruri sunt posibile, si nu numai asta, se intampla foarte des. De ce nu stiu, dar am observat in jurul meu ca e la moda sa ai amanta sau amant. Nu mai exista valori in care sa credem. Nu mai exista principii si dorinta de a conserva si a aprecia ceea ce ai. Exista o tendinta exagerata in a explora si a satisface diferite nevoi personale, fara sa ti cont de ceilalti din jurul tau.
Asta este, suntem in secolul in care nu conteaza cum atingem catarsis-ul, cat timp totul se naruie in jurul nostru si nefericim pe cei dragi, ci ce simtim, egoist si rece, cu scuze infecte, cum ca trebuie sa fim open mind si sa acceptam ca nu se poate trai cu o singura persoana atat timp cat exista frustrari. Nu conteaza ca cineva depinde de noi, ca exista copii carora trebuie sa le pastram intacte valorile sociale. Acum se incurajeaza cautarea unui partener cat mai aproape de vise si fantezii, cautarea fericirii personale si egoiste fara sa se mai tina seama de a celor din imediata apropiere, de cat de multe ai angrenat si ai construit. Nu mai exista responsabilitate, devotament, sacrificiu.
Am un prieten care nu este satisfacut de relatia lui de acasa, relatie pe care nu a avut destul cap si nu a avut destula determinare sa sa o trandforme in ceva placut si se plangea. Solutia lui era, ca asa ii intrase lui in cap, sa isi caute refularea intr-o femeie oarecare, dar sa se intoarca acasa. Atat de obsedat era sa-si insele nevasta si atat de mult isi plangea de mila ca pana la urma a reusit. Si era fericit. Degeaba i-am spus eu sa nu faca asta, ca imi aducea enorm de multe argumente ca la un moment dat am renuntat. Treaba lui. Pacat de nevasta si copii ca-s ca niste flori. Eu sper din tot sufletul sa nu se afle si greseala lui sa nu se rasfranga asupra copiilor lui si asupra nevestei lui devastand totul in cale, pentru o obsesie.
Sper sa nu gandesc niciodata ca el, sa nu fiu atat de egoista incat sa ma orbeasca prostia.
hellene_n spune:
nu m-a inselat cu o alta femeie, dar se poate zice ca da, m-a inselat. treceam printr-o perioada super din toate punctele de vedere. tocmai ne-am intors dintr-o excursie in care totul a decurs PERFECT. ma gandeam ca daca il fac fericit....nu mai are cum sa fie rau ceva intre noi. si....aflu cu stupoare, deschiand un subiect despre o ruda de sange de-a lui, despre care se stia ca nu MA place, motiv ptr. care nici el nu o mai agreea in viata noastra---- repet aflu ca in conflictul meu cu acea persoana....el ii tine partea acelei persoane. si asta aflu....dupa ani de zile in care de fiecare data mi-a dat dreptate.
s-a prefacut mereu, nu-i asa...ca sa nu declanseze vreun conflict.
am impresia ca nu-l ma icunosc deloc....ca e un mare prefacut.....ca tot ce mi-a zis poate fi pus sub semnul indoielii. nu pot sa cred....
si a venit cu niste argumente in care cel pe care-l stiam de acum cateva zile....nu le-ar fi crezut.
violeta69 spune:
hellen,vine Pastele!!
hai sa fim iertatoare si fericite.....moama ce m-ai speriat!!!!credeam ca e ceva serios(scuze ,nu ca asta n-ar fi,dar cum ziceam,vine Pastele!)
Alaturi de SONIA
violeta69 spune:
daca ma intrebi pe bune,io zic ca da
sa nu te superi pe mine
baga nasu' la amante sa vezi acilea tragedii
sotul tau nu a vrut sa te supere,sigur ca nu asta ar fi metoda cea mai buna dar daca te stie suparacioasa...a zis si el,n-a dat cu paru'!(zic eu)
spune-i ca nu ti-a placut si ce nu ti-a placut si daca-i promiti ca nu te superi orice ar zice el in legatura cu rudele,sigur nu va mai minti (cred)
Alaturi de SONIA
n/a spune:
mi-a venit inima la loc. Pei bine mei femeie, ma faci sa cred ca te-a inselat cu alta? Ca asa reiese din context.
Ok, sa zicem ca ceea ce ti-a zis te-a cam facut sa se clatine perceptia ta asupra lui si asta loveste clar in increderea ta in tot ce a spus timp de multi ani.
Eu cred ca el, desi vede dreptatea acelei persoane, te-a iubit pe tine neconditionat si ti-a luat partea asa cum este firesc, chiar daca el percepe totul din alt unghi. Probabil ca s-a cenzurat, din dragoste pentru tine si acum a considerat ca sunteti destul de apropiati sa iti poata spune ceea ce gandeste. Poate este satul sa te vada in ipostaza in care te tot iei de ruda aceea. Si poate e o froma in care vrea sa-ti spuna ca nu-i place atitudinea ta, chiar daca oi avea dreptate. E totusi ruda lui si asta nu o poate radia nimeni din sufletul lui, indiferent cat de mult rau ti-a facut. Poate ca e nemultumit pentru ca a trebuit sa il pui in ipostaza de a se indeparta de ruda lui pentru tine si undeva in strafundul sufletului lui l-a deranjat asta. Poate ar trebui sa vorbesti cu el fara sa te certi despre asta.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellene_n Nu pot pricepe si pace!!! Cum e posibil ca dupa aproape o viata intreaga petrecuta impreuna....el sa plece dupa o pitipoanca*? Cum e posibil, nu o sa pot pricepe vreodata. Mi+e peste putinta sa inteleg asa ceva. Din punctul meu de vedere, familia e sfanta si nu exista nimic si nimeni mai important in afara ei. Am adresat intrebarea asta la job. Stiti ce mi+a yis un coleg? Ca....dupa atatia ani, sotia arata naspa si.....pitipoanca e prospatura si e logic ca barbatul sa fuga dupa ce+a de+a doua. Adika o viata petrecuta impreuna de sot si sotie.....se duce pe apa sambetei??????? mi+e groaza, ptr. ca acum cateva zile eram super fericita, gandindu+ma ca am tot ce imi doresc , si ca al meu sot nu imi mai poate oferi surprize neplacute. iar de ieri................e totul distrus. s+a dus totul. pe apa sambetei. cand nu mai mai asteptam. |
te contrazici. aici zici ca a plecat cu pitipoanca, mai tarziu ca doar i-a dat dreptate.
in cazul al doilea, teoretic, doar, vorbind, eu zic ca poate pitipoanca chiar avea dreptate, d'aia i-a si dat-o sotul.
tot teoretic, eu sunt in shoc ce inteleg unii despre mariaj. deci daca iti pui belciugul pe deget nu ai voie nici macar la opinii diferite?! asta e dictatura sud-americana de-a dreptul, doar cartelul drogurilor mai lipseste, dar nu m-as mira ca in conditiile astea sotul sa fie un fumator inrait.
aferim, maica.
anamaria spune:
draga mea... sunt cam confuza
supararea ta e ca a plecat dupa alta?!
sau esti suparata doar ca ii da dreptate unei individe cu care tu ai avut de-a lungul vietii tot felul de 'dispute?! individa asta se pare ca ii este ruda si, in acelasi timp, 'pitzipoanca'?!
ajuta-ma te rog, ca-s blonda si singurul meu neuron e tare obosiiiitttt
oricum, daca am dreptate si am priceput bine, de fapt stimabilul nu te-a parasit si nici inselat - cel putin nu in sensul clasic al cuvantului. ceea ce este de bine...
ce povestesti tu e o chestiune care evident nu-ti pica bine, dar sincer nu mi se pare situatia atat de grava!
sa fim serioase, cate dintre noi nu au procedat, pentru pastrarea unui ambient conjugal linistit, la solutii asemanatoare cu ce povestesti tu despre sotul tau?
il scoate din pepeni soacra (adica maica-mea), in mod sistematic?! evident sunt in mare de partea lui, dar in suflet poate ca nu e chiar asa insa cata vreme FAMILIA MEA = eu, sotul + cei 2 copii, cred ca asta este atitudinea corecta, asta este 'diplomatia'...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!