Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna la toate fetele.Va multumesc din suflet pentru sfaturi si ca-mi sunteti aproape ca niste adevarate prietene.Eu stau toata ziua numai in pat, doar la toaleta ma duc de aceea nu am mai intrat(sper sa ma iertati).Inca mai am dreri de burta si daca nu imi trec ma duc din nou la control.Sper sa fie totul bine.Ma linistesc cand il simt pe bebe cum misca, e un fatait nu ii sta piciorusele mi-e tare drag.Sper sa fiti bine toate.Va pup dulce.

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

AndraIulia bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos!
Apropos de calciu si de vitamine, fetelor care luati Centrum Materna? Eu ma tot chinuiesc cu vitaminele astea in sensul ca daca le iau dimineata, cu toate ca le iau imediat dupa ce pap, mi se face rau Adica am asa o stare de lesin.Si la fel daca nu iau pastila imediat dupa masa si las sa treaca mai mult de o ora! Plus ca mi se pare ca ma umfla....Am facut pauza de vreo 2 saptamani si ma simt mai bine, dar nu stiu ce sa fac in continuare. Voi aveti problema asta?
Pe mine m-a sfatuit doctorul de familie ca pe langa vitamine sa beau lapte imbogatit cu calciu cica s-ar asimila mai bine si ar fi mai sanatos. Asa am facut si dimineata nu-mi lipseste laptele cu cereale desi sunt un pic cam sceptica in privinta asimilarii...

20+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

buna seara,
aici doctorii merg pe principul ca dk analizele tale sunt bune, nu are rost sa iei mai nimik in afara e acid folic. abia dk ai o deficienta, de administreaza pastile. eu zic sa-ti consulti testele ca nici supradoza de vitamine nu e bun. mama mi-a spus ca ar trebui sa iau fier si acid folic si cam atat.

MangaGirl :-) 16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,ajutor!!!!!!!!!!!!!toata noaptea nu am dormit de arsuri,cu acid in git.Cine a trecut prin asa ceva stie ce aiurea e,ca sa nu zic altfel.Nici in picioare nu a trecut,nici stind in pat.Si ziua la fel.Si multe alte zile la fel.sunt disperata.Ce medicamente sa iau-ce luati voi ce solutii aveti pentru asta.[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele
eu sunt din nou la lucru
mama ce bine a fost acasa abia astept week-endul

logic ca nu am apucat sa citesc mare lucru
ma bag la citit si revin

adela de alexia maria( 13.01.2007 )

20+ cu razvan andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

poftiti la , suc sau ceiut ..

adela, da asa bine a fost acasa .. acum imi vine sa dorm cu capul pe birou .. am un somn in mine ..

unombun cand ai arsuri, incearca sa bei un pahar de lapte caldut sau sa mananci un iaurt ceva, o sana .. la mine functiona. si desigur sa eviti mancarurile mai grele, prajeala seara ..

andra te trec eu imediat pe listuta. bine ai venit! baga repede pana la 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

culmea e ca eu maninc dietetic oarecum,dar sunt date peste cap toate pe interior,ce sa mai...medicamente luati?ca eu cred ca intru pe medicamente de disperata ce sunt..no spa nu e si pentru arsuri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

culmea e ca eu maninc dietetic oarecum,dar sunt date peste cap toate pe interior,ce sa mai...medicamente luati?ca eu cred ca intru pe medicamente de disperata ce sunt..no spa nu e si pentru arsuri??

no-spa nu e pentru arsuri. poti incerca cu dicarbocalm, rennie .. sau daca ai posibilitate sa-ti trimita cineva din afara (belgia, franta, olanda - in tarile astea se gaseste sigur) - gaviscon.

imi pare rau de situatia asta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Hristos a inviat !
Sper ca ati avut un Paste luminat si plin de bucurie, eu nu am mai avut ragaz de forum de vineri, asa ca nu am citit din urma.
Am vrut doar sa va salut pe toate si sa va pup, ma intorc la citit si revin cu scrisul mai incolo.

Geani 19+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Hristos a inviat!

Sa dea Dumnezeu ca iepurasul sa ne aduca tuturor copii sanatosi si la termen!

Noi suntem bine, saptamana asta trebuie sa mergem la control, 16 saptamani mai exact, probabil si TT, am niste emotii de nu mai pot (cam asa mi se intampla dupa 3 sapt de la ultima eco - paranoia), mai ales ca inca nu l-am simtit pe bb!

Va pup pe toate!

15+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Normal ca am uitat sa schimb semnatura!

Pupici!

16+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput