Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
Si inca ceva ca m-ati facut curioasa, eu iau vitamine, Pregnacare, si am fugit acum sa vad daca au calciu...si nu contin 
In informatiile primite de la babycentre scrie ca in saptamana asta, adica 19, ii cresc dntisorii in interiorul gingiilor, asta in caz ca vroia vre-o fata sa stie ce se intampla in saptamana 19. 
Cea mai fericita
19 + cu 
Ellenuta spune:
HRISTOS A INVIAT!!
buna burticutsele mele,
eu nu am mai intrat caci nu am avut timp .. de joi am fost libera si am tot fost in pregatiri .. oua, drob, ciorbita, fripturica, tort, cozonaci .. ieri am fost la tara si a fost super .. am papat, eva a alergat in toata curtea, s-a dat in tobogan, in leagan .. o fericire pe capul ei.
miha ma bucur din suflet ca sunteti si oficial parintii lui matei! o meritati, sunteti niste oameni deosebiti! 
cris felicitari pentru "probabilul" baietel! sa fiti sanatosi.
iulia cum esti?
fetelor .. eu dupa ce terminam cu bunatatile de Paste intru pe salate si fructe regim intensiv .. altfel, ma fac cat china ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
15+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
andraiulia spune:
Hello, dragutelor!!
Cum pot ajunge si eu in listutza voastra?
Eu am DN: 10.07.1987 UM: 24.12.2008 DPN: 25.09.2009
Thank you!
Kissssses!
Andrutza 17+
lutoniana spune:
Andraiulia in primul rand bine ai venit la noi ...iar cu listuta trebuie sa mai astepti putin ca fetele care stiu sa faca asta sunt plecate in parc, la iarba verde, la bunici, la mamici, la bulgari...si nu mai tin minte pe unde .....
Pana una alta mai baga niste mesaje si spune cate ceva despre tine ca sa treci de cele 10 mesaje moderate.
Astfel vei aparea in timp real.
Numai bine si bebelus voios in burtica 
Cea mai fericita
19 + cu 
katteryna spune:
Buna burtici cu bebici! Sper ca ati petrecut bine zilele astea si ca soarele si vremea frumoasa v-au scos si pe voi la iarba verde!
Mai intai de toate vreau sa o felicit pe Miha
Ma bucur tare mult pentru voi!
Am schimbat si noi azi semnatura si tare mandre suntem!
Lutoniana mersi de informatie, inseamna ca la floricica mea i-au crescut deja mugurei de dintisori!![]()
20+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
katteryna spune:
AndraIulia bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos!
Apropos de calciu si de vitamine, fetelor care luati Centrum Materna? Eu ma tot chinuiesc cu vitaminele astea in sensul ca daca le iau dimineata, cu toate ca le iau imediat dupa ce pap, mi se face rau
Adica am asa o stare de lesin.Si la fel daca nu iau pastila imediat dupa masa si las sa treaca mai mult de o ora! Plus ca mi se pare ca ma umfla....Am facut pauza de vreo 2 saptamani si ma simt mai bine, dar nu stiu ce sa fac in continuare. Voi aveti problema asta?
Pe mine m-a sfatuit doctorul de familie ca pe langa vitamine sa beau lapte imbogatit cu calciu cica s-ar asimila mai bine si ar fi mai sanatos. Asa am facut si dimineata nu-mi lipseste laptele cu cereale desi sunt un pic cam sceptica in privinta asimilarii...
20+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
Roxxy80 spune:
Salutare!
Eu iau Elevit din ziua in care am aflat ca sunt gravi, la fel am facut si la Matei. Eu, de exemplu, am o problema cu asimilarea calciului. Desi mananc cam 1 kg de branza la 2 zile (alte lactate nu suport), eu tot timpul ies prost la analize cu Ca. De curand mi-am refacut analizele si am iesit putin anemica. Imediat ginecologul mi-a prescris supliment de fier. Intr-adevar, mie Elevitul imi face pofta de mancare (nu vitaminele ingrasa, ci faptul ca sporesc pofta de mancare). Insa nu am de gand sa renunt la ele. Mi-aduc aminte ca si dupa nastere mi s-a indicat sa mai iau vreo 2 luni Elevit si fier.
Eu sunt de parere ca fiecare trebuie sa faca exact asa cum ii indica medicul ginecolog. In nici un caz nu trebuie luate din auzite.
In ceea ce ma priveste sunt convinsa ca as fi avut mari carente de diverse daca nu luam Elevitul (pt ca de cand il am pe Matei nu prea m-am mai ocupat cu atentie de alimentatia mea).
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 19+
andraiulia spune:
Multumesc frumos pt primire....
In legatura cu treaba asta despre calciul,eu va pot spune ca nu mananc lactate de multi ani,nu iau calciu si e acolo cat trebuie. Acum,in timpul sarcinii,in schimb, ma chinui sa beau lapte si sa pap branzica dar cat mai sarata si de oaie ca sa nu-i simt gustul ![]()
Andrutza 17+
katteryna spune:
AndraIulia, din cate stiu eu calciu se gaseste si in alte alimente, nu numai in lactate. Iar daca ai cat trebuie in organism atunci asta conteaza! Important e sa-l asimilezi. Eu am avut acum vreo cativa ani probleme in privinta asta, desi consumam tot ce inseamna lactate, iesem prost la analize.
20+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
diamar78 spune:
Hristos a inviat!
Noi am avut o seara de inviere agitata. Au venit socrii la noi asa ca l-am lasat pe David cu ei si noi am mers la inviere desi avea febra. Cand ne-am intors David s-a trezit si am vazut ca are frisoane. eu m-am speriat pt ca nu am mai patit cu el asa ca l-am imbracat si a mers la urgenta. L-a trecut pe injectabile pt ca el deja lua antibiotic suspensie dar se pare ca nu a raspuns la tratament. Cu agitatia aia a inceput sa ma si doara un pic burta dar vad ca s-a oprit dar in schimb l-am simtit pe bebe si acum sunt sigura 100% ca a fost bebele si nu altceva. Acum E mai bine dar vad ca e ragusit. Pe miercuri merg cu el l-a control sa vad ce mai zice dr.
Cristina, dar Andrei nu dormea la ora aia? Sa nu-mi spui ca a stat toata slujba? Si eu il duc pe David l-a impartasit dar cu maxim 10 minute inainte ca altfel face galagie.
Si apropos de ouale rosii, eu le fac cu coji de oua cum le facea bunica. Nu sunt ele la fel de frumose dar macar e un colorant natural.
16+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!