Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Astazi eu sunt pe la bucatarie, mai fac una alta, creme la prajituri, oua rosii ca de copt nu coc astazi. Chiar nu stiu, astazi nu se face nimic? Eu nu calc, nu spal, nu coc dar pun sa fac supa, sarmale. Oare si asta e pacat?

eu cred ca poti sa faci mancare azi. societatea a evoluat si doctrina religioasa la fel. traim intr-o lume in continua schimbare si azi si maine sunt singurele zile in care mai putem face cate ceva avand in vedere serviciul si obligatiile pe care le implica el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

diamar,sotul meu e absolvent de teologie si m-a ajutat si ieri si azi,pina sa plece la Prohodul Domnului,in gospodarie.Altfel,cum faceam fata,insarcinata ??Ma dadeam peste cap si nu rezolvam nimic.Asa ca la prepararea bucatelor,liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaLLisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

Raman logata cu userul comun , astept datele fetelor noi.
ralu03038 pe tine te-am trecut ca scrisesei acum in ultimile pagini. REstul va astept cu datele. Nu stiu cu numaratoarea daca e corecta dar mi se iarta eventualele erori

vreau si eu pe listuta, ca am tot postat pe sfarsit de capitol si nu m-a vazut nimeni
nascuta pe 07.03.1980, UM 13.01.2009, DPN 23.10.2009

pupici pe burtici, si sarbatori fericite la mamici, tatici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri. Si asa ma agit ca nu le termin pe toate la timp.
Monallisa poate o sa vada fetele care se pricep si o sa te treaca si pe tine in lista.

16+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Am intrat in fuga sa va urez Paste Fericit alaturi de cei dragi si bebici sanatosi, frumosi si destepti!
Eu azi am avut liber (ca asa e la noi inainte de sarbatori, muncesc doar baietii) si am facut cumparaturi. Sunt varza de oboseala, asa ca o sa ma intind un pic, inainte de a ma apuca de marinat mielul! Va pupicesc!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri
Raluk, asa ma gandeam si eu ca poate e de la intinderea ligamentelor...bine ar fi sa fie asta...Am inteles ca nu se da concediu de sarcina cu risc decat daca lucrezi intr-un mediu toxic...sau fff greu, etc...chiar nu stiu exact...

KIKI 15+ cu

Poate se da si daca ai fibrom si sarcina gemelara. intreaba doctorul pentru ce se da, fara sa-i ceri direct. Eu am inteles ca s-ar da destul de usor (dar nimeni nu-ti propune direct, pentru ca e platit mai putin decat cel de boala cred), dar depinde de cel de medicina muncii daca e de acord.

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Raluk, nu cred ca pot sa te ajut, ca eu nu sunt vegetariana dar imi place cum suna retele voastre, de aceea vroiam mai multe...ma gandeam ca atunci cand voi sta acasa cu copilul pot sa "experimentez" mai mult....
de mancat, am mancat niste varza la cuptor cu mamaliga...din pacate de la un restaurant de vis-a-vis, eu am fost prea lenesa sa-mi pregatesc pachet iar diseara....mi-au cam facut fetele pofta de cartofi copti...cu o salata ced ca pica taman bine pt cina....

Eu tocmai ce m-am intors de la o plimbare de vreo 2 ore prin oras... da, in timpul programului daca nu zilele astea, cand e mai lejer, atunci cand?! si ma asteptam sa gasesc multe pagini umplute pe forum, dar vad ca multe sunteti ori ocupate cu ultimele pregatiri, ori pe la plimbari, ori plecate.....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

pai varza cu mamaliga si cartofi copti suna foarte bine!

13+

Mergi la inceput

Roxxy, eu nu ma supar deloc. Ba chiar sunt foarte curioasa. Si sper sa nu uit invataturile pe cand ma voi confrunta cu situatiile respective. N-as sti ce sa ma fac, mai ales la situatia din parc.

Fetelor, vad ca una cate una plecati. Poate nici eu nu voi putea intra maine. Va doresc si eu sarbatori fericite si linistite, cu sanatate, fara nici o suparare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Va urez un Paste Fericit

Noi mergem peste 1 ora la o vanatoare de oua de Paste, organizata de clubul mamicilor.
Sambata noaptea mergem la o biserica ortodoxa, sunt curioasa ce va zice Peter de inconjurul bisericii cu lumanarea in mana

Diana 19 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui coras

buna fetelor eu de vreo saptamana ma confrunt cu un fel de durere de oasele pubisului e o durere surda care nu ma deranjeaza care inceteaza daca stau in pat dar care ma sacaie acolo jos de parca incerc sa ma deschidnu radeti, stiu ca apar astfel de dureri pe la 7 luni cand se pregateste pelvisul de nastere dar eu abia am 4 luni, voua vi s-a intamplat asa ceva? nu cedeaza la no-spa deci nu e de la contractii sau altceva pur si simplu de la cele 2 oasa de jos

16+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

buna seara fetelor,

cora...de la 16 sp ligamentele se intind si mai mult. in urmatoarele trei sp copilul va creste de la marimea lui de acvum, cat un avocado pana aproape dublu. si pe mine ma doare si ma inteapa in regiunea pelvisului. am avut azi dureri ca la ciclu. dar am citit in newsletter-ul saptamanal pe care-l primesc de la babycentre.co.uk ca e normal. creste BB!!!

MangaGirl :-) 16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput