Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 9
cris_82 spune:
Neata,o cana de sau ceva dulce de rontait?
sarmisa..........Cristina,iti urez multa sanatate si mai tine un pic macar bebele la caldurica.Tu esti o curajoasa si ai sa vezi ca totutl o sa se termine cu bine.
nicuratze........felicitari pentru numele ales bebelinei.
Pe rasnita asta de laptop nici nu stiu cum sa pun pozeca merge in reluarea III de la tvr.Iar la calc din camera nu vreau sa mai umblu....ca de cate ori manuta mea magica il atinge,trebuie ca sotul sa-l resusciteze.Adica il fac praf.Asa ca incerc sa ma descurc cu ce ma lasa el sa distrug.
Fetelor,mi-am tras ieri o ajustare de sta motanul meu in mustati ca a renuntat le coada si am plecat la plecat la plimbare si eu cu mama dar de data asta mai sexoasa.Azi stau cuminte acasa ca avem o gramada de treaba(binenteles ca cu pauzele de rigoare).
Multi tuturor.Vb mai tarziu.
33+MIRUNA-ALEXANDRA
cris_82 spune:
uitasem sa va spun ca ieri seara m-am urcat pe cantar ...si....stupoare.................tot la 56kg am ramas,cu toate ca mi-a crescut considerabil burtoiul.
33+MIRUNA-ALEXANDRA
anda_magda spune:
netza! nu mai vb de kg, mai ales asa de dimi ca ma apuca depresia.... zau
sarmisa iti tinem pumnii sa fie totul ok. multumim sotului ca ne-a scris despre tine.
vad ca ati fost tare harnicutze zilele astea. si eu care ma gandeam ca o sa scap de facut mancarici si alte treburi, fiindca ma duc la mama la tara, se pare ca nu scap prea usor. azi cred ca o sa am de transat un miel. mi-e groazaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! mai ales ca mie nici nu-mi place carnea de miel. adik o fac pt ceilalti.
Vine bebica .... +37
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/
anda_magda spune:
elena imi place tare numele ales de tine. in special andra. si la noi era pe lista cu favorite. eu fac in general asocieri de nume si persoane (ca si caracter), iar toate andrele pe care le stiu sunt si frumoase si destepte
gata. a venit mielu! urati-mi spor la treaba!
Vine bebica .... +37
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/
annkkaa spune:
bebe de SARMISA, stai acolo la caldurica si nu-i da mamei emotii. Cristina iti tinem pumnii!!!
33+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
clodyac spune:
buna dimineata burticute
cris eu vreau o cafeluta pe asta nu o refuz niciodata
nu mai retin care burticuta mi-a scris art 13 din OG96/2003 acelasi articol i l-am citit si eu contabilei si mi-a raspuns : "lasa-ma sa citesc si eu si revin la tine cu un telefon" si nu a mai sunat asa ca sa vedem astazi daca se rezolva ceva ca nici nu vreau sa fac scandal imi e rusine mie de rusinea lor in conditiile in care se apropia si pastele dar astia sunt oamenii nu?
carla iti multumesc pt sustinere felicitari pt pasca si cozonacel sa trimiti si la galati ce mai ramane si sa ii treaca sabynei repejor durerea de maselute
ely sper ca briciolina se simte mai bine si ma bucur ca si tu esti bine la mine in garsoniera cred ca nu se mai muta mobila s-a trecut direct la demolare am momentecand nu mai pot respira atat de tare ma loveste ... dar ce nu facem noi pt puiuti
bun venit si din partea mea noii burtici ii doresc bebe sanatos si nastere usoara
eu o sa plec maine la tara la parinti sa facem sarbatorile cu ei si maine e ziua sotiorului meu drag face 27 de anisori si sarbatorim cu totii sper sa pot suporta drumul de 2 ore dar cred ca o sa facem pauze dese (mergem cu masina de serviciu a sotului)
azi ma pun sa ii fac tortul si 2 checuri parca tot mai gustoase sunt facute de casa in rest nu o sa gatesc pt ca mamele mele m-au averizat sa nu fac nimic ca au ele mancare pt toata lumea asa ca ... nu ma mai obosesc
cam atat cred ca vroiam sa mai spun ceva dar am uitat
VA UREZ DE ACUM CA SA NU UIT PASTE FERICIT PLIN DE LINISTE SUFLETEASCA SI CALDURA IN INIMI SA FITI SANATOSI SI VA PUP DULCE DIN SUFLET
PS o sa fac pozici la tara si o sa va arat ce frumos este sunt innebunita dupa tara poate pt ca am faut fiecare vacanta acolo si am o gramada de amintiri
32 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
blue77 spune:
Sarmisaiti tin pumnii...am trecut si au prin asta la 38de saptamani iar minunea asta de preeclamsie a declansat travaliu a doua zi dupa internare, bb a f f bine sunt sigura ca si la tine va fi la fel....se uita repede totul o data ce bb e la tine in brate.
NOI
Cristina 33 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 7
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clodyac nu mai retin care burticuta mi-a scris art 13 din OG96/2003 acelasi articol i l-am citit si eu contabilei si mi-a raspuns : "lasa-ma sa citesc si eu si revin la tine cu un telefon" si nu a mai sunat asa ca sa vedem astazi daca se rezolva ceva ca nici nu vreau sa fac scandal imi e rusine mie de rusinea lor in conditiile in care se apropia si pastele dar astia sunt oamenii nu? |
Buna dimineatza mamici cu burtici...
Clody, nu ii lasa in ritmul lor, asa nu o sa schimbam niciodata nimic in tara asta, in care din pacate smecherii fac doar cum vor ei. Atata timp cat avem niste parghii, eu zic ca este bine sa le folosim.
100 de ron nu e mult dar poate face diferenta... Parerea mea este sa continui dupa Sfintele Pasti.
Multi si mult curaj.
32 + cu Razvan Andrei
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarmisa Buna Mamicilor, Burticilor Sunt sotul cristinei!!! M-a rugat Cristina sa va scriu cateva randuri... La cererea medicului Luni am internat-o la spital pt a efectua cateva anazize, printre multe analize nonstress pana la cea cu urina de 24 ore la care a iesit valoarea proteinelor cam mare. Asa ca verdictul medicului a fost preeclampsie!!! si o sa fie tinuta sub stricta supravegheiere, si mutata undeva in, langa sala de travaliu, multa forfota si galagie... cred ca de asta nu era acum nevoie... Deocamdata nu stim inca cum o sa fie... Cristina oricum este afectata de sindromul halatului alb, cu speranta ca bebe o sa mai stea pana la termen si ca va fi sanatos in continuare, Cristina va cere sa o sustinem cu gaduri bune, pozitive!!! Va multumim, va tinem la curent cu evenimentele. Sarbatori Fericite!!! cristina36+ Aaron(probabil) si mayanna (19 Oct 2005) |
Tinem pumnii pentru Sarmisa, sa mai stea bebe macar doua saptamani la caldurica...trebuie sa fie albinutza , nu iepurash ...
Tinem agitatele ascunse
32 + cu Razvan Andrei
alynta27 spune:
Sarmisa imi pare rau ca trebuie sa stai in spital, dar daca trebuie... Multa sanatate si suntem alaturi de tine! Multumim sot de Cristina pentru vesti!
Buna!
Ieri nu v-am mai vizitat ca am fost ocupata cu cozonacii si pasca! Azi continua gatitul si curatenia! Va pup! Am absent motivat, da?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!