Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 10
anda_magda spune:
am gatat de ciopartit mielu. in sfarsit....
clody la multi ani sotiorului! sa iti traiasca si sa aiba grija de voi doi! sa-i faci tort bun. apropos de tort. mi-a facut mama sapt trecuta un tort super bun si rapid. blatul clasic, iar pt crema a utilizat frisca amestecata cu finetti. yammy!
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
nemora spune:
NEATA GAGIX 
Maria_Bunica, io nici sa stiu ca are fimea din burtica 4 kile tot nu mi-as face cezariana. Cred ca am mai scris - io dupa naturela mea (nastere provocata, col f lung, si dat spre spate, deci a fost nitel hard, puteam sa fac curat in casa, cand am terminat de nascut. Cezarienele aveau salonul langa mine, a doua zi de la nastere mergeau tinandu-se de pereti; iar "dansa" se reface iti spui io, daca mai si faci gimnastica, te faci domnisoara la loc!
Bebe_Becaaaaaaaaaaa, ce rau imi pare, m-am tot uitat la fie-ta ce dulce e :) io eram una cu un jerseu lung crem si cu okelari pe nas, tu stateai jos la intrarea in cabinet, nu?
Carla, tu esti anti-medicamente din cate vad...voiam sa-ti zic ca poate niste no-spa cu gynipral ti-ar face bine, iar fetii un nurofen de asemenea...felicitari gospodinei
- apropo, m-a sunat maicamea ca vine la mine si am anuntat-o ca nu am afectiune de oferit, numa de primit, i-a cam dat cu virgula, da a priceput femeia
pusici mamici 
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
anda_magda spune:
era sa si uit sa ii tin pumnii ioanei azi. hai ca te asteptam sa te intorci cu vesti bune de la eco!
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
nemora spune:
ce parare aveti, Eszter Anabella suna prea complex?
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Deea_24 spune:
Buna dimineata fetele,
Am cam chiulit de la citit zilele astea si tot in urma suuuuunt!
Cap asta l-am dat gata, mai am din cap trecut.
De ieri nu mi-e prea bine, ma omoara osul pubian, simt o presiune ENORMA pe el... De cate ori ma asez si ma ridic, primii 15-20 pasi sunt un chin! Zici ca sunt o rata, asa umblu... Ieri m-a durut si piciorul stang din sold pana la genunchi plus impunsaturile de sub burta...
In rest e bine, bebe nu se grabeste chiar asa tare. ![]()
[maria] felicitari pentru bebe grasunel! 
Bebe Beca Doamne, ce emotii mi-ai dat, te rog sa ne tii la curent prin orice mijloc! Totul va fi bine! 
Ely si la mine a fost la fel cu partea in care lovea bebe, la inceput il simteam doar in stanga, sub coaste, apoi in dreapta, acum peste tot insa pozitia nu si-a schimbat-o! 
Sarmisa m-a emotionat foarte tare mesajul sotului! Iti trimitem toate gandurile bune, sa stai linistita ca totul va fi bine! Multumim sotului pentru vesti, va rugam sa ne tineti la curent si tinem pumnii! 
cris_82 felicitari pentru bagaj, nu te-a luat cu emotii? Mie parca nu-mi venea sa cred ce aproape suntem cand il faceam, plus stresul sa nu care cumva sa uit ceva! ![]()
Mada ma bucur ca te simti asa de bine si ca ati rezolvat treaba cu apa. Sper ca urmatorul mesaj il scrii mai repede de urmatorul Paste! ![]()
![]()
Catalishka bine ai venit!
oanaalex ma bucur ca ai avut o noapte linistita. 
Picky_toto felicitari pt. bebe jucaus si ma bucur ca te simti mai bine. 
clodyac imi pare rau pentru ce ai patit cu salariul, eu zuc sa nu te lasi, e dreptul tau sa iti primesti salariul intreg! Asa zice legea dar se pare ca d-na contabila se crede mai presus de lege!!?!
AlexSiMatei ma bucur ca ai reusit sa te impartasesti, eu nu am apucat... ![]()
Deea,
37+ cu
bebel mic Darian Rafael
Deea,
38+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora ce parare aveti, Eszter Anabella suna prea complex? Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Nemora mie imi place mult si Anabella. Si se potriveste cu Eszter.

Deea,
37+ cu
bebel mic Darian RafaelDeea,
38+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian RafaelVine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
LauraOana spune:
hallo fetele!
..iar aruncati cu cuvinte "straine" pa aici
..ce e "pasca"?..
dupa cum vad aveti toate planuri de "pasca" si io nu stiu ce e! 
eu raportez 16kg+![]()
nemora si mie imi place Anabella!
sarmisa iti trimitem toate doar ginduri pozitive, sa stea bebe inca 2 saptamini la caldurica!!
nicuratze (sper ca nu am incurcat si tu erai) imi place foarte mult Andra!
bebe-beca te asteptam cu vesti bune!
anda_magda cum se pare ai stomac bun, daca ai putut sa transezi un miel (nici mie nu imi place carnea de miel) 
35+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
Picky_toto spune:
Buna fetele...vad ca sunteti ocupate cu gatitul de Paste....eu o sa vopsesc maine niste oua, ii astept si pe copii ca vor si ei sa vopseasca
...iar in rest, cozonac nu fac, si nici nu am de unde sa cumpar..nici macar un panettone, asa ca o sa iau ceva dulce, poate o tarta sau ceva prajiturele si o sa facem gratar in gradina(sper sa tina vremea cu noi, mai ales ca azi ploua)...nu ma chinui deloc...
Sarmisa iti urez multa sanatate si il rugam pe bebe sa mai stea la caldurica macar inca 2 saptamani. Pacat ce faci Pastele in spital..oricum noi iti suntem alaturi..
...iti spun de pe acum Un Paste Fericit si sa ne auzim cu bine 
Clody petrecere frumoasa la tara si la multi ani ptr sotul tau...sa vurez sa va iubiti tot la fel ca si pana acum si sa fiti fericiti si de acum incolo
....sa mananci cozonac si ptr mine, da?!
Ioana te asteptam cu vesti bune de la eco 
Deea ma bucur ca bebe vrea sa mai stea la caldurica, inca putin si vor trece toate durerile care ne apasa acum 
Maria,Ely, Oana_du,Carla, Oanaalex, Nemona, Nicuratze, Mada, Beca, Cris, Catlishka, Lauraoana, Anda_magda...si restul fetelor...va pupic dulce si va urez de pe acum un Paste Fericit si petrecere frumoasa...
O sa incerc sa trimit si eu o poza ptr filmulet....sa vad daca reusesc, daca nu o sa cer ajutorul.
Pu pe toate si sopr la treaba!!!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
38+
Alessia-Stefania
AMR 2 sapt.
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora NEATA GAGIX ![]() Maria_Bunica, io nici sa stiu ca are fimea din burtica 4 kile tot nu mi-as face cezariana. Cred ca am mai scris - io dupa naturela mea (nastere provocata, col f lung, si dat spre spate, deci a fost nitel hard, puteam sa fac curat in casa, cand am terminat de nascut. Cezarienele aveau salonul langa mine, a doua zi de la nastere mergeau tinandu-se de pereti; iar "dansa" se reface iti spui io, daca mai si faci gimnastica, te faci domnisoara la loc! Bebe_Becaaaaaaaaaaa, ce rau imi pare, m-am tot uitat la fie-ta ce dulce e :) io eram una cu un jerseu lung crem si cu okelari pe nas, tu stateai jos la intrarea in cabinet, nu? Carla, tu esti anti-medicamente din cate vad...voiam sa-ti zic ca poate niste no-spa cu gynipral ti-ar face bine, iar fetii un nurofen de asemenea...felicitari gospodinei - apropo, m-a sunat maicamea ca vine la mine si am anuntat-o ca nu am afectiune de oferit, numa de primit, i-a cam dat cu virgula, da a priceput femeiapusici mamici ![]() Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Cu nasterea naturala sunt perfect de acord cu tine si cu alaptatul la fel.
Cu anti-medicamentele asa este, dar nu merg pana in panzele albe. Adica am luat si eu no-spa cand am vazut ca e groasa, la Saby vad ca a functionat chamomilla, a dormit de la 22 la 8 si eu vreo ora in minus.
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ramona.P spune:
Ce faceti burtici?
Eu nu am mai scris ca de doua zile umblu creanga la plimbare ca e frumos afara,iar acum 3 zile am facut o parte din curatenie...mai am pt azi si maine de spalat geamurile si de aspirat si ...gata.De bucatarit eu una nu fac nimic pt ca in prima zi de Paste mergem la nasi,a doua zi la parintii mei si a 3-a zi la socrii si plus ca nu avem nici un leu
.Noi s fim sanatosi.
Am citit tot din urma...felicitari pt bebeii dolofani si pt pozicile mumoase!

Sarmisa ... sper ca ne simti pe toate burticile la tine in salon cum te tinem de manuta si te incurajam..offf...dar e spatiul prea mic si tre sa facem cu randul si ne mai certam cu sotul tau care nu are loc de noi

Raportez 15 gk+. wowww nu ma asteptam si nici nu prea se cunosc toate kg ...nu stiu pe unde s-au pus...dar la mai multe ca nu ma intereseaza.Bebe sa fie sanatoasa care nu m-a lasat pana la 7 dimineata sa adorm 

Sunt cam zombii si am niste arsuri de crap!!!si nu mai trec nici cu lapte,nici cu acid,nici cu pastile nici cu nimic!
Clachezzzz
Ramona
31+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman