Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 23
maria_bunica spune:
Buna dimineata fetele!!
Eu imi beau cafeaua,inainte sa ma apuc de treaba...![]()
Ioana..ce m-am bucurat cand am citit ca te-ai putut ridica din pat...bravo,sa o tii tot asa...fara dureri si sa te refaci rapid!!Iar micuta Sara sa pape lapte de la mami cat mai repede,ca e cel mai bun!!
E bine ca ati rezolvat cat de cat cu vacinul...chiar daca trebuie sa platiti asa mult pt el..pana la urma voi sunteti cele mai importante,chiar daca sistemul lasa de dorit!!Asteptam vesti in continuare de la voi si sa decurga totul bine si azi!!
Anda_Magda..drum bun la tara si sa nu te obosesti prea tare,ca sa treaca durerea de picioare..multumim pt vestile despre Sarmisa!!
Sarmisa..suntem cu gandul alaturi de tine in fiecare clipa...sa fii puternica si totul va fi bine..
Ramona..imi pare rau ca inca ai probleme cu arsurile..
sa treaca si incearca sa te odihnesti azi,daca azi-noapte nu ai putut!!
Alynutza..frumoasa initiativa moaselor...
Blue..uoff,te-au intepat pt testul asta numai aiurea..sper sa scapi odata si de el..ca vb ta,nasti si nu ai rezultatul concludent!!Imi pare rau ca ai avut contractii..dar nu intra in panica..stai acolo cumintica in pat..
Raluca_Ioana..imi pare rau ca trebuie sa tii regim..dar pt puii nostri ce nu facem noi?O sa fie totul bine,vei vedea...trec toate..
Andreea..felicitari pt schimbarea prefixului si pt vestile bune de la eco!!
Carla..poate doar se resimte corpul dupa atata oboseala din ultimul timp..si poate din cauza asta a aparut si greata...ai grija de tine!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Maria,
, asa ma gandesc si eu, ca este o febra musculara generalizata, degetele probabil ma dor de la framantat cozonac. O sa stau cuminte azi... cred
.
Fetele care schimbau capitolul, ne mai ajutati o data? Pleaseeeeee!
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kiralina spune:
Salutare
wow Ioana felicitari pentru bebelina. Sa creasca mare si sanatoasa! Ce cadou frumos ati primit de Pasti... ![]()
Cu vaccinul mi se pare cam aiurea, nu as fi crezut ca la Regina Maria nu il au. Cam urat asta, dar bine ca te-au rezolvat cumva.
Eu de ieri tot am contractii, mi-a marit doctorul doza de Gynipral la 2 ore. Ce mai, mananc gynipral, cu asta traiesc. :) Dar macar sa se linisteasca apele, ca bebe mai are de stat macar 4-5 saptamani, daca nu chiar 8.
Va pup si va doresc un Paste fericit si bebelusi sanatosi si la termen. 
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]