Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 22
Raluca_Ioana spune:
buna fetelor!nu am mai reusim sa intram de 2 zile, iar acum am ramas cu gura cascata cand am vazut ca a venit pe lume prima albinutza.
Ioana, multe felicitari si sa-ti traiasca minunea de fetita, sa fie sanatoasa si cumintica!
Aveti grija de voi si refacere rapida!
Sarmisa iti doresc ca bebelul sa mai stea la cadurica macar vreo 2 saptamani.multa sanatate si asteptam vesti bune de la tine!
asa de tare m-am emotionat la cititul vestii ca prima albinutza a venit incat am uitat ce am vrut sa mai zic.
noi ieri am fost la un eco renal si se pare ca bebelina imi apasa pe rinichi, in special pe cel drept si mi i-a dilatat.in plus mai am si ceva nisip la ei, dar zicea dr ca nu mult si ca nu e caz de tratament.faza cu dilatatia rinichilor ar trebui sa dispara cam intr-o luna dupa ce nasc.speram!!!in rest celelalte organe sunt bine, nu sunt alte probleme.mi-a dat sa tin ceva regim
(sa nu mananc decat putin sarat, sa nu beau sucuri acidulate si neacidulate, sa nu mananc citrice gen porto, lamai, gref, sa nu mananc muraturi sau mancare otetata pt ca face mai mult acid decat am...sa beau multa apa plata si mult ceai renal).cu asa regim imi vine sa
!cam atat momentan.
noi vrem sa va uram un Paste fericit, multa sanatate, lumina in suflet si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
va pupam si aveti grija de voi!

32 cu
Alexia-Gabriela
Raluca_Ioana spune:
Am uitat sa salutam si celelate burtici de albinutze!
multi 

de la noi pentru burtici!
32 cu
Alexia-Gabriela
andreea1608 spune:
Buna dimineata 
!
Intru si eu sa vad ce ati mai scris, si mi s-a taiat respiratia cand am vazut ca a nascut Ioana.
Felicitari Ioana, refacere rapida si o bebelina sanatoasa, cuminte, mancacioasa si necolicioasa.
29+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
andreea1608 spune:
Sarmisa, iti urez multa sanatate, si sa ai mare grija de tine.
Rugam bebelul sa mai stea cumintel la mami in burtica.
Ma duc sa schimb semnatura. Azi schimbam prefixul.
29+
Maria Alexandra
CarlaV spune:
Ioana, felicitari pentru ca te-ai dat jos din pat, mare realizare! De vaccin ce sa zic, eu am vorbit azi la IOMC si la Bucur, toti au spus ca sunt numarate, cu circuit inchis, daca te-ai fi internat acolo in week-end era altceva, bla, bla, bla. Si eu ma gandeam la un spital din provincie dar din pacate nu am cunostinte acolo. N-am vrut sa-ti scriu ca sa nu-ti dau sperante inainte de a avea un raspuns pozitiv, dar e bine ca se poate rezolva, desi nu e normal sa te jumuleasca de bani in felul asta.
Clody, la multi ani pentru sot!
Alberta, foarte frumoase cadourile!
Ramona, arsurile cam vin si trec, ar putea sa se amelioreze cand coboara burtica.
Blue,
sa fie bine, nu te mai agita. Nu e statistica mea
, dar eram curioasa daca se verifica la Ioana. Mie oricum mi-ar conveni, ca am nascut fix la dpn.
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andreea1608 spune:
In alta ordine de idei. noi suntem bine. A fost la control miercuri, si bebelina se dezvolta normal, toate sunt in limite normale. Bebelina avea 1458 gr, si statea cu capul in jos
. Am deja 8 kg in plus si stau si ma intreb unde le-am pus, ca in afara de burtica restul e neschimbat.Tati de bebelina e topit deja, ii citeste povesti seara, sa vedeti ce haios e.
Felicitari si celorlalte fete pentru intalnirea cu bebeii. Am vazut si poze frumoase la cateva burtici.
A, ca sa nu uit...eu o sa nasc la CF2, cu doamna doctor Mihalache Florina
30+
Maria Alexandra
andreea1608 spune:
CarlaV, Saby e o dulce. Ce scumpica e ea cand pupa pe bebe din burtica.
30+
Maria Alexandra
anda_magda spune:
fetelor eu plec la tara. va pupic pe toate. va urez sa aveti un Paste minunat cu minunile in burtici. sa mai stea bebeii la caldurica, in special pt sarmisa, deea si catalina_b! sa va bucurati de aceasta sarbatoare alaturi de familie!
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
CarlaV spune:
Multumesc mult
.
Ioana, inca o idee: ati incercat la Institutul de Hematologie de pe dr. Felix? E greu azi ca e week-end si nu prea mai e nimeni pe acolo.
Intreba cineva de oul argintiu. Am luat vopsea gel sidefata si am vopsit si oua care erau albe si galbene initial. Asta era din cele galbene si am incercat sa-l fac mov, am pus o picatura de turcoaz si una de rosu si a iesit un maron uratel, am mai pus turcoaz si s-a facut argintiu.
Mie mi-e rau tare, m-am trezit cu greata si durere de cap cumplite, plus ca ma doare tot corpul, fiecare centimetru, abia misc degetele sau capul, nu stiu ce poate fi dar e nasol.
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
motiana spune:
buna albinutelor, eu plec la tara si intrasem sa va spun Paste fericit si cand colo vad ca a aparut prima albinuta. Felicitari Ioana, bebe Sara bine ai venit. Sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine si sa ai parte numai de lucruri bune pe lumea asta.
.
motiana
30+
Matei Robert