Capsor turtit

Capsor turtit | Autor: delia_alx

Link direct la acest mesaj

Buna Fetita mea are 5 luni si doarme doar pe spate si de aceea i s-a turtit capsorul la spate. Am incercat s-o pun sa doarma pe ambele parti (stanga sau dreapta)dar se misca pana ajunge pe spate(este f. agitata), iar cand o pun pe burtica plange. Ii fac masaj la baita si degeaba. Stiti cumva cum as putea face sa aiba capsorul normal?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Pune-i un prosop rulat la spate ( ca un sul) si astfel o intorci putin pe fiecare parte :) stai langa ea sa vezi cum reactioneaza daca doarme si intr-o parte
Apropo eu doar asa am dormit si recunosc am putin capul turtit la spate si acolo im umflu parul:)

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Pune-i un prosop rulat la spate ( ca un sul) si astfel o intorci putin pe fiecare parte :) stai langa ea sa vezi cum reactioneaza daca doarme si intr-o parte
Apropo eu doar asa am dormit si recunosc am putin capul turtit la spate si acolo im umflu parul:)

www.de-azi.ro
poze familia mea

Exista in magazinele pentru copii niste pernute speciale de sustinere ...doarme pe o parte...caut un link si-ti trimit!

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Delia, eu am fost tare obsedata de problema asta pentru ca am un nepot cu plagiocefalie( asa se cheama capul turtit) asa ca noi i-am cumparat Stefanei ceva in genul www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/salteluta-pernuta-dormi-usor-pt-nou-nascut-555.html" target="_blank">asta. A noastra era si colorata.

Cauta eventual mai multe informatii si pe net dupa plagiocefalie. Poate gasesti si alte informatii care sa te ajute. Stiu ca parca dupa 2 ani nu mai e mare lucru de facut, dar fetita ta e mititica si sigur se poate remedia situatia

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Delia, eu am fost tare obsedata de problema asta pentru ca am un nepot cu plagiocefalie( asa se cheama capul turtit) asa ca noi i-am cumparat Stefanei ceva in genul www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/salteluta-pernuta-dormi-usor-pt-nou-nascut-555.html" target="_blank">asta. A noastra era si colorata.

Cauta eventual mai multe informatii si pe net dupa plagiocefalie. Poate gasesti si alte informatii care sa te ajute. Stiu ca parca dupa 2 ani nu mai e mare lucru de facut, dar fetita ta e mititica si sigur se poate remedia situatia

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Asta este...de asa ceva vorbeam si eu!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Am incercat cu prosopul rulat la spate de multe ori, dar nu functioneaza se foieste pana ajunge tot pe spate.Multumesc pt informatia cu acea salteluta/pernuta daca o pot culca pe parti fara sa se intoarca sigur i-o cumpar. Fetita mea cea mare a facut la fel ca si cea mica a dormit numai pe spate si are capul turtit la spate. Nu se prea vede ca o tund astfel incat sa nu se observe, dar as vrea ca macar cea mica sa aiba capsorul normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

delia alex

Noi am trecut prin asa experienta,de fapt, pitica mea a avut o plagiocefalie intrauterina pozitionala,s-a nascut ca capsorul usor turtit.
Am facut o groaza de anaalize si scanere de teama sa nu fie afectat ,dar nu a fost,acum are aproape 3 ani iar capul i s-a refacut complet.
Am pus-o mereu dupa alaptat cu capul intr-o parte si o calam cu suportul din burete sa nu se intoarca.
Nu-ti face griji ,capul se modifica si isi va reveni,trebuie doar sa ii schimbi mereu pozitia,eu eram obsedada ,acum la aldoilea bebe sunt mai atenta cum doarme.

Vezi sa nu aibe vreun torticoli la gat,a mea pitica s-a nascut cu gatul blocat tocmai de aceea nu schimba pozitia capului fiindca o durea gatul,fa-i masaj dupa baie cu ulei de masline.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Am vrut sa cumpar acea salteluta/pernuta pt. bebelusi dar este doar pana la 4 luni,deci....Gatul nu este blocat da din cap stanga-dreapta cu o viteza....Am incercat s-o culc pe o parte si azi punandu-i o paturica rulata la spate. Ii ramane corpul pe o parte dar capul il intoarce tot pe spate deci fara succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Si noi avem problema asta. Filip are aproape 3 luni.Face ce face si doarme cu capul pe dreapta. Mereu il intorc si pe stanga, dar tot pe dreapta il gasesc. am incecat cu prosop facut sul, proptit in patut, etc...tot se intoarce...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Noi am folosit pernuta asta pt Eva si a fost ff buna; am cumparat 2 si oriunde statea pe spate, avea pernuta sub ea.
http://www.amazon.com/Boppy-Noggin-Nest-Support-Flowers/dp/B001O9H5Q8/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1240623734&sr=1-8

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Multumesc Oana dar in Romania de unde o pot cumpara salteluta?

Mergi la inceput