INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 20
Myiia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Felicitari Dankutza pt bebic!!!!!Sa fie sanatos si sa-i fericeasca pe parinti!!!!!Ce ma bucur!!!!MERITI ASTA!!!!!Sa ai grija de tine!!! ![]() Myia,subscriu la ce spunea Dankutza....poate mai bine ar fi Fiv-ul.Eu am spus ca daca cu a treia IA nu se prinde(pe care o fac in cateva zile),ma duc la Fiv.EU NU MA MAI INJECTEZ INCA LUNI DE ZILE,CA STIU FOARTE BINE CE URMARI POT FI IN VITOR,CU ATATIA HORMONI:de la a fi predispusa la cancer,pana la a te ingrasa,a-ti schimba tot metabolismul,chiar afectiuni psihice,toate din cauza hormonilor!!!!!!Si eu nu am decat 24 ani,dar am decis ca nu vreau sa-mi stric viata si nici de bebe sa nu ma pot bucura din cauza atator hormoni.DE BANI CE SA MAI VORBIM!DEJA AM CHELTUIT DE UN AN JUMATE CAT PENTRU 2-3 FIV-URI!!!!!Stiu,tratamentul de stimulare pt Fiv e mult mai puternic,chiar periculos,dar ala il fac o data.... Bafta multa!!! ![]() |
Exact, asta ma sperie foarte tare - riscur hormonilor pe termen lung!!! Am facut 1 luna stimulare cu Closty(dezastru), apoi a urmat Menopur-ul(12 fiole) cu Diphereline si acum am mai facut 8 fiole de Menogon dupa care am renuntat la IUI din lipsa de raspuns la stimulare.
Deja nu mai fac nimic daca nu e pt FIV. Si tot din acest motiv as vrea sa ma orientez spre Ungaria, pt ca ei te stimuleaza atat cat trebuie ca sa obtina ovocite de calitate si suficiente pt fertilizare si trensfer.Pup fetele, sa aud de liniute duble la inseminate!!

carla_2008 spune:
Dankutza,stiu ca sunt tanara.Acum poate nu ma mai luati in serios fetelor,dar am subliniat varsta,ca sa va spun ca mai bine va treziti din timp,si luati decizii mai bune pt voi...pt ca amanarea asta de pe o luna pe alta,si tratamentele combinate de hormoni pt IA luna de luna,cu gandul ca poate poate luna asta se intampla minunea ne distrug psihic si fizic.De aceea ma gandesc la Fiv.
Stiu,eu toate in viata mea le-am facut mai repede ca altii...m-am maritat la 23 ani cu sotul care are 36 acum,am lucrat de la 17-18 ani.Acum am un business al meu si sunt cea mai tanara in domeniu meu.Si de un an jumate vrem un bebe care nu vrea sa vina.Si de ce ma grabesc?Pt ca sotul are 36 de ani si vreau sa fie si el inca tatic tanar!Mai ales ca nici el nu sta bine cu gigeii.Stiu ca eu am timp,dar pt el ma grabesc si pt ca am vazut ca [...] cu cat amana fetele mai mult investigarea si tratarea cu atat se chinuie multe fete la 30-40 ani sa faca un bebe.Eu am vrut sa-mi aranjez viata de tanara ca sa am timp sa ma bucur linistita de ea.Nu gandesc ca alte fete de varsta mea si chiar ma bucur!!!!!
Cam lung a fost raspunsul meu la intrebarea voastra.Sper ca nu v-am plictisit.
Eu maine merg la monitorizare si pe miercuri-joi zic eu fac a treia si ultima IA.
Andreea,nu te stresa,bhcg se gaseste in sange oricum in doza mica ,dar ce e sub 5 nu are cum sa fie sarcina nicicand.
Myia,eu in Ungaria fac de un an jumate tratamentele si am cea mai buna doctorita pe zona asta.Toate cunostintele,prietenele mele au ramas gravide cu ea.(ma rog,cu sotul
)Fiv-ul evident ca acolo il fac daca e sa fie.Daca pot sa te ajut cumva spune-mi.Pe prima pagina a scris Cosicel si nr ei.E din Debrecen.
ancamac spune:
Carla,stai linistita. Cum sa nu te luam in serios? Toate avem aceiasi dorinta, cea de a deveni mamici. Eu credeam ca poate am probleme pt ca am 33 de ani, dar se pare ca pot aparea probleme la orice varsta. Imi pare rau! Mult succes!
Anca
ruxandrab spune:
Dankutza Ma bucur tare mult ca samburelul este bine! 
Ref. la ingrasat.. sunt uimita... m-am ingrasat cel putin 5 kg in 1 luna si jumatate...
Cine a mai facut stimulare pls... sunt normale intepaturile de ovare din z6-7... ca dimineata cand ma trezesc mi le simt... ![]()
http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png
cosicel spune:
Buna dimineata!
Ruxandrab - da, sunt normale intepaturile.
Carla - te rog, nu gandi ca a treia inseminare e ultima. Iti doresc din tot sufletul sa fie cea reusita, dar nu fii asa categorica. Eu am facut 4 inseminari, desi stabilisem ca a 3-a e ultima, si totusi, a 4-a a fost cea cu II. Stiu, e greu sa treci prin ce trecem, stiu ca cele 2 saptmani de asteptare te dau peste cap, dar tb sa nu-ti impui limite.
Si eu am zis ca trec la FIV, ca am cheltuit destul pe inseminari, ca vreau ca macar sa existe embrioni si sa-mi fie transferati, dar nici aici nu-ti garanteaza nimeni si nimic ca primul fiv va fi cu reusita.
Ufff, nu ma intelege gresit, nu-s adepta IA, dar eu cred ca se poate!
Dankutza - e tare frumos ca esti gravi! Sufletelul creste in tine si nimic nu e mai important.
Crisa - azi ar cam tb sa vii cu un rezultat pozitiv, nu?
danye spune:
Buna fetelor!Dankutza - sarcina usoara!!
si bebe sanatos! 
Sensibila -multumesc pentru pregnyl! Poate-mi lasi Pm cu adresa ta de yahoo, mai schimbam impresii. 
Cosicel -tu ce mai faci? Sper ca nu am sarit peste postul tau.Am si eu ceva vesti; am reusit sa fac histerosalpingografia dupa ce m-am luptat cu candida si streptococul de tip B pe care l-am fabricat subit..
. Ma pregatesc de prima inseminare si am toata increderea ca va iesi!
. Azi in ziua 10, am fost la monitorizare si situatia se prezinta dupa cum urmeaza: am pe dreptul 4 foliculi din care unul de 10mm iar pe stangul 3 de 14.42 si respectiv 15.94mm. Endometrul de 6mm.M-a mai chemat in z13 sa vedem cum se prezinta situatia si mi-a spus sa facem pregnylul fie dimineata fie dupa amiaza, in fctie de marime. E de bine? Nu cumva endometrul e subtire? Va pup fetelor si va astept cu vesti bune!
CrisaS spune:
| citat din mesajul lui cosicel Crisa - azi ar cam tb sa vii cu un rezultat pozitiv, nu? |
Asa e ai dreptate..ar trebui e bine spus...insa nu pot sa-ti ofer decat un rau de lacrimi..dureri de burta..si o frumoasa si blestemata z1! Eu renunt din pacate nu mai pot psihic ...asta e viata daca asa trebuie sa fie asa sa fie! Azi ar fi trebuit sa sun sa-mi fac programare pentru ziua 3..insa nu mai sun..ca nu mai pot ..e prea mult pentru mine.
Va pup pe burtici,
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
cosicel spune:
Crisa - privind in urma, vreau sa-mi spui ce analize ai facute: HSG, cum stai cu ovarele, ai idee de endometrioza? Pentru ca, sincer vorbind, ai facut inseminarea 'ca la carte' si nu prea vad motivul pt care nu s-a prins. Exceptand estradiolul, ai facut FSH si LH? Te rog, revino-ti, stii la fel de bine ca mine ca nu prea iese repede, si mai ales ca nu tb sa cedezi!
Fa programarea aia pt z3, daca nu te simti in stare, peste 2 zile, nu te duci si gata, o anulezi, dar fa-o. Stii bine ca fiecare ovulatie e o noua sansa!
Haide capul sus si mergi mai departe!
CrisaS spune:
| citat din mesajul lui cosicel Crisa - privind in urma, vreau sa-mi spui ce analize ai facute: HSG, cum stai cu ovarele, ai idee de endometrioza? Pentru ca, sincer vorbind, ai facut inseminarea 'ca la carte' si nu prea vad motivul pt care nu s-a prins. Exceptand estradiolul, ai facut FSH si LH? Te rog, revino-ti, stii la fel de bine ca mine ca nu prea iese repede, si mai ales ca nu tb sa cedezi! Fa programarea aia pt z3, daca nu te simti in stare, peste 2 zile, nu te duci si gata, o anulezi, dar fa-o. Stii bine ca fiecare ovulatie e o noua sansa! Haide capul sus si mergi mai departe! Cosi |
Din spusele tuturor medicilor care mi-au facut ecografie vaginala...toti spun la fel..endometru bun, ovare ..perfecte, uter perfect..pap test e perfect..mereu...col ok...ce sa-ti spun HSG am facut acum doi ani..era bun...endometrioza nu stiu daca am..si cum se depisteaza asta? Se vede la eco?
Nu mai stiu ce sa zic...probabil calitatea oului nu e buna ca asa mi-a explicat dr..nu mai am putere. Lh si fsh au fost bune..estrogen la fel..progesteron la fel..de data asta fara stimulare.Nu mai pricep absolut nimic si nu mai stiu ce-ar trebui sa fac, sincer sunt ...scarbita si nu mai am nici un fel de putere.
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
tinuta78 spune:
Crisa nu dispera, mai ai multe de investigat. De laparoscopie ai auzit? De nenorocitii de anticorpi antisperma....?Plus ca abia dupa 1,2 FIV-uri disperi. Capul sus si mergi mai departe. Acolo unde esti tu, medicina este mult mai avansata, deci ai multe avantaje in comparatie cu noi .
si curaj. Toate avem nevoie de curaj si INCREDERE IN BUNUL DUMNEZEU.