INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara80

myiia,in urma stimularii ai valorile astea?
nu-ti pierde speranta!exista si miracole!capul sus!

mara

Da...pe stimulare. De-aia am renuntat sa ma mai injectez de pomana si am cancelat tot luna asta.
Sa stii ca nu-mi pierd speranta, doar ca vreau sa merg mai degraba pe o procedura cu sanse mai mari de reusita cum e FIV-ul pentru ca nu mai avem banii pe care sa-i dam in lunile de stimulare pe medicamentele astea scumpe si pe analize si pe doctori ...degeaba!
Mai bine ma apuc sa strang si cand o sa am destul o sa merg direct la FIV...si cu asta basta! Te pupic!

Dankutza, ce frumos zici tu de bulinutza mica din burtik!!...Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si lui bb, sa cresteti frumos impreuna si sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ati vazut stirirle de la Protv din seara asta? A fost un reportaj despre o fata care s-a sinucis pentru ca nu putea sa aiba copii. M-a intristat atat de mult povestea ei. Imi pare tare rau pentru ea. Uite linkul:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/si-a-luat-viata-pentru-ca-nu-putea-avea-copii.html#video
Adevarul e ca oricat de greu este, trebuie sa continuam, sa mergem pana la capat si sa nu ne pierdem speranta.

Mara, Ancamac, Myiia, Crisa multumesc mult. Nu o sa mai treaca mult si o sa simititi si voi la fel. Prevad eu.

Myiia cred ca ai drepatate. Poate e mai bine sa te indrepti catre Fiv. Nu are rost sa faci stimulari in fiecare luna si sa nu poti face inseminarea. Stii, ca si nr de ovule este limitat. Noi consumam multe cu stimularile pe care le facem. Pe mine, o stimulare cu toate medicamentele, vizitele la dr si inseminarea propriu zisa ma costau in jur de 2000lei pe luna. Varia in functie de ovulatie. Daca ovulam mai devreme, scapam de 1-2 fiole de Puregon, 2X165lei... se simtea. Asa ca daca aduni, ajungi la 10.000lei in 4 maximim 5 luni, bani care i-ai putea folosi la Fiv. Iti urez mult succes si iti doresc ca intr-o buna zi sa iti tii puiul in brate. Totul e sa nu renunti si sa te rogi mult la Bunul Dumnezeu.

Pupici la viitoare burtici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna Dankutza! M-am uitat la stire, m-a emotionat mult. Din pacate, cand iti doresti mult ceva, poate deveni o obsesie. Ceea ce e trist e faptul ca cei din jur, sotul sau cei dragi, nu au inteles cu adevarat durerea acestei femei. Dumnezeu s-o odihneasca!
Sa-ti fie gura aurita!
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Ati vazut stirirle de la Protv din seara asta? A fost un reportaj despre o fata care s-a sinucis pentru ca nu putea sa aiba copii. M-a intristat atat de mult povestea ei. Imi pare tare rau pentru ea. Uite linkul:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/si-a-luat-viata-pentru-ca-nu-putea-avea-copii.html#video
Adevarul e ca oricat de greu este, trebuie sa continuam, sa mergem pana la capat si sa nu ne pierdem speranta.
Mara, Ancamac, Myiia, Crisa multumesc mult. Nu o sa mai treaca mult si o sa simititi si voi la fel. Prevad eu.

Sincera sa fiu sa va spun , m-a impresionat mult insa ..nu are nici o legatura cu facutul de copii.Parerea mea e ca avea ceva psihic...eu inca zic..ca daca nu ai ceva la mansarda nu te sinucizi.
E doar parerea mea.
Si eu sant distrusa..dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma sinucid..sincer.
Dumnezeu s-o ierte insa....nu era cazul.
Va pup fetele ..si pupam special gravidutele, au intaietate!
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Felicitari Dankutza pt bebic!!!!!Sa fie sanatos si sa-i fericeasca pe parinti!!!!!Ce ma bucur!!!!MERITI ASTA!!!!!Sa ai grija de tine!!!

Myia,subscriu la ce spunea Dankutza....poate mai bine ar fi Fiv-ul.Eu am spus ca daca cu a treia IA nu se prinde(pe care o fac in cateva zile),ma duc la Fiv.EU NU MA MAI INJECTEZ INCA LUNI DE ZILE,CA STIU FOARTE BINE CE URMARI POT FI IN VITOR,CU ATATIA HORMONI:de la a fi predispusa la cancer,pana la a te ingrasa,a-ti schimba tot metabolismul,chiar afectiuni psihice,toate din cauza hormonilor!!!!!!Si eu nu am decat 24 ani,dar am decis ca nu vreau sa-mi stric viata si nici de bebe sa nu ma pot bucura din cauza atator hormoni.DE BANI CE SA MAI VORBIM!DEJA AM CHELTUIT DE UN AN JUMATE CAT PENTRU 2-3 FIV-URI!!!!!Stiu,tratamentul de stimulare pt Fiv e mult mai puternic,chiar periculos,dar ala il fac o data....
Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

fetelor,,,am si eu o intrebare...daca m-ati putea ajuta,v-as fi profund recunoscatoare!
sunt total in ceata....
valoarea mea la beta hcg in a 3-a zi a ciclului a fost 0,63.
ce credeti? am fost insarcinata sau nu?
felicitarile mele burticutelor!!!!
sa aveti copii frumosi si sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna Andreea Dana,

Dupa parerea mea nu erai insarcinata. Iata valori minime si maxime in primele 3 saptamani de sarcina:

1-a sapt. de la 12.8 la 77.5
2-a sapt. de la 45 la 1175
3-a sapt. de la 330 la 10200

Dat fiind ca ovulatia are loc 14 zile inainte de prima zi de ciclu, in a treia zi de ciclu tu ai fi fost intre a 2-a si a 3-a saptamana, deci valoarea in cazul sarcinii ar fi trebuit sa fie mult mai mare.
Mult succes pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Andreea_dana subscriu la ceea ce a spus Ancamac. Nu cred ca a fost vorba de o sarcina. Din cate imi aduc aminte scriai ca ti-a intarziat ciclul cateva zile bune. De aici rezulta, ca daca era sarcina atunci Bhcg ar fi trebuit sa fie mai ridicat. POate in jur de 50. Ai reinceput tratamentele? Faci vreo inseminare luna asta?

Carla ce tanara esti? Eu credeam ca fetele de pe forum au intre 30 si 40 ani. De ce te stresezi? Ai destul timp la dispozitie. Nu te grabi ca vine bebe. Sunt de accord cu ce spui despre inseminare. Hormoni ca la balamuc si iti mai termina si rezerva de ovule. Eu, dupa ce ca sunt XXL de la natura, am "reusit" sa mai si castig 5 kg in 6 luni din cauza hormonilor. Cred ca si faptul ca m-am lasat de fumat a contribuit la "rotunjirea" mea.

Pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Carla, ce tanara esti!!! Relaxeaza-te, ca ai timp cu duiumul.
Eu am cu 10 ani mai mult decat tine si nu ma grabesc asa. Ai dreptate cu hormonii, pot avea multe efecte nedorite. Dar ce sa facem...
Dankutza, tare ma bucur ca nu ai fugit cu totul la odisee si ne mai tii hangul pe aici cu optimismul si intelepciunea ta, sa ne molipsesti si pe noi.
Fetelor, am o rugaminte la voi, postase cineva la un capitol anterior un link catre un site unde erau niste filmulete animate cu ceea ce se intampla in timpul unui ciclu de IA (era pe acelasi site si exemplul unui ciclu natural si pt FIV) la nivelul ovarelor si endometrului. Eu nu am salvat acel link, oricat am incercat nu am reusit sa mai dau de el. Mai tine minte cineva cine l-a postat sau are linkul respectiv?
Multumesc pt ajutor si spor la inseminari. Sa aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Myiia cred ca ai drepatate. Poate e mai bine sa te indrepti catre Fiv. Nu are rost sa faci stimulari in fiecare luna si sa nu poti face inseminarea. Stii, ca si nr de ovule este limitat. Noi consumam multe cu stimularile pe care le facem. Pe mine, o stimulare cu toate medicamentele, vizitele la dr si inseminarea propriu zisa ma costau in jur de 2000lei pe luna. Varia in functie de ovulatie. Daca ovulam mai devreme, scapam de 1-2 fiole de Puregon, 2X165lei... se simtea. Asa ca daca aduni, ajungi la 10.000lei in 4 maximim 5 luni, bani care i-ai putea folosi la Fiv. Iti urez mult succes si iti doresc ca intr-o buna zi sa iti tii puiul in brate. Totul e sa nu renunti si sa te rogi mult la Bunul Dumnezeu.

Pupici la viitoare burtici

6+

Da, asa e! Daca adun ce am cheltuit pana acum...am avut si luna cu 12 fiole de Menopur + Diphereline + Pregnyl...analize, ecografii...

BTW, mai am 5 fiole de Menogon si vreo 2 de Pregnyl. Pt cine le vrea...le-am tinut la frigider si sunt inca in garantie. Menogon-ul e valabil pana in iunie iar Pregnyl-ul pana in August...cred. Astept PM!

Mergi la inceput