Condica Salajencelor [90]
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia esti tu prea draguta. Merci ![]() Dulciuri |
io zic ca esti tu modesta.

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Biaaaaaaaaaa gata drobu???? |
nu inca.acuma ma apuc de el.da am zis sa dau o raita pi forum.
Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() ![]() ![]() Dulciuri |
somn usor fata.
olim ,te mai asteptam la povesti.
gagici spor la treburi.
va pupez si salutez fug la trebi
silvana_salajan spune:
Vreau multa 

Mooor de somn. Praslea mi-o facut o noapte alba. Amu is cheauna. Noroc ca nu mai am decat ciorba de facut. Si o pita cu seminte, da pe aia o framanta masina.Io numa sa o azvarlu in tava la copt. ![]()
si spor la treburi.Dulciuri
mihaela_s spune:
Va
si va doresc Sarbatori Fericite! 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Miki, multam de cafea!
Acu am scapat si eu de junior, l-a luat mama la tara, asa ca am liber sa imi fac treaba. Si am la greu, mancaruri nu, doqar niste vinete cu maioneza sa mai fac, si sa coc restul e saratele. Am facut saratelele shumailei, o portie si jumatate, nu din aluat de foietaj, de aia imi ies multe. Si in rest, curatenie, ca am facut eu, dar cum prazlea se mai scapa si intra si incvaltat in casa...plus ca se admira prin toate oglinzile iesite in cale (se admira cu degetele, mi-e toata mobila amprente), sa-mi schimb hainele de pat, sa mai bag o tura de haine la masina, ca dupa Paste tre sa mearga omu la munca, si camasile trebuie spalate...no, chestii de astea. Si tre sa imi fac olecuta timp si pt mine, sa ma epilez, sa ma spal, sa calc haine pt maine.,....
Oti, ce faine oua ai facut. Eu am avut o tentativa de hartie creponata, dar a fost veche hartie, sau stiu eu ce o fi fost, ca foarte slab s-a luat, asa ca le-am facut cu vopsea. Rosu, galben, verde, portocaliu si mov. Nu mi-a placut ce nuanta de albastru iesea, asa ca am pus putin rosu in ea si am facut mov.
Bine fetelor, va tuc si ma intorc la treburi, ca mintem merge colegu dupa Stefan la tara, sa il aduca la somn.
Va pup si sa aveti sarbatori fericite!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
'na ziua!!!!!!!
multam de cafei.mai este?
moama ce harnicute in zona.eu astept sa apara colegu in zona sa-si ia feciorii si sa ma apuc de finisat curatenia[aspirat si sters prafu].in rest gata.
spor la treburi fetelor,odihna placuta si SARBATORI FERICITE.
va pupez.
mihaela_specht spune:

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei