Condica Salajencelor [90]
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_specht spune:
neata buna
multam fain de cafea ca tare buna-i
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mihaela_specht spune:
hellooouuu
da ce lucrati fetelor?
toate cu pregatiri pt paste?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht hellooouuu da ce lucrati fetelor? toate cu pregatiri pt paste? |
eu nu fac nik
ma dau pe net.
miha tu sarbatoresti pastele si duminica?
piticutz spune:
Salut.
Mi-am terminat deja cafeluta si ma pregatesc sa ies din casa, am vrut doar sa intru sa va salut.
M-am uitat la montajul (cu pozele din Simleu)Mihaelei nemtoaica, mi-a placut tare mult.
O, si sa va spun ca mi se intorc musafirii, peste 2-3 saptamini.
va pup si ma duc la treaba
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
Deci Cami tre sa faci lista cu ce vrei de la Simleu
Ia intreaba-i daca nu vor sa mearga si in Florida?Fetelor ia uitati cu ce m-am ocupat eu azi:http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/22162/Concursul-ou-de-Paste-Culinar-2009/pagina/40/
Dulciuri
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelor ia uitati cu ce m-am ocupat eu azi: http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/22162/Concursul-ou-de-Paste-Culinar-2009/pagina/40/ |
mama mia ,fataaaaaaaaaaaaaaaaa.m-ai dat pe spate.super ti-au iesit.esti talentata ce mai.stai bine cu nervii si rabdarea.nu ma vaz facand asa ceva.felicitari.esti bunoaca rau.

olim spune:
salutare tuturor
va maia duceti aminte de noi
va citesc zilnic, dar de cand cu emma nu prea am scris, stau mai mult cu alex, citesc doar servici.
suntem bine, alex un pic mucos, am avut coleg de luni pana joi acasa, asa ca de pasti eu si barbatelu mic drag
marius e in Italia.
va doresc SARBATORI FRUMOASE sa aveti!
mai trec
a si spor la treaba, noi facem mancare ca pt o zi de duminica, nimic mai mult![]()
silvana_salajan spune:
Olimpia
. Mai haideti la o poveste ca va ducem dorul.Ce mai faceti? Bucatariti inca? Biaaaaaaaaaa gata drobu????
Restul?

Dulciuri

ptr toata gasca.