Cauzele opririi din ev.a sarcinii (Leiden+MTHFR) 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

danny,B12 nici nu ai sa gasesti in dozele astea in farmacie,trebuie sa comanzi pe net,vezi ca a scris si miki unde gasesti,si am scris si eu,azi-dimineata,la cap. 4 la sfarsit.Sau iti iei Medyn din Germania,care le are pe toate.

Mergi la inceput

vaaai de capul meu!!!Am atata treaba,si nu ma mai dezlipesc de net!!!
Luca,asta am vrut sa mai spun,nu considera ca pui la indoiala deciziile unei clinici prestigioase,ceea ce ti-au propus ei sa faci e foarte bine,dar uite,eu tocmai am citit analizele pe care ti le-au facut,si pe aproape toate le-am facut si eu,inca de cand am pierdut prima sarcina.Toate mi-au fost bune,si hormonii,si histeroscopia,toti dr. la care am fost,chiar si in Ungaria,imi spuneau ca totul e perfect,iar eu pierdeam sarcina dupa sarcina.Si,am facut dinm proprie initiativa MTHFR,si....am gasit o buba!Or mai fi si altele,cine stie,dar macar pot sa ma agat de ceva!Tu cand ai pierdut fetitele nu ai avut cumva preeclampsie?Tensiune,ceva?Nu prea pare sa fie vreo problema de coagulare la tine,dar,nu se stie niciodata.Ma gandesc daca n-ai putea sa primesti prin posta o trimitere de la un dr. dim Romania,in care sa solicite analiza asta de MTHFR,o platesti,si gata.Ar fi ca si cum cineva din Romania ar veni sa-si faca aceasta anal. in Franta.Nu cred sa coste f. mult,mai mult de 100E,nu cred,ti-am zis,si a mea a fost facuta in Germania,si un pachet de 6 analize,au costat cam 175E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Profa, nu a fost preeclampsie - tensiunea a fost perfecta tot timpul, am stat cinci saptamani in spital, mi-o luau si dimineata si seara, totul ok. Am avut un hematom, tarziu, eram deja la 12 saptamani - iar sangerarea nu s-a mai oprit. In timpul spitalizarii am facut anticoagulante lejere din motive de stat la pat prelungit si risc de embolie.

Dar eu cred ca am descoperit deja cauza - un sept uterin de proportii semnificative, care nu lasa uterul sa se dezvolte cum trebuie, mai ales ca aveam sarcina gemelara, probabil fetitele au fost asezate de aceeasi parte a membranei separative, deci de-aia sangeram. L-am rezecat pe nenorocitu' de sept, a durat mult, in trei reprize. Sper din suflet sa fi fost doar asta. Acum as fi, finalmente, in starting block pentru fiv2.

O sa fac si analiza asta, my significant other imi zice sa mergem pur si simplu la clinica, nu e de acord cu tehnica mea s-o facem "pe furis", zice ca e dreptul meu ca pacient sa cer sa mi se faca o analiza pe care sunt dispusa sa o platesc. Are dreptate. Eu sunt sigura ca e negativa, dar la fel de sigura eram si ca n-am sept uterin...

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

luca,Doamne,dar nu ti-a spus nimeni inainte de sarcina ca ai uter septat?ca doar asta se vede,si la eco...offfffffff,imi amintesc,ca citeam postarile tale cand erai in spital,si-ti tineam pumnii...E ok,cu analiza,cere-o pur si simplu,nu vad de ce s-ar supara cineva pt. asta.Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Nu, Profa, nu l-a vazut nimeni, era fin. Nu am facut histeroscopie, ci doar hsg, inainte de primul fiv, mai ales ca infertilitatea in cuplul meu e de origine masculina. Nu s-a vazut. Chiar dupa, cand medicul meu s-a uitat foarte-foarte atent la echo, mi-a scris pe buletin "suspicion de cloison utérine" si asa am si facut prima histero - cu suspiciune, si de fapt membrana era pe 2/3 uter, lunga si fina.

Deci eu recomand, tragico-aposterioric, tuturor celor care-s la inceputuri si citesc aici: histero din principiu inainte de fiv (chiar daca e vorba de oligospermie).

De-aia o sa imi fac si analiza asta acum.

Fac tot.

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

off luca, si eu am o malformatie uterina,adica uter bicorn.mie mi-au depistat la eco la a 2a sarcina,si totusi am dus sarcina pana in luna 7 cand s-a oprit in evolutie.medicii mi-au spus ca nu trebuie operat ca septul e ff mic si ca nu asta a fost cauza.mi-au zis ca sunt suspecta de trombofilie.oricum pt linistea mea i-am cerut doctorei sa-mi faca si o histeroscopie sa vada exact despre ce este vb,numai ca trebuie sa mai astept cateva luni.pana atunci sa vad ce iese la aceste analize care urmeaza sa le fac.
e bine ca ai facut interventia si ai indepartat septul,macar din punctul asta de vedere te-ai linistit.

Mergi la inceput

luca,sa inteleg ca ai facut histero dupa ce ai pierdut sarcina?
stiti,ma gandesc ce trist e ca o gramada de doctori dau dovada de atat de multa superficialitate,ce conteaza daca vreuna-doua-trei dintre pacientele lor nu reusesc sa aiba copii,ca doar ei au 100 care reusesc...Imi amintesc cat m-am stre=aduit sa caut cauza pierderii primei sarcini,cautam pe net,ceream dr-lui lamuriri,pe urma m-am prins ca pot sa fac singura analizele,simteam ca ceva nu e in regula,ca nu mai raman insarcinata,ca sangerarea la ciclu e din ce in ce mai slaba,imi spunea marele speialist ca e din cauza ca sunt stressata,intre timp am citit despre sinechie,m-am dus la altul sa-i spun ca vreau histero,abia l-am convins sa-mi faca si era,...apoi,am fost acum in ianuarie la Szeged,la o clinica de fiv,ma gandeam ca poate ei recomanda ceva tratamente care sa sustina embrionul abia implantat,mi-au spus ca nu,ca la mine "all is perfect"",i-am zis ca am suspiciune de trombofilie,si ca vreau sa-mi recomande un hematolog,mi-a raspuns ca trombofilia nu este un impediment in obtinerea sarcini...am lasat-o balta cu clinica din szeged,poate ca nu e un impediment trombofilia in obtinerea sarcinii,dar in mentinerea ei...
Acum vreo 10 ani sau mai bine,verisoara mea incerca fiv la Timisoara,era pe atunci singura clinica din tara.si atat de multe investigatii stiu ca i-au facut,aproape o luna a stat in spital,si analize,si laparo,si histero,si hsg,si eco...pentru ca prof. Munteanu era mai pe la inceput,si-si dadea interesul.Acum...e ca pe banda.si rezultatele...tind spre 0.Asta e!
De mcrissa si bubulina nu stiti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna Fetelor vad ca ati fost f harnicute de aseara pana acum. Eu nu am mai intrat pt ca am fost cam obosita si e un frig in camera cu calc de-ti ingheata mainile pe taste.
Fetelor voi aveti pielea uscata ? Mie pe picioare de la jum gambelor in jos mi se usuca pielea f rau, tb sa ma dau cu crema f des . O fi vre-o legatura cu trombofilia/B-rile??
Eu nu am bifat histeroscopia, ultimul CM a fost de 1 1/2 zi, de 3 ani am pic-pic , cred ca ma apropii de menopauza sau oi avea vre-o sinechie. Primul CM dupa chiuretaj a fost lung dar am luat si duphaston at ca sa-l provoc. Dc fac histeroscopia poate imi gaseste vre-o sinechie ca am asa un noroc in ultimul timp sa apara toate la mine. Nu stiu ce sa fac, m-am saturat de atatea analize si investigatii.

Profa omega 3 o poti lua si de acum, e buna pt ovocite dar si pt fluidizarea sangelelui. E ca si cum ai papa somon in f zi

Luca succes!! Iti doresc sa vii cu un rezultat negativ si sa poti incepe FIV-ul cat mai curand.
Mcrissa ne-ai parasit??? Cum e testul ala??

Sarbatori fericite!!
Si eu o sa plec din localitate pt cateva zile si nu o sa mai am acces la net.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miki draga mea si eu am pielea uscata dar cel mai mult pe picioare de la jumatatea pulpei in jos spre glezna este foarete uscata si parca ar fi crapata ca niste solzisori si eu ma-m intrebat de la ce oare o fi asta dar nu ma dat mare importanta . Te pup
Si va doresc Paste Fericit si implinirea tuturor dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mihaele eu cred ca e de la lipsa de B-ri, eu pt ca am MTHFR posibil sa am lipsa mare de ac vitamine. Nu mi-am facut anal pt B6 B12 si B9 pt ca iau pe gura acum si ar tb sa intrerup tratam si nu vreau sa fac asta. Oricum mi se va da pe per sarcinii ac tratam, nu are rost sa mai aflu cum stau cu ele. Dupa ce fac tratam cu ac B-ri si vad ca nu mi se mai usuca pielea iti spun. A... la mine tot solzisori sunt.
Nu ar strica sa faci si tu MTHFR.

Sarbatori fericite!!

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput