Cauzele opririi din ev.a sarcinii (Leiden+MTHFR) 5
Raspunsuri - Pagina 19
mcrissa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui profa mcrissa,hai,vino tu cu o raza de speranta... ![]() |
profa as vrea sa pot veni si sa te iau cu mine.acum cum o vrea Doamne Doamne
eu nu voi face test pana in weekend, duminica ar fi 14 zile de la ovu si cred ca atunci fac un test.sau sambata.nu stiu exact la cate zile dupa ar putea iesi la testul de pp.e greu tare cand vezi ca nu ai reusit, dar capul sus, va veni si ziua cand vom fi si noi fericite cu bebelusii in brate.e aproape.asa ma incurajeaza sotul meu pe mine si incerc sa te incurajez si eu pe tine.aseara am plans mult, imi e dor rau de bebe, dar mi-am sters lacrimile si vreau sa merg mai departe .
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
alexutza1181 spune:
buna fetelor,
mai postez inca o data site-ul poate reusiti sa cititi !!!
http://www.ampath.co.za/Documents/StickyPlatelets.pdf
Dr.Uscatescu inainte sa raman mi-a dat asa:
aspenter 1tb/L,J,S tot timpul
urmatoarele de mai jos se iau 10 zile pe luna:
vit c efervescenta
vit E forte
cel mai bine e sa va dea trat specific pt fiecare in parte

va pup si ma
pentru voi toate
acid folic
mcrissa spune:
alexutza eu am reusit sa citesc.multumesc frumos de link.
cine nu poate deschide linkul(salva PDF-ul, probabil nu aveti adobe reader instalat, il puteti lua de aici:
http://get.adobe.com/uk/reader/ )
Puisori
mihaele spune:
mcrissa uite iubita si puiuti mei.
Va pup pe toate eu nu am mai facut nimic nu se stie nimic despre problema mae ce sa mai zic . Maine ma duc la prima intalnire cu Dr. Cocei s avedem ce zice si dansa.
Puisori dragalasi
mcrissa spune:
mihaele i-am vazut, sunt niste pufosi dragalasi
o sa mai pun si eu poze recente cu puiutii, au crescut foarte mult.disera bag o sedinta foto.
alexutza tu de la cate saptamani ai inceput clexane?si la ce interval faci si ce doza?ca vreau si eu sa ajung la dr Uscatescu, dar teama mea mare este ca nu imi da Clexane de la inceput si eu vreau sa fac de cum se confirma ecografic sarcina.
pe linkul postat de miki pe prima pagina la cum se adiministreaza Clexane am gasit ceva ce ma ardea rau pe mine.adica pot incepe Clexane si sa ajung dupa cateva zile la dr Uscatescu
:"heparin#259; frac#355;ionat#259; (heparin#259; cu greutate molecular#259; mic#259;, HGMM, de tipul enoxaparin#259; - Clexane®, reviparin#259; - Clivarine®, dalteparin#259; - Fragmin®, nadroparin#259; - Fraxiparine®, tinzaparin#259; - Innohep®): sunt disponibile ca seringi preumplute #351;i se administreaz#259; prin injectare subcutanat#259;, la nivelul abdomenului sau um#259;rului, de 2 ori/zi, în doza indicat#259; de medic; nu necesit#259; monitorizare prin analize de sânge #351;i ajustare de doz#259;. În cazul unui tratament prelungit, HGMM au avantajul c#259; pot fi administrate chiar de pacient sau de un membru al familiei, acas#259;, dup#259; externare."
miki pe unde te-ai ascuns?
Puisori
mcrissa spune:
pun si linkul ca nu se vede bine:
http://www.ghidulpacientului.ro/tromboza-venoasa/pagina5.php
Puisori
alexutza1181 spune:
buna fetelor,
mcrissa,eu zic ca cel mai bine este sa iti spuna dr uscatescu si sa mergi exact pe mana ei,ca la ea tre sa fii o idee un picut mai insistenta pt ca are fffff multi pacienti,ca ea iti zice exact ceea ce ai tu nevoie si organismul tau si iti da un trat special pt nevoia ta;adika daca ea nu iti spune sa faci clexane inseamna ca nu tre sa faci!!!vb cu ea mai intai si tre sa fii rabdatoare,f rabdatoare

![]()
si vb mai intai cu asis. TARU ca ea te indruma la uscatescu si ii zice de analizele tale;tre sa te duci cu toate analizele pe care le ai si ca un sfat tre sa te duci ori ffff devreme adika pe la 6:40 sa fii acolo ca asa nu este obosita doc sau pe la ora 16 cand termina cu analizele si are un picut de ragaz;postez un link in care v puteti uita exact ce analiza imi face mereu doc,am fotografiat analiza si daca vrei mai multe detalii eu mi-am facut back-up dupa dos meu medical si am pozat fiecare anliza pe care am facut-o de la incep acestei sarcini pana azi inclusiv si daca vrei sa le vezi spune-mi si le trimit

http://family.webshots.com/photo/2030726070105107586ccnTVX
va pup pe toate si ma
pt voi
cris_81 spune:
Buna fetelor! Nu am mai intrat de multisor pe la voi. As vrea sa va intreb unde v-ati facut voi analizele in care ati decoperit mutatiile si mai ales ce anume ati cerut sa faceti.
Alexuta, i-mi poti arata analizele facute de tine. Poza de la profilul tau de analize seamana cu prima analiza facuta de mine la Fundeni
Multumesc! 
Eu ma lupt de doua luni cu ureaplasma care nu cedeaza deloc.
Va
pe toate
mcrissa spune:
alexutza multumesc de poza cu analiza si as vrea sa vad mai multe daca ai timp sa le pui.eu oricum am o scrisoare medicala de la un hematolog prin care imi recomanda sa incep clexane de 0.4 de cum se confirma ecografic sarcina in uter.de aia eram curioasa dr Uscatescu cum recomanda si ce cantitate.eu le voi incepe si abia apoi merg la Fundeni sa vedem ce imi zice si de acolo.
Puisori