Cauzele opririi din ev.a sarcinii (Leiden+MTHFR) 5
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
luca trebuie sarbatorite asa rezultatebravo!ma bucur mult pentru tine ca sunt negative.e mare bataie de cap cu ele
Puisoriwww.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
profa da-i bataie si mai fa stimulare pana la 4 luni.poate se prinde bb in una din lunile astea.duap 4 luni poti face pauza 3 luni si apoi sa reincepi.nu are rost sa faci pauza acum.eu tin pumnii la testul de bhcg.eu niciodata nu am simtit nimic cand am ramas gravi, la sarcina trecuta cgiar imi vensie si CM peste, dar a visat sotul ceva si m-a obligat sa fac test.
Puisoriwww.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
![](images/user_woman.png)
goldi spune:
Profi, tu esti realista si o luptatoare !
Stii bine ca nici la 20 de ani implantarile nu survin in fiecare luna, pot sa fie o mie si una de cauze naturale, sunt sigura ca le stii mai bine decat mine.
Mai am putin si fac 39 de ani, asa ca ...situatii disperate cat cuprinde .
Poate totusi vii pe seara cu o veste neasteptata
Eu astept sa treaca 2 saptamani fara aspirina ca sa-mi fac analizele, nu de alta dar de vreo 2 luni nu m-am mai intepat si am intrat in sevraj mi se pare ca stau degeaba - cum e si de fapt.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
nastasie spune:
multumesc de raspuns.am inteles intre 4-6 saptamani.deci daca am avut sarcina oprita in 11 martie totusi fac 2 luni, adica 8 saptamani.ceva e in neregula, nu?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
criss_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie multumesc de raspuns.am inteles intre 4-6 saptamani.deci daca am avut sarcina oprita in 11 martie totusi fac 2 luni, adica 8 saptamani.ceva e in neregula, nu? adriana& ![]() varsta lui razvan |
mie mi-a venit menstruatia la fix 32 de zile de la pierderea sarcinii,inainte tot asa imi venea la 30-32 de zile si vad ca s-a pastrat la fel,nu s-a dereglat.iti pot spune ce mi-a zis mie dr,ca daca nu-mi vine menstruatia in 6 sapt sa merg la control neaparat.
e bine sa-ti faci o programare la medic pt o consultatie,ca intarzierea asta este destul de mare,asta in cazul in care nu este vb de o sarcina.
Numai bine!
cris_81 spune:
Nastasie, mai asteapta putin mie mi-a venit la 2 luni dupa. Nu e o regula cand sa iti vina. Si eu ca si tine intrasem in panica pentru ca nu imi mai venea si m-am dus la dr.Mi-a dat niste pastile pentru a-mi grabi menstruatia, insa tot cand a vrut sa vina a venit
Multa sanatate!
profa spune:
merci, goldi,pt. incurajari!
Bhcg NEGATIV,<1,65 ,in conditiile in care negativ inseamna <5.Iarasi spun ,ceea ce urasc: asta e!
Nu am explicatie,azi am avut progesteronul 13,in conditiile in care acum o saptamana,la 2 zile dupa ovulatie a fost 24.A scazut pt. ca nu s-a implantat nimic,sau,habar n-am care o fi cauza.Si vreau sa spun ca iau 6 utrogestane pe zi,iar cand a fost 24,inca n-am luat niciun utrogestan.Si in continuare am sanii tensionati si durerosi,mai ales dimineata.O fi exces de estrogeni,sau de prolactina?!?Ma simt atat de pustiita si inutila,as vrea sa mi sa intample ceva,sa dispar pur si simplu,sa nu mai exist nici macar in amintirile nimanui...asa m-am saturat...
goldi spune:
Profa, partea buna a paharului este ca va urma curand o zi 1 si deci vor incepe sperantele.
Tu ramai usor insarcinata, rabdarica !!!
Pup fetele !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_81 Nastasie, mai asteapta putin mie mi-a venit la 2 luni dupa. Nu e o regula cand sa iti vina. Si eu ca si tine intrasem in panica pentru ca nu imi mai venea si m-am dus la dr.Mi-a dat niste pastile pentru a-mi grabi menstruatia, insa tot cand a vrut sa vina a venit Multa sanatate! ![]() |
multumesc mult.si eu am zis sa astept pana pe 11 si dupa aia sa vad ce si cum.
adriana&
![](aerobic.gif)
varsta lui razvan