Cauzele opririi din ev.a sarcinii (Leiden+MTHFR) 5
Raspunsuri - Pagina 14
miki-miki spune:
Loona iti raspund deseara, e prea tarziu? Sumt la serv si nu pot sta pe DC.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Mai ai CI de Romania? Dc da iti poti face cateva analize aici, iti spun eu care deseara.
DOAMNE AJUTA!!
Looana spune:
Miki poti sa-mi raspunzi diseara nu e tirziu ,si asa la noapte plec in tara si am net si acolo la dispozitie.
De stat in tara nu stau mult decit 2-3 zile ,dar merg destul de des....asigurare de sanatate in tara nu am decit aici,dar pot face analizele si sa le platesc nu e o problema,daca nu le fac acuma le fac data viitoare cind voi sta mai mult.Am sa ajung numai la un medic naturist acuma ,am sa ma consult cu el cit de cit cu toate,poate ai duc si o copie dupa analizele mele hormonale din ziua -4 a.
Merci mult de mesaj.
Looana
Looana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Mai ai CI de Romania? Dc da iti poti face cateva analize aici, iti spun eu care deseara. Miki Anul asta pun de-un pui DOAMNE AJUTA!! |
CI de romania? adica cartea de identitate?asta inca o mai am.
Looana
danny1 spune:
pisici betzi.dar eu citisem undeva ca tre sa iau 250 sau 500mg B6.chiar mi-am notat.chiar am luat 500.sa fiu sigura.asa ca.....sunt o gasca indopata.mno....provizii pt vremuri grele.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
miki-miki spune:
Loona pt ca ai varice si ti s-a recomandat Aspirina Protect AS100 inseamna ca iti tb neaparat un tratam cu heparina pe per sarcinii. Cu Cartea de Identitate de Romania iti poti face analizele in Ro contracost de ex la Synevo.
Au urmatoarele pachete de analize
"Profil sindrom antifosfolipidic (anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM) 210 lei
Profil trombofilie ereditara I (antitrombina III, proteina C, proteina S, mutatia factorului V Leiden, mutatia protrombinica) 425 lei
Profil trombofilie ereditara II (antitrombina III, proteina C, proteina S, mutatia factorului V Leiden, mutatia protrombinica, gena MTHFR) 690 lei
Profil trombofilie-screening (anticoagulant lupic, antitrombina III, proteina C, proteina S, rezistenta la proteina C activata, homocisteina) 350 lei
Te sfatuiesc sa faci pachetul " Profil trombofilie ereditara II" care este cel mai complex. Ai in fam cazuri de accidente vasculare cerebrale, embolie pulmonara sau tromboza venoasa profunda? Dc da e posibil sa ai o trombofilie ereditara.
Dupa ce faci ac analize si dc ai vre-un rezultat prost tb sa faci neaparat tratam cu heparina dar atentie, nu poti sa o iei de capul tau, tb sa faci regulat anal de sange si ecografe in fct de care ti se va ajusta doza de clexane. Degeaba vei lua clexane de 02 dc tu ar tb sa iei de 0,4 sau dc iei de 0,4 si sangele e prea subtire poti face hemoragie. Deci se impun analize regulate.
Picioarele umflate si cu vene ingrosate =varice poate arata o tromboza venoasa nu neaparat o retentie de lichide. Si mie mi se umfla picioaree si de cand iau 3 thrombo ass/zi (in total 300 mg de acid acetilsalcilic) si acid folic de 5 mg nu mi se mai umfla decat f rar.
Din lista ta scoate branca ursului si adauga ceaiul de cretisoara care il bei din zi 1 pana la testul BHCG. Reancepi sa bei ceai din trimestrul 2. Sa-ti mai iei omega 3 de la Dopell Hertz (din aceea cu acid folic si B-ri). Pe asta ar tb sa o iei de acum pt ca fluidizeaza sangele iar pe per FIV-lui va face ovocite bune. Dupa ce ramai gravi reduci la 1 /zi pana in trim 2 cand vei lua 2/zi.
La plaface este un laptisor de matca liofilizat (romanesc) la cutii de cate 10 file. Eu din ac vreau sa iau pt perioada stimularii.
Vreau sa-ti spun ca tb sa te feresti de producesele estrogenice : masline, salvie, produsele din soia deoarece coaguleaza sangele. Pt fluidizarea sangelui e f bun vinul negru (asta nu poti sa-l mai iei dupa ce ramai gravi) si capsulele de usturoi dar dc ai tensiunea mica nu e bine sa le iei. Mia sunt niste capsule cu extract de struguri rosii in plafare(in loc de vin), ac iti va fluidiza sangele , nu se ia pe per FIV-lui.
A.......... pt ca iei aspirina nu poti face decat mutatiile , numai ac nu sunt influentate de tratament. Data viitoare sa ai 2 sapt de pauza de aspirina inainte de anal.
Dc mai ai intrebari sunt aici.
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
M-a contactat Alexutza de pe prima pag pe PM, s-a uitat pe analize si diagnosticul ei este Sticky Platelets Sindrom(SPS) in romaneste tradus hiperagregabilitate plachetara nu Fact V Leiden cum o trecusem eu .
Mi-am comandat un produs naturist din legume si fructe care fluidizeaza sangele, m-a asigurat o bioloaga ca e permis in sarcina si ca a mai avut paciente care l-au luat. Ii spune Flavonoid Complex si se gaseste numai la distribuitori autorizati.
Voi unde sunteti???
DOAMNE AJUTA!!
LucaLuca spune:
Miki, eu sunt pe-aici, dar nu am noutati. Azi am o saptamana de cand am dat sange pentru analize, incep sa am emotii cand ma uit in cutia postala, de maine poate sa inceapa sa vina rezultatul.
In rest, nimic nou, bag acid folic, B12 si, bineinteles, royal jelly (am pilulele de la ForEverLiving, dar mai am si o seringa cu laptisor de matca pur, bio, il tin in frigider si bag cate o picatura din cand in cand, in alternanta cu pastilele). A, si iau si ArcticSea. Sunt cuminte. :)
Deci, zici ca luna viitoare ai putea incepe si tu? Iuhu! Unde?
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
mcrissa spune:
miki io nu stiam de sindromul asta,prin ce analize afli daca il ai?bine ca iau aspenter si aspenter-ul este antiagregant plachetar, deci chiar daca il am sa zicem ca il tratez.cand am fost la hemato mi-a zis ca neaparat sa iau si aspenter si Clexane ca unul este antiagregant si altul anticoagulant si au actiuni diferite.
miki cand incepi procedurile pentru puiul de om?
Luca Luca tin pumnii sa fie bine, sa ne dai de stire care sunt rezultatele.
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
miki-miki spune:
LucaLuca esti f cuminte. Laptisorul si Arctic Sea sa le iei pana la punctie. Am auzit ca omega 3 e f buna in sarcina, eu as vrea sa iau 1/zi in trim I si din trim II sa iau 2 pt ca pe langa ca ii face bine lui bb imi va fluidiza si mie sangele.
Sotu vrea sa facem FIV-ul tot in Germania dar eu as vrea sa ma intorc la Dracea, prima mea iubire, sa vad dc il conving.
Mcrissa mi s-a mai cerut o investigatie care imi da putin planurile peste cap, nu stiu inca cand voi incepe FIV-ul.
DOAMNE AJUTA!!