Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
noce spune:
Fetelor, eu de cand am iesit din post am scapat de carcei. Cu muult lapte
De sambata, am baut aproape 2 litri zilnic si pot sa ma intind linistita dimineata, nu mai am carcei. 
Nu eram prea incantata sa iau magneB6, pe langa elevit sau centrum materna (eu le alternez) si ulei de peste (uneori). Parca erau prea multe pastile pt o graviduta.
Mamele noastre luau doar calciu.
Jojo-Miha, dr ti-a prescris CaMgD3 si Fe? Dupa analize sau pur si simplu? As vrea sa iau eu eu calciu, o s-o intreb pe dr la urmatorul control.
Mamei mele i s-au sfaramat dintii cand era gravi cu mine din cauza lipsei de calciu si am inteles ca in ultimele luni e cea mai mare nevoie de suplimente.
Pt fetele cu arsuri, eu mai iau rennie, mi l-a recomandat dr, e foarte eficient.
26+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
adrianafedorca spune:
salutare si de la noi
eu de azi intru in prenatal, dupa amiaza merg la dr de familie sa-mi dea concediu,
de paste a fost super , n-am mancat asa mult de frica sa nu mi se faca rau,
azi schimbam semnatura avem 29 de saptamani, mai e asa putin, eu una abia astept sa scap de burtica chiar daca e pt ultima data dar mi-e tare greu, nu ma pot odihni , nu pot merge, nu pot sa fac nimic, mai nou a inceput sa se crape pielea in jurul burcului unde e mai sensibila si era crapata de la prima sarcina si ma cam ustura, degeaba ma dau cu tot felul de creme ca tot nasol e, prin alte locuri vad ca nu am facut vergituri
au inceput sanii sa lucreze si lamine, simt senzatia aia care o simteam si la Cezar cand se facea lapticul , sper de data asta sa se faca mai mult
pupici
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
29+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
noce spune:
Adriana, cu ulei de migdale sau de masline ai incercat sa ungi burtica?
Felicitari, in curand schimbi prefixul 
Concediu placut, plin de filme bune 
26+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Hristos a inviat!
va doresc din inima ca Sfintele sarbatori de Paste si lumina lor sa va fi adus multa fericire,sanatate si implinire sufleteasca ca si mame,sotii,prietene!Sa aveti copii sanatosi si viata lunga si plina de bucurii alaturi de cei dragi voua!
e extrem de greu sa recuperez ceea ce ati scris,din cand in cand am mai citit,am trecut si eu prin tot felul de temeri si experiente de viata,se pare ca invat zilnic cate ceva..
va doresc inca o data tot binele din lume si va multumesc fetelor care ati fost alaturi de mine chiar si cu un gand.eu nu v-am uitat.
va imbratisez cu drag de departe si cu un dor imens de casa si de gropile din RO..
pupici tuturor.
elenada spune:
Hristos a inviat!
Muffin ce ma bucur ca ai aparut. Sper din suflet ca esti bine.
Te rog da-ne mai multe detalii despre tine. Am fost toate ingrijorate. Te pupam dulce!
Noi am fost la parintii mei acasa. Drumul lung si obositor dar a fost frumos. Toata lumea ma sufocat cu atata grija. Parca eram botul de aur.
Am reusit sa ma bucur si eu putin de bucatele de Paste dupa care m-am deranjat la stomac asa ca de doua zile pap orez fiert paine prajita beau ceai de menta si iau smecta si tot nu ma lasa si toate astea cand frigiderul geme de bunatati. Vreau si eu sa mananc.
Se pare ca sunt certata rau cu mancarea. Cine ar fi crezut. Tot timpul mi-am imaginat ca atunci cand voi fi gravida voi manca tot timpul si de toate.
Bine ca sunt bebeii bine. Toata ziua se foiesc si au fost draguti si au dat ceva picioruse si bunicilor care s-au bucurat enorm.
Saptamana asta cica ne apucam si noi de renovat camera bebeilor.
Va pupam dulce pe toti
elena
+25 

Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
anemona27 spune:
Adevarat a inviat!
Si eu am petrecut pe langa casa de paste,si nici nu am exagerat cu mancarea.
Nu imi dadeam seama de ce se spune ca trimestrul trei e cel mai greu.De doua zile au inceput sa ma doara pe rand toate cele, ba ma doare spatele, ba burta,de dormit dorm din ce in ce mai greu,azinoapte m-am trezit si cu o durere de cap.Noroc ca avem voie sa luam nospa ca mai amelioreaza putin durerea.
28+
buburuza1979 spune:
Hristos a inviat!
imi cer scuze pt absenta nemotivata, dar neavand nimic de raportat am stat si doar v-am citit!
Noi suntem bine ... bebe misca tare si e foarte energic! burtica creste si ea si eu pe langa...
am inceput sa simt cele 10 kg puse pana acum si mai ales cand ies la plimbare...
stiu ca veti zice ca imi va fi dor de burtica dar eu parca prefer perioada cand o sa il tin in brate ... am dureri mari de bazin si oase, nu mai rezist deloc la plimbari, si bebe cand mi-e lumea mai draga se aseaza pe intestine si ma blocheaza de tot de dau in alte alea ... crampe ca nu pot iesi afara
cu toate supozitoarele din lume... si atunci sa vedeti rugaminti sa se mute ca sa pot respira si eu ...
Muffi ma bucur mult ca insfarsit ne-ai scris si asteptam vesti de la tine! ti-am simtit lipsa tare mult si chiar ne-am ingrijorat ca ai luat asa pauza!
am pus si poze noi cu burtica aici:
http://picasaweb.google.com/theagodeanu/BebeSiBurtica#5327068646812289554
va pup si sa auzim numai vesti bune!
26+
my sweet raspberry
steadya spune:
Hristos a Inviat!
Dragelor, sunt noua pe aici si ma intrebam daca as putea sa ma inscriu in listuta voastra cu zmeuricul meu de 21 sapt si jum.? Precizez ca figurez la mamici de sept-oct, dar intrucat DPN meu s-a schimbat as dori sa ma alatur voua, mai ales ca va urmaresc cu drag de pe la primele capitole.
iata datele mele:
DN 10.03.1977 UM 25.11.2008 DPN 29.08.2009
maternitatea Polizu dr. Lemnete Gabriel
Va multumesc,
Adya
Adya
21 
blanca000 spune:
Hello,
Ce ma bucur cand mai intra si fetele "disparute", sa ne mai dati un semn ca sunteti bine si voi si burticile caci aici deja suntem o gasca si ne ingrijoram repede unele pentru celelalte.
Eu am reinceput drumurile la baie, imi vine sa fac pipi la fiecare 10-15 minute, e destul de deranjant in schimb cu "treaba" cealalta stau inca bine desi imi e o frica de hemoroizi. Eu aveam hemoroizi interni (sau asa s-au vazut la un control) nu f mari dar erau ceva pe acolo si ma gandeam ca in sarcina o sa ma chinuie. Vad insa ca pana acum e totul bine..sper sa fie tot asa.
A si mi-a revenit somnul ala greu de pranz cand as pune capul pe birou sau oricune pentru o jumatate-o ora de somn
...

26+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Muffi
, esti bine si tu si leutul? Spune da si nu te mai sacai. ![]()
25+
Laura Ioana
Irina Maria