Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu pe la mama, baietii la udat...profit si stau putin pe net.
Maine la pranz spre Timisoara...abia astept, caci tot o agitatie a fost pe-aici.
va si ne auzim pe maine/poimaine.

_
Gio26+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

HRISTOS A INVIAT !
Intru rar insa ma lupt cu oboseala,am niste stari emotive,obosesc imediat ,dureri de cap,am citit si e posibil sa fie de la vitamine.Sambata mergem la doctor sa vedem ce zice,am inceput sa iau CaMgD3 10 zile alternativ cu Fe.Se mai confrunta cineva cu starile mele?

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 26+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata fetelor!!!De mult n-am mai scris,am devenit o lenesa....insa cu actualitatile despre zmeurici si burtici sunt la zi,va citesc zilnic.Noi suntem bine,bb se misca mult,mai ales seara/noaptea.....Am ajuns la minunata greutate de 73 kg la 1.62m,ma vait ca o batranica,ma doare spatele,mijlocul,ma dor si mi se umfla picioarele.....Dar nu conteaza,sa scap cu bine odata si sa-mi vad zmeurelul ca e ok,voi scapa si de kg......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

HRISTOS A INVIAT si buna dimineata la toate fetele ! Jojo_miha , Pooh si eu ma confrunt cu diverse stari , ma doare in partea dreapta jos cu picior cu tot , apoi ma lasa , ma doare spatele , am probleme cu fierea si am scaune ff dese , plus ca mai si vomit , dar sper sa treaca si sa nastem bebeii sanatosi !
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bine ati revenit fetelor chiar daca cu kg in plus.
Saptamana asta, joi ma duc sa-mi vad fetitele la eco. De abia astept ca nu le-am mai vazut de 6 saptamani.

25+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

ADEVARAT A INVIAT si buna dimineata burticilor .

Azi am reinceput serviciul dar din mai vreau sa imi scurtez programul la 6 ore..si tot de atunci vreau sa ma duc la gimnastica de gravide..dar mai vedem noi.

Cum ati petrecut de Paste? Ati venit acasa din deplasari?

La noi a fost ok, macarica, plimbarica, odihna..la socrii si la parinti..pai ce sa faci. Noroc ca socrii stau in zona de munte si a fost frumos si cald. Azi in schimb nu am nici un chef......

Astept ziua de 04 mai cand mergem si noi la control iarasi.

26+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Adevarat a inviat!

Noi am petrecut bine de Pasti,am fost si la biserica duminica,vremea a fost f buna si calduroasa dar totul a trecut prea rpd...

Micaalsa ,mai avem si oua rosii,si cozonac si fricturici si sarmale .Tu mai ai?

Giova ,sa stii ca din weekend si eu am inceput sa-l simt f jos pe bebe i f energic.Fiica-mea era mai activa dar mai finuta,bebele baiat doarme mai mult dar si cind se scoala,mama-mia!Abia astept sa merg luni sa-l vad.Ieri am fost putin in oras,erau reduceri destule la H&M,body-uri la 2 euro,costumase la 5 sau 9 euro dar nu m-am ales decit cu un body.Culorile mi se par tare urite,marouri inchise,bluzite negre cu cite un desen colorat,nu-mi plac.Mai bine ma fac designer de haine de baietei ,astia is in pauza de imaginatie .

La multi ani!
,mamicilor care s-au sarbatorit intre timp,sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare,la termen cu bebici sanatosi!

La un moment dat,vorbeati de sete mare.Ei,si eu patesc si nu cred ca e diabet,Doamne fereste,pur si simpul organismul are nevoie de mai multa apa.Chiar o intrebasem pe soacra,ea s-a ales cu diabet in timpul sarcinii si chiar nu avea sete excesiva,l-a depistat pur si simplu la testul respectiv.Din pacate,soacra-mea face parte din procentul ala mic de femei care ramin cu diabet si dupa nastere,deci de 29 de ani e diabetica.La diabetul care apare in afara sarcinii,e cunoscut ca simptom setea excesiva dar mai sunt si alte semne.

Ma duc sa mai citesc din urma,revin eu...

Zi buna va doresc!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Hristos a inviat!!!

Noi am fost la parinti de Paste, mancarica multa si odihna la fel. Acum suntem din nou la servici si nu prea avem chef de munca azi.

Fetele, eu ultima eco am facut-o pe 30 martie, si ultima vizita la medic pe 10 aprilie. Totul era in regula si a spus ca ne vedem peste o luna si nu mi-a dat recomandare pentru alta eco. Vroiam sa va intreb daca voi ati primit recomandari pentru alte investigatii...ma obisnuisem sa am tot timpul ceva de facut, o analiza ceva...si acum nimic :))).

Va pup,
Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Adevarat a inviat!
Fie ca Lumina Sfanta sa va binecuvanteze familiile si casele!

Ne-am intors si noi aseara! Doamne, ce aer placut si ce miresme am simtit cand am coborat din masina, au inverzit toti copacii, a crescut iarba, in 3 zile cat am lipsit s-a trezit la viata toata natura.

Noi am facut Pastele in familie, am mancat in sfarsit peste in fiecare zi, ca sa nu mai stea tati cu grija ca nu mancam destul(noi suntem vegetarieni, mancam doar peste din categoria carnurilor).

Duminica, dupa masa de Pasti, ne-am plimbat muuuult, mai intai prin parc, apoi prin Mamaia, am stat cu burtica la soare juma' de ora (bifez prima plaja pe anul asta), am batut mai bine de jumatate de statiune la picior, in total cam 5 ore de plimbare. Nu-mi venea sa cred, eu care oboseam cand mergeam 2 statii pe jos. Dar a fost atat de cald si de frumos, ca nu-mi venea sa ma intorc.

Vineri ne-am luat carut. Am gasit unul care intrunea toate conditiile noastre (usor, maner reversibil, spatar intins pentru 0 luni, acoperitoare pentru iarna) cu 200 lei. Nu ne venea sa credem ca-i atat de ieftin. Ne-am uitat jumatate de ora la el, nu i-am gasit nici un bai si l-am luat. Magazinul e China Mall, zona Brotacei, aviz amatoarelor. Tot de acolo am luat doua costumase cu caciulite, la set, cate 13 lei fiecare, foarte, foarte dragute si un body cu 5 lei. M-am bucurat ca sunt de tipul celor care se inchid pe burtica, nu se baga pe cap. Abia astept sa luam si comoda pentru bb, ca sa-i spal si sa-i calc hainutele si sa le pun frumos in sertare.

26+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Noce felicitari pentru cumparaturi! Unde este China Mall?

Mergi la inceput