Scoala 97 - Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

Buna Gabi,
Am vorbit cu domnul Dragusin, mi-a zis ca are cam putini copii din clasa a patra la after-school si ca nu crede ca va reusi sa formam o grupa dintr-a cincea. A ramas sa vorbeasca dumnealui cu parintii de la clasele a patra sa vada care din ei e interesat de un before-school si-ntre timp am zis sa nu stau cu mainile in san, sa incerc si eu.
Multumesc mult pentru informatii, am vazut ca esti o membra activa pe forum, eu sunt inscrisa de cativa ani dar de-abia acum am inceput sa scriu. Te pup.
Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabib

Ai vorbit cu dl. Dragusin? sau cu dra Cristina Nedelcu?
Pe dra Cristina o gasesti dupa amiaza (max. 18,30) la laboratorul de informatica de la parter.
Exista semi internat pentru cei de clasa a IV-a (generatia fiicei dlui Dragusin). E posibil sa organizeze before school in anul scolar viitor.

In zona functioneaza FasTracKids (str. Lanariei, zona Sincai), care are si program de before school; nu stiu insa amanunte legate de acest program.

Succes

Anul aceata a revenit in scoala d-ra Cristina; poti sa o abordezi cu orice este legat de after school, sigur o sa te ajute sa gasesti cea mai buna varianta
Neaparat nu trebuie ratate la after school: baschetul - dl prof Sandulache este un profesor cum nu mai intalnesti pe "toate drumurile" si informatica (deocamdata nu este gata sala) -d-ra Cristina, desi este tanara, are multa experienta, lucreaza mult cu ei la ora, ii implica in multe activitati DOI PROFESORI MINUNATI!!!

Mergi la inceput