Candida, again!
Raspunsuri - Pagina 6
kira_ciulini spune:
Anca, daca esti din Bucuresti poti incerca sa il iei direct de la sursa de la farmacia Institutului Cantacuzino, aproape de metrou Eroilor. Poti suna inainte la Centrala: 021.306.91.00, 021.306.92.00 si ceri cu farmacia ca sa afli daca au acolo si daca e nevoie de reteta.
Altfel il poti cumpara de la farmaciile Dona care il mai au inca in depozit (nu stiu daca se mai fabrica pt ca Institutului Cantacuzino i se retrasese licenta de fabricare vaccinuri in primavara).
Pe site-ul farmaciei Dona poti afla la ce farmacii mai e disponibil:
http://www.farmaciiledona.ro/produse/ibc-10-x10fiole-imunostim-bact-cu-candi-I34222
De la farmacia Dona costa cam 40 RON.
Aici ai prospectul produsului: http://www.cantacuzino.ro/ro/wp-content/uploads/2009/prospecte/IBC%2010.doc
Anca Wish spune:
Multumesc, kira. Am sunat si l-am gasit la Dona. Multumesc frumos de ajutor.
Spune-mi, te ro, daca tu ti-l faci sau ti l-ai facut singura. Am citit cum se face, nu pare mare lucru, dar eram curioasa.
Mersi inca o data deajutor si sa-ti fie de folos
kira_ciulini spune:
Cu placere Anca. Sper sa scapam de candida ca ma seaca la moral. Luna asta am facut de doua ori.
Nuuu, nu-mi fac singura vaccinul. O sa rog pe cineva (o asistenta) sa mi-l faca in septembrie dupa ce ma intorc din concediu.
amie spune:
Tudorana,
ai mare dreptate, ciupercile astea se dezvolta cand se produce un dezechilibru al florei naturale, al pH-ului local. Si nici nu e de mirare ca-l mai intretinem si noi cu atatea ovule (canestem, nizoral, macmiror,... ca nici nu mai stiu cate am luat). acum si vaccin, nu mai cred in nici un vaccin (mai ales cele facute la ICantacuzino)
sigur ca ciupercilor le place si umezeala.
mi se pare foarte interesanta ideea cu chilotii de matase naturala.
nu e chiar o avere, la cate am incercat, macar nu vin cu ceva nociv pentru oragnism.
Chiar voi incerca!
belobia spune:
sunt foarte multumita de cand cu chilotii dermasilk. i-am luat si sotului boxeri. cred ca este prima luna de cand nu am luat ovule si m-am simtit in sfarsit bine. sper sa tina cat mai lung.
annegabita spune:
buna ziua!
as vrea sa stiu daca flucovimul de 150 mg are vreo influenta aspura eficientei anticonceptionalelor.
multumesc