Candida, again!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu ma indoiesc ca sunt chiar atat de eficienti. Poate dau rezultate in preventie si in recidiva, dar nu in vindecare.
Candidoza e o boala greu de vindecat. Si cand crezi ca ai scapat...hopa ..apare iar! Se stie clar ca trebuie ca si partenerul sa ia tratament simultan. Ce fac? Ii cumpar si lui chiloti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Din experienta mea, chilotii din matase terapeutica Dermasilk au fost eficienti prin reducerea simptomelor suparatoare ale candidozei (mai putin prurit si senzatie de arsura) si, cel mai important pentru mine, nu au mai aparut episoade acute atat de des ca inainte.
Este adevarat ca sunt multe cauze generale care duc la aparitia candidozei, dar o mucoasa vaginala care functioneaza normal poate preveni o infectie vaginala.

Chilotii Dermasilk mentin echilibrul mucoasei vaginale (un ph si un nivel de umiditate optim), iar stratul antimicrobian permanent aderent la suprafata lor impiedica dezvoltarea candidei.
M-am simtit foarte confortabil cu ei toata vara.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Mda, am cautat sa vad si eu chilotii minune si m-a minunat pretul ...curat ca scapi de candida, numai cand te gandesti cat ai dat pe ei...si cred ca sigur trebuie mai multe perchi, ca doar nu speli si astepti sa se usuce
Am si eu candida si acum chiar fac haz de necaz c sunt in faza ei activa si imi vine sa ma duc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Si eu am probleme cu candida. Iau tratament si reapare. Stiu ca trebuie sa evit antibioticele, cafeaua, ciocolata, dulciurile si fainoasele. Conteaza mult si cu ce ne spalam si cat de des. Nu e recomandat zilnic. Eu ma spal la doua zile cu gel de dus de la Nivea ca are PH-ul echilibrat. Imi apare de obicei dupa tratamentul cu antibiotice sau daca merg la mare sau piscina. Imi trece cu Tinidazol 4 capsule odata si inca 4 peste o saptamana daca e faza mai avansata si cu ovule si crema de Clotrimazol. Nu luati Canesten pentru ca e mai scump si contine tot Clotrimazol. Si eu caut ceva sa previn, sa nu mai apara. As vrea si eu vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui TweetyGeo

Si eu am probleme cu candida. Iau tratament si reapare. Stiu ca trebuie sa evit antibioticele, cafeaua, ciocolata, dulciurile si fainoasele. Conteaza mult si cu ce ne spalam si cat de des. Nu e recomandat zilnic. Eu ma spal la doua zile cu gel de dus de la Nivea ca are PH-ul echilibrat. Imi apare de obicei dupa tratamentul cu antibiotice sau daca merg la mare sau piscina. Imi trece cu Tinidazol 4 capsule odata si inca 4 peste o saptamana daca e faza mai avansata si cu ovule si crema de Clotrimazol. Nu luati Canesten pentru ca e mai scump si contine tot Clotrimazol. Si eu caut ceva sa previn, sa nu mai apara. As vrea si eu vaccin.

Da, Kanestenul este Clotrimazol, dar intr-o concentratie mai mare de-aia se iau doar 3 zile.
Deci luati Kanesten daca asta vi se recomanda, pt. ca este foarte bun.
De ce dai sfaturi din astea? Nu te supara ca intreb, dar nu mi se par ok.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Kanestenul este si tablete? Pentru ca eu am folosit acele comprimate vaginale, dar sotul? Cu el ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kira_ciulini spune:

Ceau,

Am postat anuntul si la forumul de Timisoara, dar il copiez si aici.

Stiti pe cineva din Timisoara care ar avea nevoie de vaccinul anti candida de la Cantacuzino? Eu am comandat azi 2 cutii la farmacia Dona gandindu-ma ca fac una acuma in septembrie si cealalta la primavara. Problema e ca ambele cutii expira la sfarsitul lui octombrie. Deci si cea de-a doua cutie trebuie folosita pana atunci.

Asa ca am o cutie de vaccin de oferit cuiva care ar avea nevoie, care se lupta cu bestia de candida si nu-i da de cap.

Mergi la inceput

Rory, exista crema Canesten.

Kira, ma intereseaza pe mine vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kira_ciulini spune:

Anca, daca esti chiar in Timisoara, ne putem intalni oricand dupa 18.00 sa ti-l dau.

Mergi la inceput

Kira, sunt din Bucuresti si cred ca e dificil de trimis. Te rog, explica-mi, te rog, pas cu pas cum ai intrat in posesia lui. Discutiile despre vaccinul asta au fost limitate si deloc clare.

Multumesc frumos!

Mergi la inceput