Candida, again!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Chiar daca Anca a scapat, poate ajuta pe cineva raspunsul meu. O prietena avea o candida rezistenta la mai orice (la antifungigrama i-au iesit toate fungicidele uzuale ineficiente) si s-a tratat homeopat. A fost la dr. Chirila si i-a prescris un medicament Candidin, se gaseste in reteaua Naturalia. Fiind tratament homeopat, e personalizat si ar trebui o vizita la doctor pentru asta.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Anca ce analize ai facut ca sa depistezi adevaratul vinovat si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skf spune:

A incercat cineva tratamentul cu laser pentru candida? Daca da, cu ce rezultate? Eu am de gand sa incerc. Am o candida cronica, de nici nu mai stiu cand. Din fericire simptomele apar doar din cand in cand. Insa vreau sa scap de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skf spune:

Am facut-o. Tratamentul cu laser adica. Acum vreo 2-3 saptamani. Dupa care am fost la medicul meu ginecolog care mi-a spus ca nu exista un asemenea tratament. Tinand cont de niste aspecte cam ciudate care mi-au trezit anumite suspiciuni la cabinetul la care s-a executat procedura, tind sa-i dau dreptate. Forma de candida pe care o aveam eu nu-mi creea probleme deosebite, in sensul in care se "activa" doar din cand in cand; era totusi destul de neplacut (si scump de asemenea, am renuntat de cateva ori la vechea lenejerie de corp in ideea ca poate de aceea tot reapare cand si cand - fara rezultat bineinteles). Oricum, ideea este ca astept primul tratament cu antibiotice si va spun daca chiar a functionat. Exista vreo analiza ceva sa-mi dau seama intre timp daca mai este sau nu? La analiza secretiei nu-mi iesea nici inainte decat atunci cand era "activa", cand nu aveam probleme nu iesea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Uitasem de subiectul asta.
Ce am mai facut intre timp??? Dupa mai multe analize s-a descoperit ca toate tratamentele pentru candida le luam in zadar, pentru ca candida, nu era candida. Era gardnerella, o bacterie anaeroba.

Am facut tratament 10 zile cu antibiotic si...gata!!!

Nu-mi vine sa cred ca am scapat.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

OFFF, Anca, asta am eu, bacteria e garnerella, conditia se numesta bacterial vaginosis. Am subiect pe pagina 2 in care am scris ce frumos si usor am scapat si eu de ea si de faptul ca tot revine, a treia oara in cateva luni :((((((((((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

se pare ca functioneaza lenjeria de corp in caz de candidoza. dermatoloaga mi-a recomandat de curand chilotii dermasilk, din matase tratata antibacterian si fungic. mi-a zis ca este ceva de actualitate. se gasesc pe net dermasilk.ro si la tel. eu ii voi incerca pt ca sunt disperata. voi eveni sa va povestesc rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

In vara asta si eu am reusit sa tin sub control candidoza cu chilotii din matase Dermasilk (i-am comandat pe www.dermasilk.ro).
Este o matase terapeutica cu un strat antimicrobian la suprafata care previne infectiile bacteriene si candidozele. Sunt foarte placuti in contact cu pielea si nu mai apar iritatii.

Multa sanatate!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tudorana, ma bucur ca te-au ajutat, dar pe mine m-a distrat ideea (nu si pretul!). Cata inventivitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

merita sa-i incerci, sa stii ca nu mai iei ovule, ca sa nu zic de pastile!

Mergi la inceput