Candida, again!
Raspunsuri - Pagina 4
Monnvas spune:
Chiar daca Anca a scapat, poate ajuta pe cineva raspunsul meu. O prietena avea o candida rezistenta la mai orice (la antifungigrama i-au iesit toate fungicidele uzuale ineficiente) si s-a tratat homeopat. A fost la dr. Chirila si i-a prescris un medicament Candidin, se gaseste in reteaua Naturalia. Fiind tratament homeopat, e personalizat si ar trebui o vizita la doctor pentru asta.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
skf spune:
A incercat cineva tratamentul cu laser pentru candida? Daca da, cu ce rezultate? Eu am de gand sa incerc. Am o candida cronica, de nici nu mai stiu cand. Din fericire simptomele apar doar din cand in cand. Insa vreau sa scap de ea.
skf spune:
Am facut-o. Tratamentul cu laser adica. Acum vreo 2-3 saptamani. Dupa care am fost la medicul meu ginecolog care mi-a spus ca nu exista un asemenea tratament. Tinand cont de niste aspecte cam ciudate care mi-au trezit anumite suspiciuni la cabinetul la care s-a executat procedura, tind sa-i dau dreptate. Forma de candida pe care o aveam eu nu-mi creea probleme deosebite, in sensul in care se "activa" doar din cand in cand; era totusi destul de neplacut (si scump de asemenea, am renuntat de cateva ori la vechea lenejerie de corp in ideea ca poate de aceea tot reapare cand si cand - fara rezultat bineinteles). Oricum, ideea este ca astept primul tratament cu antibiotice si va spun daca chiar a functionat. Exista vreo analiza ceva sa-mi dau seama intre timp daca mai este sau nu? La analiza secretiei nu-mi iesea nici inainte decat atunci cand era "activa", cand nu aveam probleme nu iesea.
aniela23 spune:
OFFF, Anca, asta am eu, bacteria e garnerella, conditia se numesta bacterial vaginosis. Am subiect pe pagina 2 in care am scris ce frumos si usor am scapat si eu de ea si de faptul ca tot revine, a treia oara in cateva luni :((((((((((((((((((
belobia spune:
se pare ca functioneaza lenjeria de corp in caz de candidoza. dermatoloaga mi-a recomandat de curand chilotii dermasilk, din matase tratata antibacterian si fungic. mi-a zis ca este ceva de actualitate. se gasesc pe net dermasilk.ro si la tel. eu ii voi incerca pt ca sunt disperata. voi eveni sa va povestesc rezultatul.
Tudorana spune:
In vara asta si eu am reusit sa tin sub control candidoza cu chilotii din matase Dermasilk (i-am comandat pe www.dermasilk.ro).
Este o matase terapeutica cu un strat antimicrobian la suprafata care previne infectiile bacteriene si candidozele. Sunt foarte placuti in contact cu pielea si nu mai apar iritatii.
Multa sanatate!
XIO spune:
Ce tratament cu laser? Cine il face?
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Anca Wish spune:
Tudorana, ma bucur ca te-au ajutat, dar pe mine m-a distrat ideea (nu si pretul!). Cata inventivitate