Candida, again!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencici spune:

fetelor, mi-am facut special un cont ca sa va spun despre succesul meu in a trata candidoza cu iaurt. incercati cu incredere. folositi o seringa mai mica(fara ac bineinteles) cu care sa va introduceti iaurt la temperatura camerei in vagin. folositi o alta seringa de fiecare data sau spalati-o pe prima cu apa oxigenata.aveti grija si ce fel de iaurt folositi. sa fie cat mai natural. multa bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Uitasem de subiectul asta.
Ce am mai facut intre timp??? Dupa mai multe analize s-a descoperit ca toate tratamentele pentru candida le luam in zadar, pentru ca candida, nu era candida. Era gardnerella, o bacterie anaeroba.

Am facut tratament 10 zile cu antibiotic si...gata!!!

Nu-mi vine sa cred ca am scapat.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Anca, ce bine ca s-a rezolvat!

Ce antibiotic ai luat totusi??
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Flagyl si eu si sotul timp de 10 zile - 1 la 8 ore.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu am incercat vaccinul de la Cantacuzino dar n-a facut nici o minune. In schimb bicarbonatul de sodiu, Gynofort crema (doza unica - aplicare unica) si dieta pe baza de iaurt au fost super ok. Mai revine ce-i drept cand mai iau antibiotic (fac des amigdalita) dar tot cu tratamentul asta trece (si cu nimic altceva).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Ancawish,sper ca ai reusit sa imblanzesti scorpia de candida.Uite ce am gasit eu pe parte de regim( si "naturista" ca sa-i zic asa) .Poate te tenteaza asa ceva-lista de produse "interzise"e lunga.
Link-ul e mai jos:

http://www.bloomhealth.com.au/Downloads/2008-3-Fact-Sheet-Anti-Candida-Diet.pdf

Sanatate multa si sper sa-ti rezolvi problema cat mai rapid!

Firicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pai Anca a zis clar ca NU a fost Candida, ci Gardnerella.
Anca , ma bucur ca i-ati dat de capat.

Cristina si Raz[/red]van (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Asteryaro,multumesc de atentionare.Eu doar am vrut sa ajut si am citit doar titlul(mea culpa ca n-am citit toate paginile)-poate informatia va folosi totusi cuiva.Nu era necesar insa sa scrii cu rosu si cu litere de tipar-pana la urma n-am postat "off topic" pt ca titlul initial a fost Candida si oricum n-am facut-o decat pt a ajuta .

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Am trecut si eu prin asa ceva. Timp de opt luni de zile am incercat TOATE tratamentele posibile si imposibile, cu respectarea cu strictete a igienei, lenjerie, prosoape, etc. Am facut probabil zece analize la zece policlinici diferite, stateam cu orele pe la medicii ginecologi (care sunt ingrozitor de aglomerati). Imi dadeam banii pe cele mai scumpe ovule, creme, pastile. Nu exista unul sa nu-l fi incercat, fara succes. Toate analizele spuneau ca am candida (levuri), mai rare sau mai numeroase. Am facut si antibiograma, luam tratament in consecinta. NIMIC! Imi venea sa-mi iau campii. Pana cand prietenul meu s-a dus la Elias, unde o doctorita i-a spus ca, in cultura, se dezvolta ceva acolo, dar nu stie ce, ca nu au reactivii necesari. Sa incerce la Cantacuzino. Nu s-a mai dus, pt ca, in bantuiala mea prin policlinici am ajuns la policlinica militara, la dermatologie. Tocmai ieseau dintr-o sedinta cei cinci medici dermatologi. Cand le-am spus ce am, seful de sectie a inceput sa rada. Mi-a zis: "nu va trece candida pentru ca nu e candida. Aceasa ar fi trecut pana acum, de la o prima doza unica. Este gonoree! Una din doua persoane active sexual se infecteaza cu gonoree. In spitale si policlinici nu o sa va depisteze gonoreea, pt ca nu se fac culturi pt asta. Nici nu trebuie sa vad analizele.
Mi-a prescris Zinat, doxiciclina, ceftriaxona, vitamina A uleioasa si piroxicam. Toate astea pt ca gonoreea face ravagii, se raspandeste in tot organismul. In aparatul genital face ravagii, duce la infertilitate, daca este netratata. La barbati se poate manifesta sau nu. Oricum, gonoreea s mai numeste si "boala tacuta".
Am facut tratament amandoi si am scapat. Atat de simplu!
Concluzia este ca, atunci cand "candida" nu trece, NU ESTE candida. De regula este gonoree si trece ci ZINAT si un antiinflamator. Plus un aport de vitamina A, pentru refacerea mucoaselor.
Atentie, in policlinici, daca faci o analiza, o sa-ti apara Candida ca si diagnostic. Pentru ca ei fac cultura micotica (pentru fungi), nu pentru coci. De aceea infectiile cu coci nu sunt depistate.
Infectiile cu gonococ sunt adesea asociate cu candida si chlamidia! Adica, unde e gonoree, e si chlamidia, de obicei. Analiza de chlamidia e mai populara, o poti face relativ simplu la o clinica privata. Din secretie sau din sange.
Repet, daca nu trece cu ovule/iaurt/creme/nistatin/stamicin/nizoral/lomexim/etc, etc, nu e candida! Interesati-va unde se fac analize oentru depistarea gonococ-ului. Este incredibil de raspandit, dn simplul fapt ca se transmite pe cale sexuala, chiar si in contact protejat (prin contactul pielii, in zona pubiala-genitala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui firicel

Ancawish,sper ca ai reusit sa imblanzesti scorpia de candida.Uite ce am gasit eu pe parte de regim( si "naturista" ca sa-i zic asa) .Poate te tenteaza asa ceva-lista de produse "interzise"e lunga.
Link-ul e mai jos:

http://www.bloomhealth.com.au/Downloads/2008-3-Fact-Sheet-Anti-Candida-Diet.pdf

Sanatate multa si sper sa-ti rezolvi problema cat mai rapid!

Firicel

Noi

din lista aia n-am inteles de ce dovleceii (zucchini) sint interzisi...

in schimb pastele, cartofii si alte vegetale/ fructe cu continut inalt de zahar sint admise

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput