Candida, again!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anca, sigur-sigur e Candida si nu Trichomonas ? Ca asta din urma il primisem si io mostenire acu` mai bine de un an si asta iti da mancarimi de iti vine sa mori. Am scapat dupa cateva luni de tratament

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu e tricomonas. Inainte de FIV mi-au dat sa fac tot felul de analize. A iesit ca e candida. Pe mine nu prea ma mananca...ma deranjeaza foarte tare mirosul si senzatia ca as fi nespalata.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish
Adela, se papa multa varza, mult usturoi si multa ceapa...banuiesc, nu? Am incercat ceaiul de pelin. La fel, fara rezultat!

Usturoiul se poate administra local, de fapt eu despre asta vorbeam. Si iaurtul cu bacterii active. nu ala cu gust de fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am avut si eu probleme cu candida multi ani... pana la urma am dres-o cu poliginax si cervugid... restul nici un efect...
Tot asa, cu antibiograma facut, tarament ambii parteneri, pauza sexuala... si nici un rezultat.
Am luat lomexin, canestene, macmiror (si altele care nu mi le aduc aminte)... una mai noua... e o crema cu o singura aplicare, dar nu mai retin numele... nici un efect...

Acum stiu ca nu-i normal sa le iei fara analize, fara sa vezi la ce-i sensibil, dar la mine nu a functionat in perioada respectiva...
Dupa ce a trecut si am mai facut iarasi, a mers cu ce iesea sensibil al analize, dar atunci degeaba... deja doctorul imi dadea ce-i venea in minte, pt. ca trebuia sa treaca cu ceva in cele din urma...
Intreaba doctorul si de astea doua...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu stiu ca aveam probleme de astea acum vreo 10 ani si pana la urma un medic luminat s-a gandit sa-mi faca un test de Chlamidia. Dupa ce am tratat-o (si credeti-ma ca n-a fost usor sa scap de ea), n-am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Biotics de la ozone, cura facuta o pastila dimineata una seara, 10 zile pe luna, inainte de menstruatie ca atunci isi face candida de cap. E posibil sa fie la nivel de tub digestiv si din cauza asta reapare sau din cauza fluctuatiilor hormonale.

La mine a mers, alaturi de spalaturi externe alternative cu bicarbonat sau otet in ceai de pelin. Si cu iaurt am incercat, introdus seara cu seringa in vagin. A functionat o perioada.

E rau ca de fiecare data trebuie sa schimb tratamentul pentru ca devine cumva rezistenta la ce i-am "dat" anterior.

Ma intereseaza si pe mine vaccinul acela. Poate cu el nu mai apare asa des.

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Adela,vreau si eu tratamentele alea naturiste de care zici tu!
Anca,ti-am zis,eu am scapat de ea,sper sa scapi si tu repede,ca stiu cat e de nasol!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Anca, Ana l-am cumparat de la farmacie fara reteta de la vreun medic. Sotul n-a urmat nici un tratament. Vaccinul se face trei luni la rand, timp de 10 zile pe luna dupa care 6 luni pauza. Recunosc ca l-am facut ultima oara acu mai bine de doi ani dar nu am avut nici o problema desi, odata cu venirea aici, am schimbat cam tot si ma gandeam ca o iau de la capat ...

Multa sanatate

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Eu am avut candidoza in urma unui tratament prelungit cu antibiotice. Medicul mi-a prescris tratament cu Flucovim (si eu si sotul) si cu Gynofort, plus pauza in activitatea sexuala. Am scapat fara recidive. Se pare ca acest Gynofort este foarte bun, uite si un articol:

http://www.eva.ro/sanatate/shopping/tratament-pentru-candidoza-vaginala-gynofort-articol-5074.html

PS Cum stai cu imunitatea? Si de acolo vin problemele cu candidoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

valentina si cine mai e interesat va dau cateva link-uri

www.scribd.com/doc/13076238/How-to-Cure-Candida-Free-Mini-Anti-Candida-Diet-Cookbook-" target="_blank"> dieta anti candida

www.recipetohealth.com/anti-candida.php" target="_blank"> tratament si regim alimentar

www.geocities.com/HotSprings/4966/recipes.htm" target="_blank"> o multime de retete

si aici rezultate traduse unde se regasesc si link-urile de mai sus si multe altele

Mergi la inceput