Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Wow, Miere! Am numarat 50 de fete-cucuiete cu bebelusii lor, doua clase copii ar fi iesit! Multumim pentru rabdare si cuvintele dragute! Bine ca Aidan doarme mult! Noi tot 3 mese pe noapte avem, iar ziua nenumarate, deci mai mult citim!Nici bble meu nu mananca in fiecare zi la fel, are zile in care mi se pare ca mananca fff putin, dar a doua zi isi revine. Poate au si ei zile mai proaste, cu colicii si altele. Atat timp cat ia in greutate nu vreau sa ma stresez si cu asta.Noi folosim batista bebelusului doar seara dupa baita, dar nu a fost niciodata racit pana acum. Daca ar fi cazul am folosi-o de cate ori ar fi necesar!
IrinaC, eu ii pun ser intr-o nara culcat pe o parte si apoi aspir si apoi il intorc pe cealata parte, ii pun ser si aspir. Sa inteleg ca nu fac bine! Tu pui ser in amandoua narile, apoi acoperi gurita cu mana, pe spate fiind copilul si apoi il ridici si ii aspiri narile? Am inteles bine?Alina, multumim pt sfaturile cu diversificarea, eu ma bazez pe ele, deoarece si pediatra noastra vorbeste f repede si recomanda sucurile la 2 luni si jumatate, deci nu se pune!
Astept si alte fete cu sfaturi, eventual cele care mai au copii si care se pricep, si pe IrinaC, evident.
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput