Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
andy.p nu mi da idei de astea sinucigase si criminale
AVEAM UN TARNACOP PE UNDEVA...UNDE I DOAMNE?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
D-ne iarta-ma ca suntem in saptamana mare!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
ooops nikolici, cu soacra nu-i de gluma, cu sotzul te inteleg perfect, al meu vrea sa schimbe masina, ca tot n-avem bani de casa eu am zis ca cel mai bine ar fi sa o schimbam cu o rulota si impuscam 2 iepuroi o data si sa vezi aseara ce deraiase el, se uita numai la masini din alea din filme, am plecat la culcare si i-am dat ragaz 10 minute, sa-si limpezeasca mintea si sa vina in pat
eu am terminat supa, copilul doarme...ce fac io acum??!!
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
nikolici spune:
MONYCA Eu azi am pus pt prima data la congelator, habar nu am cat pot sta acolo asa..dar cred ca mai mult de 4 zile cum a zis cd.
Seara Karina suge si din ora in ora, depinde de stare.
V-am zis ca am o nunta pe 2 mai la Pitesti?Ma duc cu una bucata copil, soatza o sa stea in camera in hotelul unde va avea loc nunta...sa ma vezi atunci.Moni o sa ti spun cu exactitate de cate ori suge Karina noaptea.
nikolici spune:
CD stai cu noi aici...poate fac si o crima in direct asEaaa
BAI GLUMESC!!!!!!!!!!!! NU MA LUATI IN SERIOS SI NICI NU SUNATI LA POLITIE, SALVARE, POMPIERI SAU PROTECTIA COPILULUI.DA???
andy.p spune:
Cuscra si Alexia doarme..cred ca-l viseaza pe Robert ca zambeste asa frumos
Nikolici ia uitelove is in the air...ganduri bune,pozitive,daca tot am comis-o mai devreme...goosfrabaaaa
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
nikolici stau aici in direct
laura veniti aici sa vedeti cum papa Mikul cand vrea el
eu ar trebui sa fac ceva de mancare ca vine acum omu'de la munca, dar nu am nici un chef, il astept pe el sa faca
de paste ne-au chemat cumnatii pe la ei, sa gatim impreuna, noroc ca ne-a chemat si mama, doar sa mancam, fara s agatim, asa ca mergem pe la mama
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
nikolici spune:
MONICA_DICUT mi-am simtit fetitza in burtica la 19 saptamani.
Si un sfat care sper sa-ti foloseasca, eu dupa nunta nu am mai simtit-o in burtica si am facut o criza mare, eram si dupa amniocenteza facuta cu o saptamana inainte.Si o matusha m a luat de mana si am mers la camera de garda a spitalului Filantropia unde am facut o ecografie.Dr de acolo m-a sfatuit ca ma pot duce la orice maternitate sa fac o eco la camera de garda ori de cate ori simt eu ceva neinregula cu bb.
baby_boy spune:
Nicole esti bestiala
Ada si tuturor care nu mai intra UN PASTE FERICIT va doresc, multa lumina in suflet si in casele voastre!!!!
Eu astazi am sunat doctora..pur si simplu am simtit ceva..sotul nu putea sa vina acasa..asa ca am luat una bucata copil, m-am suit intr-un taxi si am fost la doctor. Si bine am facut...deci...Raducu are rosu in gat ata este..acum luam amoxicilina.
Cu starea de spirit incerc sa-mi revin...puiul meu are nevoie de mine..si el e tot ce conteaza.
Pup bobocimea
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)