Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si eu pe aici..cu una alta

Cuscra vezi ca vin in vizita...sau mai bine o trimit doar pe nora-ta??

Nikolici te mai calmasi??

Joy

Monyca superbe pozele

Anca bravo Carla..ff frumos

Eva nici eu nu mai inteleg nimik...cat despre Noah e un frumos,frumos

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy.p nuuuu dar ma gandesc ca tre sa ma calmez cumva.joy dai si la fata bata ta de getodaca sa ma duc in Hambarului maine???

nu mai stiu cine zicea de un numar din Hambarului cu tot cu interior.pls pls pls help ca daca nu maine la prima ora sunt le ei sa le zic asa de Paste niste urari de bine.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Monyca si pe mine m-ar interesa treaba cu tinut papica la congelator, pentru ca mai practic, eu am tinut si 4 zile, dar nu stiu daca am facut bine
Dar ce vreme frumoasa la voi acolo Monyca, iar fata...si mai frumoasa ca vremea, dar ce vad...o gurita mica de bere, fara alcool sper
Cu sanii nu te pot sfatui, poate sa te mulgi, stiu eu....trebuie sa apara fetele care alapteaza si sigur te ajuta.
Cu trezitul noaptea...la fel, fetele care alaptaeaza pot sa iti spuna, ca al meu baloteaza LP dupa baie, adica pe la 23 si apoi somn de voie pana dimineata, mai mult sau mai putin, dar papa nu mai vrea noaptea

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

JOY Pazesti ciorba cu bata de getodaca???

am vazut si eu poze de Sofia super fotogenica.Si are niste ochiiiiii mama mia

Nuuuu, cu maciuca!! Pei daca ies vitaminele din oala, io ce ma fac? Ce mai papa cupilu'? E?

A venit curierul? Daca-i ala pe care l-am vazut eu in masina trasa la umbra, la o pauza de shaorma, mai ai de asteptat

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:

andy.p nuuuu dar ma gandesc ca tre sa ma calmez cumva.joy dai si la fata bata ta de getodaca sa ma duc in Hambarului maine???

nu mai stiu cine zicea de un numar din Hambarului cu tot cu interior.pls pls pls help ca daca nu maine la prima ora sunt le ei sa le zic asa de Paste niste urari de bine.

Imprumut maciuca, nici o problema (maine nu gatesc), dar daca tot mergi in hambar, mai bine iei o unealta agricola (furca/coasa/grebla, stii tu..)

Uite si niste telefoane: 2509020, 2509021, 2509022. Lucru cu publicul: luni, miercuri, joi 9-15.

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nikolici, mamica, dar eu nu am primit nici un banut, ce zici de asta, mai bine iei tu aia 6 meleoane si ii cheltui frumos pe oua si cozonaci, sau si mai bine, pe iepurasi

Laura, vorbesti serios?? Sa stiu sa ma apuc de gatit, ca doar nu va dau supa de Mik

Mergi la inceput

joy a venit curierul, un colorat de ala si nene nu stiu cum se autoinvita in casa singuri.FAZA eu ii iau cutia din bratze in scopul de a sta la usha, mi-o da imi cad mainile ca sunt niste boxe ca nu stiu ce surround vrea sa si faca omul meu in casa....el se crede la cinema cu copil in casa...o sa vada el ca nu o sa le foloseasca neam cu mine si K vizavi si sa revin ca am deraiat de pe sina cu discutiam intra coloratul in casa ...mama lui frate cata nesimtire cu unii oameni.MDA
A VENITTTT si mirosea nu a shaorma nene ...mirosea aaaa alte chestii dubioase de pe la pliuri, cred ca nu frecase bine la baie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:

Imprumut maciuca, nici o problema (maine nu gatesc), dar daca tot mergi in hambar, mai bine iei o unealta agricola (furca/coasa/grebla, stii tu..)

mA fAc MaRe

David Lloyd George

]

Sa arate asa dupa

...vezi Nikolici..hai razi un pic

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27
Laura, vorbesti serios?? Sa stiu sa ma apuc de gatit, ca doar nu va dau supa de Mik

Ba da ,ba da ca poate mananca si asta mica

Mie un si un pahar de vorbe si sunt

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

joy am si eu aceleasi numere de pe site...dar cucu nu raspunde nici o matraccuca IN ADEVARTUL SENS AL CUVANTULUI!!!

cd da rox dar, eu deja am intrat in pensia lu soacra mea ca m-am bazat ca vin banii aia multi si ma lovesc rau.Mda si barbati-miu isi cumpara boxe ca na credea ca voi fi eu bogata....vine el acasa ca nu are unde sa se duca

Mergi la inceput