Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Carla esti foooooooarte draguta !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Moni si eu am simtit-o pe EVA tot pe la 19-20 sapt, nu-ti fa probleme, asa cum ziceau si fetele inaintea mea..poate fetele de la odisee au simtit ce au vrut ele sa simta..sau pur si simplu sunt si exceptii dar asta nu insemana ca bebe are ceva.. e normal sa-ti faci griji si te inteleg perfect! sa mai intrii pe la noi dc aici te simti cel mai bine, stai cu noi ! si cateodata pe la odisee ce zici ?
mi-ai facut posta zilele trecute cu cartofii copti si acum cu drobul..mi-ai amintit ca azi se vopsesc ouale si sambata ma apuc strong de cozonaci si toate cele..

Paula greutatea mea ? pai..eu zic 5,6,7 kg ar trebui sa dau jos !!! sotul cica 10 !!!!!! am 67kg acum la 1.70..

Giuliana si July eu nu pot vedea pozele voastre.. ce ma supar nu stiu de ce imi apare uneori pb asta..

Nerantula in piureul de legume am pus asa : cartof normal, ceapa, morcov, pastarnac, dovlecel si putina rosie la sf un pic de unt a papat f bine..sa vedem astazi...

Oana noi am incercat la fructe : mar, para, banana, portocala sau mandarina, pepene galben..ESEC TOTAL ! oare chiar asa nimik n-o fi bun ?

Anca, e superba Carla, de fiecare data ma uit cu drag la ea..si cat de bine sta in picioruse..chiar si cu o manuta cum zicea si IUPU !

Eva bine ai revenit ! vazut poze cu voi, cu NoAH..ce a crescut !!! o familie f frumoasa ! sa mai intrii pe aici.. multa sanatate !

Nikolici imi pare rau..stiuuuuuuuu cum eeee ! stiuuu cum eee ! speram in zile mai bune..pup Karinuta frumoasa foc !

Joy ce printesica are mama ! niste ochi superbi !

Ada PASTE FERICIT ! DRUM BUN ! sa petreceti frumos si sa va simtiti bine, norocosilor..va invidiez..lasa bagajele...gandeste-te cat de bine va veti simti acolo...

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

BINGO !!!!!!!!!!

AM PAPAT 120 ML PIURE DE LEGUMITE !!!
OOOFFFF CE FERICITA SUNT !!!

DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE !!!

se pare ca-i place acest piureut cu toate legumele incluse...
mai ii dau asa cateva zile apoi mai fac combinatii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

uuffaaa colac peste pupaza am vazut ca mi-au bagat indemnizatia TOTTTTTT 600 RON.E saptamana mare nu???Nu trebuie sa injur urat, nu?Dar frumos pot??
Cat de greu o fi sa bagi un dosar asa cum trebuie???Au trecut mama lor de 3 luni

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Noi am scurtat mult plimbarica pentru ca mami trebuie sa gateasca, uhh ce buna ar fi o bucatareasa
Cred ca sunt singura matracuca pe forum, toata bobocimea se plimba

Monyca si noi papam multe legume amestecate, inclusiv ceapa si cartof, am papat si ardei gras cand am avut. Tineti-o tot asa

Felicitari pentru dintzoci iepurica de Alexia

Monica ti-au raspuns fetele deja (eu oricum nu mai stiu cand l-am simtit pe Mikul mare, sunt amnezica), ne bucuram ca te simti bine cu noi aici la scutece

Giulianna intr-adevar borcanasele Hipp au sare, cele cu legume, ca la fructe n-am vazut. Eu i-am dat chiar si asa, nu cred ca au o cantitate extrem de mare si un pic de sare nu cred ca face rau, ca doar nu papa in fiecare zi borcanas, zic si io

Frumoasa Anna Sofia si Carla cea sportiva

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

CD si eu sunt aici...ca o cola agitata si nedesfacuta.

le: vine omul meu acasa in curand si cred ca ma desfac singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Si eu pe-aici... pazesc ciorba care fierbe pe aragaz

Multumesc pentru aprecierile la adresa Sofiei, mi-a spus ca va pupa pe toate

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

CD bine ca mi-ai adus aminte..stiam ca am mai pus ceva in piure dar nu mai stiam ce..si ardei gras, gogosar..

mai intreb inca o data..cat pot tine piureul de legume la congelator ?
si de cate ori s etrezesc puii vostrii ptr laptic noaptea ? eva ma trezeste cam din 2 in 2 ore..nu papa mult..dar ma inebuneste pe mine in schimb..
ce facem cu sanii plini..spre ex acum am doua buc sani plini plini dar pitica mea e satula de piure..sta in fund, se joaca si gafaie ca nu prea poate sa respire de burtica :))))))) risc sa patesc ca Musette din cauza asta dc ea nu papa in curand ?

zilele astea a fost superb afara !
dovada
dc doriti sa ne vedeti

pup all

Mergi la inceput

JOY Pazesti ciorba cu bata de getodaca???

am vazut si eu poze de Sofia super fotogenica.Si are niste ochiiiiii mama mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Deci nu sunt singura in casa si cu ciorba pe foc deja ma simt un pic mai bine

Paste Fericit! tuturor celor care nu mai intrati, sa aveti sarbatori linistite si pline de bucurii si mare grija cu ouale rosii (sa nu mancat prea multe, verzi e voie ca sunt bio)

Eva nu mai pricep nimic, dar Ada a spus foarte bine in postul ei, mie nu-mi ramane de spus decat despre Noah, pe care tocmai l-am vazut in poze: este un copil tare reusit, felicitari!

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput