Regasiri(33)
Raspunsuri - Pagina 4
mayaione spune:
Dastefa ai dreptate, tine de mentalitatea fiecarui om, nu toti stiu sa primeasca ceea ce li se ofera. Am si eu finii si moasa Anei pe care i-am ajutat mereu, dar sunt niste oameni extraordinari, cand ma duc la ei chiar ma simt binevenita si-i simt aproape. Nu vreau recunostinta nimanui, vreau doar ca lucrurile sa decurga bine, sa existe armonie macar de dragul copiilor. Cu individa aia asa ceva nu e posibil, asa ca am decis s-o ignoram, le-am spus si socrilor ieri ca vom evita sa mai intram vreodata in contact cu ea, mai mult de dragul Anei, desi nu le=a convenit si ne-a zis ca asa o sa ii facem pe plac ca ea asta urmareste sa o inlature pe Ana. Dar nu ma intereseaza, ii fac pe plac da, daca asa imi voi regasi linistea. E o minte bolnava si nicio fapta buna sau nicio vorba rationala nu o va vindeca vreodata. Si daca eu inca am o minte mai sanatoasa, prefer sa ma retrag si sa-mi vad de viata mea.
Mirona spune:
saluti,
am crezut eu ca daca pleaca soacra o sa mai am si eu timp de mine, timp de forum .... ei ash - acum abia am terminat treaba labucatarie - sanatate multa printului Raul ca m-a lasat s-o fac. Inca mai e supa pe foc - la cuptor cartofii frantuzesti si la fiert macaroanele pentru cu branza dulce la cuptor - dar am intrat fuguta sa vad si ce faceti voi.
As fi vrut sa va mai povestesc cate una alta din viata in 4 - dar se pare ca nu-mi permite timpul - poate maine dimineata cat e Kara pe afara cu ta-su - om vedea.
Acum am doar timp sa va pupicesc nitel.
pentru toate regasitele si nu numai - si pentru cele ce ne citesc din umbra.
![]()
mayaione multa rabdare ai avut sincer - eu nu stiu daca m-as fi putut abtine sa nu o pocnesc - chit ca-mi traumatizam mai rau copila - sa ma vada cum ma incaier cu o alta ... dar o pocneam nene de sa ma tina minte. Si eu sunt de parere ca trebuie intrerupta orice legatura cu ea/ei - indiferent de consecinte. Si ce daca ii faci pe plac? Copila ta o merita!
you si nu te mai stresa - asemenea oameni nici nu merita sa te mai gandesti la ei - daramite sa le mai faci si mici atentii. Pacat de lucrusoare - poate un alt copil le-ar fi purtat/folosit mai cu folos/placere/recunostiinta.
am uitat sa va spun ca m-a sunat intr-oseara Dayanara, dar am un telefon atat de tampit - mai aveam o singura liniuta de baterie si NORMAL ca atunci i s-a nazarit sa moara. L-am bagat in priza si m-a mai sunat o data - am reusit sa ne recunoastem- care cine e si iar a murat telefonul.
A mai incercat o data si la fel a murat - asa ca s-a lasat pagubasa si nu m-a mai sunat. A reusit doar sa ma felicite pentru micul Raul si cam atat. Mama lui de telefon ca- l arunc pe fereastra intr-o zi. Abia astept sa se reintoarca pe forum sa-mi cer scuze pentru acea seara si pentru telefonul buclucas.
fug la mancare
poate mai am timp de un mesaj - sa vad
pup pe toate
Mirona spune:
no - mai 5 minute
poate poate mai reusesc un mesaj pana intra in casa si printesa Kara.
ce sa va pove de viata in 4? e faina, e minunata - e relaxanta.
daca va mai aduceti aminte de inceputuri ... vai sa nu adorm cu copilul la san sa nu-l strivesc, vai sa nu-l obisnuiesc cu mine in pat ca asa il voi avea de acum inainte, il invat prost, vai sa nu-l tin prea mult in brate ca asa se invata - si etc si etc.
Cred ca vi le mai amintiti, asa-i?
ei bine - la al doilea nu mai e asa - si ce daca se obisnuieste asa? si ce daca e asta o regula - eu nu tre sa fac la fel. Si ce daca stau cu el numai in brate? Timpul asta nu mi-l mai da nimeni inapoi.
poate au toate astea o legatura si cu faptul ca mi-am legat trompele si ca asta e ultimul copil pe care il voi mai avea la san, poate si pentru faptul ca sunt MULT MULT MULT mai relaxata decat la primul - nu stiu- dar e atat de frumos sa-l privesti cum doarme de linistit la tin in brate, sa vezi cum suge, sa-i simti caldura la pieptul tau ... e minunat.
Mai apoi s-o vezi pe Kara cum vine si iti sopteste - mami - mi-e dor de tine, sau mami- te iubesc. Apoi se cuibareste si ea la pieptul meu si stam asa frumos toti trei - apoi vine si tati si ne ia pe toti 3 in brate si ne spune ca ne iubeste si el.
Mai vreti?
e minunata viata in 4. dar sa nu credeti ca totul doar in ROZ.
Kara a invatat ca poate manip u l a totul in jur cu doar un simplu "te iubesc". Cu doar un simplu "ne-am impacat" si cu asta ne cam jongleaza. Avem mari probleme cu "nu vreau" "NUUUUU" si cu "lasa-ma-n pace". Mai are si un fel de maraiala nervoasa daca cumva nu-i faci pe plac sau daca nu-i iese ceva - dar incet incet le-om corecta si pe astea.
Sunt si certuri mici zilnice,mai sunt si lacrimi din partea printesei - dar no - astea-s toate basme pe langa ce aud/vad ca se intampla la altii - asa ca eu zic ca suntem fericiti. Kara e un copil cuminte, o implic in multe ce-l privesc pe Raul - o las singura cu el in pat sa aiba grija de el pana maintorc de la baie sau din bucatarie si ii multumesc de fiecare data pentru ajutor, seara la baita ea are piciorului ei de uns cu ulei - chit ca-l mai trage uneorimai tare de picior - Raul nu protesteaza (INCA) - asa ca ii dam inainte usurel.
Musafirii inca nu s-au aratat - deh - nu mai e ca la primul copil ... am avut doar 3-4 ture de ei - om vedea de saptamana asta - ca acum au trecut sarbatorile - dar asa e de bine sa te acomodezi intai cu casa, cu noua viata si abia apoi sa inceapa vizitele....
ei - ce sa va mai spun? cam atat.
Raul e cuminte - papa, kk/pipi si doarme. La baita s-a obisnuit si sta cumintel - se mai sperie nitel la iesirea din baie - dar lucram la asta. Papa tot la 4-5 ore noaptea si la 2-3 ore ziua - deci e bine.
A recuperat tot ce a pierdut in spital - deci am trecut de 2.800 cu cat l-am nascut. Incepe sa puna si ceva buci ... arata clar ca e baietel - nu mai aduce prea mult cu Kara - parca are ochii lu ta-su. Kara avea ochii mei mici de chinez - Raul ii are mari - ca ai lui Dani.
no ca acum chira nu mai stiu ce sa mai scriu- am si vb o gramada la telefon cu o prietena draga din faculta - mi-am pierdut sirul gandurilor, Kara tre sa apara, raul tre sa pape in curand ... va las si va pup
pe data viitoare 
dastefa spune:
Miro ce frumos ne vorbesti tu despre viata in patru!Si ca de obicei desi ai poate cel mai putin timp liber dintre noi scrii cel mai mult .Si eu "vorbesc "mult cu voi dar pe ecran in cele din urma apar asa putine!
Si pt ca imi doresc si eu ff mult inca un bb am hotarat sa trec de la asteptarea pasiva la actiune si m-am dus in saptamana mare la dr. ginecolog.Era o perioada f aglomerata si pt ca am mers in spital si am avut ceva de asteptat am avut ocazia sa urmaresc o multime de gravidute-imi era asa drag de ele.Sper sa mai vina macar odata si la noi barza![]()
si pt toata lumea
(de la mine un buchet de lalele)
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
dastefa spune:
Am implinit de curand un anisor de forum si am uitat sa fac cinste.Dar poate nu uit sau ma trageti voi de maneca la al 2 lea si sar si eu cu ceva![]()
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
danita spune:
am intrat sa va spun ca noi suntem alive ....dar .. am internat-o pe mama iar .... innebunesc , pe bune !
ank999 spune:
pe toata lumea!
Sper ca ati petrecut bine
Miro ce frumos povestesti. Si eu imi amintesc cu placere de sarcina, de emotiile ei (desi am avut greturi la greu, vara m-am simtit f rau si m-am umflat toata,...), dar mi-e tare frica de partea de dupa nastere
ca de multe ori nu ma descurc cu incapatanata mea.
Dastefa felicitari pt anul pe forum si multi inainte. Bafta la facut bb 2.
Maya imi pare rau de patania voastra, da de sfaturi...nu stiu ce sa zic. Cu persoanele din familie sunt cam inevitabile intalnirile...
Danita suntem alaturi de tine. Multa sanatate mamei
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Angi, Dbunny, Roxana, Dodo, Dolores, Carla, Kokorina 

Dianarus, tarziu ca de obicei, dar iti urez din toata inima LA MULTI ANI, plini de bucurii si sanatate!

tuturor Georgeilor, Gorgetelor, Georgianelor...sa fiti santosi , iubiti, frumosi si fericiti!

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
LA MULTI ANItuturor celor care-si sarbatoresc ziua astazi, multa sanatate in primul rand si sa aiba tot ce-si doresc.
Mayaione, am citit si nu-mi venea sa cred, faza cu cumnata ta. Parerea mea este ca sigur nu-i sanatoasa la mansarda, si cel mai bine e sa nu mai calci pe acolo
am treaba putin, trimit si revin
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roxana c. spune:
Asaaaa....am revenit.
Dbunny, era vorba de cusatura de pe fruntea lui Calin, ca nu se mai coase, si se pune doar un plasture. Dar aici l-a cusut si in loc de o urma, acum are 3(inca 2 sunt urmele de la fire)
Operatia pe care a avut-o la putza nu prea se mai vede, oricum e sub putza si trebuie sa stii unde sa te uiti .
Am vazut poze si filmulete cu Iulia....vai, ce-i mai merge gurita...e o dulce
Dolores, ce mai faci, ce mai face David?
Koko, voi cand mai ajungeti in Bacau? Cand trebuie sa nasca sora ta, a aflat ce este bb?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)