Regasiri(33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Acum am gasit si iepuroiul,la mesajul trecut n-am avut timp sa-l caut:



Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

eu ma impart acum intre bucatarie si calculator.Tocmai m-a lovit pofta sa fac o racitura de cocos.Asa ca am cumparat de la o vecina a mamei o aratare despre care am fost asigurata ca nu are 10 ani .Desi fierbe de ceva vreme si s-a desp[rins de pe os nu cred ca o s-o putem mesteca nici macar cei mari daramite Daria.Cred ca o sa fac o racitura mai speciala cu carnea data prin masina-nu de alta dar nu mai am acum timp si chef sa ma calc in picioare la piata sa cumpar alta carne de racituri

spor la bucatarit

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am si eu ceva timp liber,
intre doua vizite - Karina doarme cu ta-su - Raul mi-a tras o clapa si m-a supt fix 5 minute si a cazut bustean - deci il mai las sa doarma - nu si-a facut somnul inca ... asa ca - mami pe comp.

am intrat sa va urez de toate - sa va aduca iepurila tot ce va doriti - Pastele sa va fie bogat pe mese si in suflete - un Paste fericit va doresc!

pupam cu mare drag toate fetele si toti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Uram si noi Paste Fericit celor ce sarbatoresc saptamana asta

Dastefa distractie placuta cu cocosul, raciturile nu-s cam grase pt copiii astia? (uite cine vorbeste, cea care i-a dat pruncului fleica de carne de porc la gratar, si chestia-i ca mananca Dani de rupe..carnea)

Miro ia bine in greutate Raul? noptile cum sunt? Am citit pe nerasuflate povestea nasterii(in noaptea respectiva am visat ca eram insarcinata si-am pierdut dopul). Ceea ce nu ne-ai despicat in 4...Karina in timpul asta? cumintica acasa cu tati? cand a venit la spital sa va vada? ce-a zis cand l-a vazut pe bb?

roxana cica nu se mai coase, numa daca-i musai..cica amu' se lipesc...dar depinde unde, si cat e de adanca taietura...Calin la putoi a fost operat, asa-i? unde-i taietura? Poate cum creste se mai estompeaza cicatricile, eu cunosc caz (in familie 2) cu operatie de fimoza pe la 17-18 ani, si alea cicatrici nu se mai vindeca, ca acolo nu mai creste nika...

Nu v-am povestit de o amica care si-a circumcizionat bb-ul...a doua zi, dupa ce l-a nascut, cica in sua se practica non stop, aici a platit 1000€ pt asta, chestia e ca asa diferit i-am vazut pachetelu' bebelului...samburelu, cu totului afara..

koko cum sunteti voi?

Mayaioane, angi lucrati si-n vinerea mare??

Danita, ank, dolores, dodo, carla, dayanara, alejandra, bambo...

Noi suntem bine, se mai trezeste dimineata la 4-5 si-mi cere laptic, apoi pe la 7 vine si se urca la mine-n pat. Azidimineata nu mi-am dat seama cand a urcat, chitic - chitic. E cam paracios, oricine-l atinge vine si-mi spuna ca l-au lovit. Aseara a incercat sa ma muste de genunchi si s-a lovit la gurita. Spune: m-a lovit, eu intreb: cine? el raspunde: pantalonii!
sau daca se loveste cu bara protectoare a patului(ca pedaleaza intr-una) iar asa spune...ca-i rea bara, si l-a lovit...

Pup tare

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!



Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Paste Fericit!
Bambo si Antonia crede in celelalte secrete ale iepurasului?. De Ana nu am scapat pana nu i-am luat cadou de la iepuras.
Dbunny ce munca, am avut o lene ieri, doar am stat in pat la tv si am hoinarit prin oras, pana ce am ajuns la catedrala si am auzit slujba si m-am pornit pe un plans de am fugit direct acasa. Mi-am amintit ce frumos era cand traiau bunicii si mama, e f dureros ca i-am pierdut pe toti trei in 3 ani, tata a murit cand aveam 6 saptamani, practic i-am pierdut pe toti.
Miro, mamica fericita, am citit povestea nasterii, ma bucur ca totul a decurs bine, o sa te lupti nitel cu oboseala, dar ce mai conteaza, ai doi copilasi frumosi langa tine.
Pup toate fetele si sa va bucurati de lumina weekendul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Dbunny e adevarat ca au iesit raciturile cam grase dar Daria s-ar parea ca n-o sa fie prea atrasa de ele.Si apoi am vrut sa fac si eu ceva mai eco.Abia acum imi vad si eu de ceva treburi prin casa.Mi-e necaz ca parca oricum mi-as programa treaba ajung asa de obosita la Inviere ca aproape nu ma mai pot bucura deloc
Acu m-am m-am mai enervat si pt o ciorba de perisoare in care am pus orez cu bob lung care s-ar parea ca v-a ramane prea tare

Daca nu mai reusesc sa va scriu va urez de pe acum Paste fericit si luminat

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

miro acum vad si eu pozele cu Karina si Raul -intr-adevar uimitoare asemanarea.Iar in poza cu Dani si copii daca nu scriai nu-mi dadeam seama ca sunt poze facute la aproape 3 ani diferenta(cred ca si el avea acelasi plover nu?)

Sunteti f frumosi impreuna si va doresc sa nu apara prea multe faze de gelozie din partea Karinei

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

kokorina si sandokanii ei va doresc,PASTE FERICIT!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Va doresc un PASTE FERICIT cu tot ceea ce va doriti!!!

Mergi la inceput