nevasta=amanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Rodica, jos palaria!
Fetelor, , m-ati facut sa rad! Toate aveti dreptate! Barbatilor nu le plac nevestele, ci amantele!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Ehheee
nu sunt inca sotie dar imi dau si eu cu parerea.
E frumos sa visam ca putem fi amante. Dar nu e chiar simplu de pus in practica. Nu uitati ca amanta are aura de mister a lucrurilor interzise. Si nu lenjeria rosie si pantofii cu toc o fac amanta! Dragutele, sa nu ne imbatam cu apa rece. Putem face cu sotii nostri ( recte ai vostri! ) muuulte nebunii, dar de la a schimba cadrul, decorul sau costumele pana la a intra cu adevarat in pielea altui personaj e drum lung....de UATF....sau de actrita innascuta. Pentru cine a vazut "Frumoasa venetiana" luati aminte! Nu e chiar ce pare a fi! Stiti ca ei vor o femeie buna in pat. Poate e mai usor sa inlocuim o amanta asa. Sa invatam ce le place, sa facem ce le place si sa le lasam incolo de inhibitii si pudibondisme.
Cred ca asta e cu adevarat cauza pentru care au nevoie de amanta. Ca e e mai amabila si mai draguta, mai parfumata sau mai odihnita...nici nu inseamna ceva...de asta se intoarce la noi. Fiti convinse ca daca da peste una foarte buna la pat se si gandeste s-o tina langa el ca mai mult.
Eu cred in spusele lui tata Freud: viata asta se invarte totusi in jurul sexualitatii si a satisfacerii cat mai complete a acestei nevoi umane.
Thinking about this!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Barbatilor le plac si nevestele, si amantele. Nevestele sa aiba grija de ei, sa le asculte of-urile, sa-i sprijine la greu si cate si mai cate. Amantele...stim pentru ce.

Da, ar fi minunat sa reusim sa fim si neveste si amante. Macar part-time.

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Ellaalba, fix la subiect. Sau ..punct ochit-punct lovit. Sunt intru totul de acord cu tine, problema e profunda, nu se rezolva doar cu un costumas sexi.
Daca te-ai nascut sa fii amanta vine sotul in bucatarie si, in timp ce tu invarti in sarmale, el iti face avansuri si-ti sopteste dulce pe dupa urechea traspirata de eternul, vesnicul, necesarul gatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by ellaalba

Ehheee
E frumos sa visam ca putem fi amante. Dar nu e chiar simplu de pus in practica. Nu uitati ca amanta are aura de mister a lucrurilor interzise. Si nu lenjeria rosie si pantofii cu toc o fac amanta! Dragutele, sa nu ne imbatam cu apa rece. Putem face cu sotii nostri ( recte ai vostri! ) muuulte nebunii, dar de la a schimba cadrul, decorul sau costumele pana la a intra cu adevarat in pielea altui personaj e drum lung....de UATF....sau de actrita innascuta. Pentru cine a vazut "Frumoasa venetiana" luati aminte! Nu e chiar ce pare a fi! Stiti ca ei vor o femeie buna in pat. Poate e mai usor sa inlocuim o amanta asa. Sa invatam ce le place, sa facem ce le place si sa le lasam incolo de inhibitii si pudibondisme.
Cred ca asta e cu adevarat cauza pentru care au nevoie de amanta. Ca e e mai amabila si mai draguta, mai parfumata sau mai odihnita...nici nu inseamna ceva...de asta se intoarce la noi. Fiti convinse ca daca da peste una foarte buna la pat se si gandeste s-o tina langa el ca mai mult.
Eu cred in spusele lui tata Freud: viata asta se invarte totusi in jurul sexualitatii si a satisfacerii cat mai complete a acestei nevoi umane.
Thinking about this!

Buna, fetelor!

Daca tocmai barbatii lipsesc din discutia asta, eu imi doresc sotia=amanta pentru ca sunt de acord cu ce zicea "tata Freud"... si cu ce zicea Maslow in piramida lui despre !
Foarte bine spus, Ellaalba!

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

MAI FETELOR SUNTETI TARI DE TOT...CE SA MAI ZIC CACI AM RIS CU LACRIMI....!!!! RODICA CE SA MAI ZIC ..ESTI O DULCE...PLUS VOI TOATE FETELE DE AICI SUNTETI CELE MAI TARI SOTII-AMANTE

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

eu am alta solutie, ca sa mai scapam de framantari, ca o fi bine, n-o fi bine sa fim amante/sotii sau pe rand sau deloc. ce-ati zice daca in loc ca femeia sa-si anunte barbatul "de azi sunt amanta, deci nu tipa la mine si spala-ti sosetele unde-oi sti", sa ii faca LUI program: 3 zile pe saptamana sa faca pe sotzul, 3 pe amantul, si in a saptea ramane la alegerea lui ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mai e o chestie care trebuie discutata acum la subectu asta:ca sunt persoane care fac anumite lucruri in pat si care nu le fac.Ca sunt care le fac si recunosc,sau le fac si nu recunosc.
Mie mi se pare o prostie sa nu te simti bine cu propriul sotz in pat si sa nu faci tot ceea ce-ti trece prin cap.Consider ca facand asta sotul nu o sa te dispretuiasca sau nu o sa te mai priveasca ca pe o sotie.
Ba conteaza mai mult pt el stiind ca atunci cand vine acasa gaseste si nevasta care-i da ciorbita calda,sta cu el cat timp face baie si dupa il asteapta o partida creatoare de amor.
Eu una recunosc ca nu am nici un fel de inhibitii referitor la al meu sot.
Am curajul sa recunosc:IN PAT MA COMPORT CA O AMANTA!!!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

quote:
Originally posted by maudi

eu am alta solutie, ca sa mai scapam de framantari, ca o fi bine, n-o fi bine sa fim amante/sotii sau pe rand sau deloc. ce-ati zice daca in loc ca femeia sa-si anunte barbatul "de azi sunt amanta, deci nu tipa la mine si spala-ti sosetele unde-oi sti", sa ii faca LUI program: 3 zile pe saptamana sa faca pe sotzul, 3 pe amantul, si in a saptea ramane la alegerea lui ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Fetelor sunte-tzice sa mai

Cu drag, Erykutza ---@un de aici din si

Mergi la inceput