nevasta=amanta
Raspunsuri - Pagina 2
maska spune:
bravo fetele!
nu ne mai trebuie sarmale.....
dar ce facem cu copiii? intre timp cine-i pazeste?
hannen spune:
Fetelor suntezi tari!Jos palaria,nota 20 pentru voi.
Continuati va rog cu idei si sfaturi si ptr astea maiasa ca mine.
Va dulceee!
Nicole&Amira
adadia spune:
Sa va povestesc o faza .Fiind cu copii intr-un magazin , am vrut sa-mi iau si eu o lenjerie , ceva . Le-am trimis sa se uite la alte magazine , dar nimic , ele dupa mine . Pana la urma am inceput sa studiez oferta . Atunci fi-mea se uita lung la mine si ma intreaba : Pentru ce-ti trebuie tie astea , si-asa n-ai unde sa te-mbraci cu ele . I-am multumit vanzatoarei si am plecat . Asa ca sarmaua ca sarmaua , dar copii mei se culca la 2 noaptea ca cica nu pot dormi si au si de invatat .
Denisa_35 spune:
Traznet!
Rodica darling esti tare...o lectie de viata extrem de utila!
Denisa si copilul Alecu
Victoria spune:
Fetele, am incercat si io, dupa ce am venit de la servici pe la 6-7, hranit barbat, baie cu spuma, venit in pat, .... adormit in timp ce vorbeam cu barbatu-meu. Efectiv..... Da' parca amantele n-au servici, nu?
V.
veni, vidi, Victorie!
TORIA spune:
Ma fetelor dar sinteti tare nebunatice am ras cu lacrimi fiicamea ma intreaba ce am noroc ca nu prea citeste asa bine romaneste,auziti dar costume din alea negre din piele nu sint bune si cu un zbici in mana si sa-i luam de la usa ce tot sarmale punte masa iate masa amantele cred ca asa fac nu-i mai invita si la mancare cu burta plina nu fac atata treaba.
Mickyyy spune:
Totusi....daca noi devenim amante, cine va lua locul sotiei?!?
Ca in primele zile sigur ii va surade ideea, dar dupa un timp o sa-i fie dor de-o mancarica gatita, de-o haina spalata si calcata, de cineva care sa-i faca toate treburile casnice .....
Parerea mea e ca trebuie sa joci din cand in cand si rolul de amanta intr-o relatie, dar ganditi-va si la partea neplacuta a lucrurilor.... cand el se pliktiseste de-o amanta, o skimba si gata (mai greu face asta cu sotia).......deci nu intrati definitiv in pielea amantei, ca exista riscul sa picati pe panta monotoniei. Si apoi dupa ce merge la amanta, tot la sotie vine......
Si oricat ati vrea sa ii fiti amanta, 100% n-o sa reusiti. Cum ar putea el sa-si barfeasca sotia tot cu sotia (alias amanta)??. Si cand zic barfa ma refer la micile sau marile probleme conjugale pe care sotul arde de nerabdare sa le impartaseasca cu "noua iubita", in speranta ca va gasi pe cineva care sa-i de dreptate. Voi vreti sa-mi spuneti ca in calitate de amanta o sa-i dati dretate la tot ceea ce in calitate de sotie ati negat?
Ar fi multe de spus pe tema asta....vad ca pana acum sunt prima care vede jumatatea goala a paharului, dar cred ca ar fi interesant de dezbatut problema si din punctul asta de vedere.
Victoria spune:
he, he, he..... eu nici acum nu mi-am schimbat numele pe pasaport dupa ce m-am maritat... si cand plecam in concediu afara, receptionerii ne zambesc complice la cazare... da, in concediu merge sa faci pe amanta, problema e4 ca nu poti sa-i ceri sa-ti cumpere toate prostiile, ca stii ca e din bugetul familiei si e si munca ta acolo.....ufffffffffffff
V.
veni, vidi, Victorie!
JuliaGrace spune:
Felicitari Mickeyy. Nu esti singura care vede jumatatea goala a paharului. Oricum uneori e mai simplu rolul amantei...dar daca te gindesti ca-si iau toti colzile intre picioare si tot la neveste se intorc... uneori iti trece dorul de a deveni amanta.
Trebuie sa recunosc ca in general sotii se plictisesc de sotii... dar daca te intrebi ce vad la amante.... uneori inclin sa le dau dreptate: amantele sint prin definitie mai bine dispuse decit nevestele, si mult mai disponibile. Deci din punctul asta de vedere poate ca uneori ne-ar prinde bine la toate, cel putin psihic sa intram in pielea amantelor...nu ca asta ar fii ceva foarte simplu...reversul medaliei este sa vezi sau sa simti ce simte o amanta cind "sotul" se intoarce la "nesuferita" de nevasta...