Bucurii de sept-oct 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Eunice, ti-am trimis si eu PM, ca am vazut mai tarziu ca il ai deja.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Mesaj de la Andreea pe Itzy:
"Multumesc mult pentru frumosul gest! Nu ma asteptam ca mama ta sa vina la noi si mai ales sa planga fiind impresionata de Sebicu ... E o scumpa, iar Ana e o dulce, mi-a aratat poze cu frumoasa zana. Va pupam si Paste Fericit!"

Itzy, pentru ca Anreea nu are cum sa-ti scrie m-a rugat sa primesc acest mesaj pe telefonul mobil pt tine si sa ti-l scriu si o fac cu cea mai mare placere.
O si si de la noi pt gestul tau si al mamei tale.

Andreea va merge doar maine pentru cateva ore acasa cu Sebi si se vor intoarce seara in spital asa ca nu va apuca probabil sa va scrie. Era ceva mai bine, a mancat mai mult de jumatate din ciorbita dusa de mama lui Itzy si zicea ca nu a mai mancat asa de multa vreme.

Flavia...acum m-ai emotionat si pe mine cu mesajul Andreei...Ma bucur ca am putut s-o ajut putin si ca i-a placut mancarica...Mama a acceptat imediat, am rugat-o sa-i faca o ciorbita de pasare de la tara (de la bunica mea) si un pilafior ...stiam ca lui Sebi ii placuse mult cel pe care i-l dusese Lilina...i-a mai dus niste snitele de pui, fructe, iaurtele...niste bani....Important este sa se faca bine...imi inchipui cum le este de atata timp prin spitale...si fara nicio ruda care sa-i ajute....mai ales in Bucuresti.
Ii pup si eu mult...si pe tine la fel...ca ai fost mesagerul nostru . Drum bun si Paste Fericit si voua.

Tanima ...pt acatistele de care ziceai...pe sotul Roxanei il cheama TUDOR...pe al Andreei nu mai retin...cred ca scrie pe la pozele ei...ar tb sa ne uitam

Xandrinne m-ai facut si pe mine sa la torul ala cu bezea si la pui...Am citit comentariile celor care pregatisera puiul...si m-au convins si pe mine sa-l incerc...Tortul fara doar si poate il voi face

Lexi si pe Maria si mai mult

Adriana ma bucur pt voi ca ati scapat cu bine de interventia chirurgicala la polipi...Inca un baietel curajos!

Pufy tu ce bucataresti?? hai ca si tu esti maestra....ne-ai facut de multe ori sa

Yoanna cum este Mitzu al tau? Sper ca nu s-a imbolnavit chiar acum de sarbatori...

Eu am terminat pe ziua de azi ...ma duc la nani ca deja e 2 jumate...si dimi ma trezesc devreme...

pupici

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Itzy, nu m-am mai logat de foarte mult timp, iar pm l-am suspendat pentru ca imi apareau niste chestii ciudate pe vremea cand postam. Acum ma chinui sa il reactivez (nu mai stiu cum) si sa iti trimit adresa de mail.
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna seara si de la mine
fetele cozonacii si pasca au iesit supeeerrr
maine facem drobul,borsuletul de miel,salata de beuf si duminica dimineata se face fripturica de miel
binenteles vopsim si oua tot maine
am facut cu mami si paine de casa si parca nu mai mancasem in viata mea asa asteptam sa se raceasca un pic sa pot manca
ma bucur nespus sa citesc ca sebicu este mai bine si a inceput sa pape
itzy ma bucur nespus sa citesc mesajele tale sunt intotdeauna atat de vesele si pline de optimism,felicitari pentru nepotelpapusica cea frumoasa
xandrutza tortul egiptean este o nebunie si sigur de Sfintii Constantin si Elena ii voi da gata pe invitati cu acest delicos tort
va pupez pe toate si va doresc noapte buna si spor la bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tanima, pe sotul Andreei il cheama Radu daca nu ma insel. Ma bucur mult sa aflu ca Sebi e mai bine si ca a papat cu pofta. Itzy, un mare pentru tine si un buchet de pentru mama ta.
Va rog, vreau si eu numarul Andreei inca o data. Promit ca e pentru ultima oara cand il cer, o sa-l bag in memoria telefonului.
Ma bucur ca Roxana a reusit sa-i faca Dariei atatea investigatii, sper din suflet sa gaseasca un remediu pentru boala.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna!
Am intrat sa mai citesc cate un pic... Gata treaba pe ziua de azi, mai avem si maine un hop.
In primul rand, doresc multa sanatate lui Sebicu! Mititelul, abia astept sa nu mai fie nevoie sa stea in spital.
Itzy , si pentru mama ta inca una.
Flavia, Martha, multumim pentru vestile despre Sebi.
O asteptam si pe Roxana acasa, cu vesti bune!
Lexi, te-ai hotarat ce pasca faci? Ai gasit ce ti-am scris?
Elenia, ma bucur ca ti-au iesit cozonacii!
Gety, ceva vesti despre frisca?
Aldaesme, multumim pentru informatii!

Fetelor, cine stie ce zi o fi maine... Va doresc un Paste fericit, cu multa caldura si bucurie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata ...la voi acolo ca la mine e deja amiaza...

Voiam sa va intreb ...voi cu ce vin stropiti friptura de miel (pulpa) la cuptor? Alb sau rosu?

Lexi pai uite cere-i-l Marthei sau lui Eni

Elenia...am omis sa iti scriu si tie ca m-a impresionat cand am citit despre revederea ta cu Dudumiciul tau ...Ce te-a mai asteptat mititelul...Acum il iei cu tine? ca ziceai ca-i cauti o gradi acolo parca...

Mini...pai vad ca ai PM activat acum...o sa-ti dau si eu unul...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am trimis si eu nr. de telefon al Andreei, ca sa citesc apoi ca l-a primit de la altcineva.

Itzy, sarcina usoara surioarei tale! Va fi un an foarte frumos pentru voi 2009.
Spor la facut mancaruri sa ai!

Xandrutza, am abandonat ideea cu tortul... acum fac ciorba de burta, care e destul de laborioasa, mai am si cozonacul...sarmalele le-am fiert aseara... n-as vrea sa fac foarte multa mancare, ca dupa aia ne imbie sa o mancam... si iar ne plangem de kg. in plus.

Asteptam vesti de la Roxana01. Si altele de la Mexxa.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Itzy din greseala am intrat sa va cistesc ultimele mesaje, si am vazut intrebarea ta....pai anul acesta nu voi gati nik fiindca plec la tara....acum am iesit din tura de noapte, ma pun sa dorm ceva ca am avut o noapte plina cu multi nebuni....maine e duminica.. si mancarea ar trebui sa fie gata....luni lucrez din nou....asa ca noroc cu soacra

Va tare pe toate si va doresc inca o data Paste Fericit!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

printre mancarica, oua rosii si prajituri am intrat sa va doresc din toata inima ca:

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta!
Hristos a Inviat!
Va pupam cu mult drag!

PS itzy draga felicitari pentru nepotel si finut! si casa de piatra surioarei!
Multe pentru mama ta ca a trecut pe la Sebicu! Dumnezeu sa-i dea multa sanatate, atat lui, Dariei si tuturor copilasilor bolnavioari!
mini_me ma bucur ca ai reaparut! sper sa o faci cat de des!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput