Bucurii de sept-oct 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 4
festina spune:
Fie ca Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta!
Paste fericit!
itzy-bitzy spune:
PASTE FERICIT!
Iepuri veseli si zglobii,
Oua rosii, bucurii,
Miei cu zurgalai la gat
Sa va tina de urat!
Pastele cu sanatate,
Zile sfinte, luminate,
Iar pe masa romaneasca
Pasca dulce sa domneasca!
Si cum postu-i pe-ncheiate
Aveti grija la bucate
De nu le udati cu vin
S-ar putea sa fie-un chin!
Soarele sa va-nsoteasca,
Bucurie-n casa voastra,
Sa petreceti fericiti
Alaturi de cei iubiti!
Va pup pe toate!
Intru un pic mai tarziu dupa ce culc papusica ...acum am tb la bucatarie. Mama cu tata vad ca nu sunt online , nu stiu inca nimic de Sebicu si Mexxa
Miniiiiiiiiiiiiiiiii de cand te astept!!!!!!!! Am mai intrebat anul trecut de tine, ti-am dat si PM dar mesajele se sterg dupa 3 luni automat...si daca nu te-ai logat sigur nu ai vazut...De data asta nu-mi mai scapi. Abia astept sa ne conversam si sa povestim. Te puuup muuult de tot. M-am gandit des la voi...iti spun eu...cum si de ce. Cand am citit ca faci drumuri dese in C...am vazut prima litera C si am crezut ca scrie China nu Canada...
P.S Numai cand ma gandesc la tine ma umfla rasul...cata hahaiala am mai tras pe vremuri
revin ...tonight
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Oanacn spune:
itzy.
Nu stiu cand mai intru, asa ca va urez toate cele bune.
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va aduca multa sanatate si fericire!
Cu mult drag va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi!
anangel_lexi spune:
Va uram si noi un Pasti fericit, luminat si imbelsugat, cu caldura in inimi, bucurii si mai ales sanatate! Christos a Inviat!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
eunice78 spune:
Va urez si eu Paste fericit alaturi de cei dragi, cu sanatate, lumina si liniste!
Daca poate sa imi trimita si mie cineva nr de telefon al Andreei (Mexxa) as aprecia gestul..ca l-am mai cerut.. fara nici un raspuns.
martha78 spune:
Va urez si eu sa aveti un Paste fericit care sa va aduca numai bucurii, ganduri senine si lumina in suflet!
De Mexxa si Sebi stiu doar ca o sa isi petreaca sarbatorile in spital Sebi e mai bine, mai vioi, asteapta sa ii scoata firele si sa plece cat mai curand acasa!
itzy-bitzy spune:
Hei
Eni din pacate nr de telefon care il aveam eu nu mai e valabil. Cica i-au furat telefonul in spital...si acum are alt nr. Mamei i l-am dat pe cel vechi si a trebuit sa sune la Lilina sa il ceara...Acum am vazut mesajul tau...Maine ii spun sa mi-l dea mama, Lilina este deja plecata din Bucuresti. Eventual iti dau nr Lilinei si i-l ceri tu? Cum zici?
Nu am apucat sa vb prea mult cu mama ca i-a picat netul...A apucat doar sa-mi spuna ca atunci cand l-a vazut asa bandajat la cap a inceput sa planga...offf...S-a bucurat mult Andreea, draga de ea ...impresionata...a inceput si ea sa planga. Ieri fusese si Lilina pe la ei dar cred ca fiind ocupata cu bagajele nu a mai intrat sa ne dea vesti. Cand sa-mi spuna despre Sebi s-a intrerupt...dar vad ca ne-a zis Martha ca e mai binisor
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
La mine este 1 noaptea astept sa scot drobul de la cuptor ...iar fac in premiera preparate ...ca la Craciun.
Sora-mea imi povestea acum ca a primit de la viitoarea soacra de toate...si ca ea nu a facut nimic. De Paste merg la ai mei la masa...boierie. I-am zis sa profite cat poate de toti de acasa ....ca uite la mine, aici a tb sa pun osul la munca si sa fac singura de toate....ehe ce bine era acasa...de sarbatori primeam si eu si de la socri si de la ai mei...aici...devin chef - bucatar .
Are nunta in august...pregatiri, nebunii...si acum 2 saptamani surpriza...a aflat ca este gravidutza...Cand m-a anuntat am crezut ca e pacaleala de 1 aprilie...Acum trebuie sa se reorienteze la o rochita de mireasa adecvata. Asadar voi fi matusica ...voi avea un finutz mic ...si un nasic mic ... s-a lasat cu bebelusi multi anul asta...
Asa ca acum cu atat mai mult o rasfata si nu face nimic...i-am zis sa trimita prin DHL si la mine
Maine vopsim ouale...papusica a zis ca ma ajuta, abia asteapta...am vopsea din tara, abtibilduri cu iepurasi si puisori sa le decoreze ea
Desert voi incerca o pasca...sa vedem daca mi-o iesi , din aia cu multa branza si stafide...strat gros asa...nu cu mult aluat....si sa vad ce prajitura sau tort ...Ma gandeam cate am cumparat si fac, nu stiu cand vom manca tot ce pregatesc...dar nah ca romanii..Colegii de aici tot asa care mai de care cu retete si preparate traditionale romanesti...deja miroase numai a sarmale, cozonaci...
Itzy-Bitzy
cu
flavia ramona spune:
Mesaj de la Andreea pe Itzy:
"Multumesc mult pentru frumosul gest! Nu ma asteptam ca mama ta sa vina la noi si mai ales sa planga fiind impresionata de Sebicu ... E o scumpa, iar Ana e o dulce, mi-a aratat poze cu frumoasa zana. Va pupam si Paste Fericit!"
Itzy, pentru ca Anreea nu are cum sa-ti scrie m-a rugat sa primesc acest mesaj pe telefonul mobil pt tine si sa ti-l scriu si o fac cu cea mai mare placere.
O si si de la noi pt gestul tau si al mamei tale.
Andreea va merge doar maine pentru cateva ore acasa cu Sebi si se vor intoarce seara in spital asa ca nu va apuca probabil sa va scrie. Era ceva mai bine, a mancat mai mult de jumatate din ciorbita dusa de mama lui Itzy si zicea ca nu a mai mancat asa de multa vreme.
Despre Roxana ... sunt pe drum spre casa, ajung la noapte la 12, Daria e foarte obosita, dar a facut o gramada de teste si spera sa afle cauza bolii. O sa va scrie ea maine probabil. Asteptam vesti bune cat mai curand.
Noi o sa plecam la tara, la soacramea, asa ca nu stiu daca mai apuc sa va urez si o fac acum:
"Sa va fie casa plina de lumina lui Dumnezeu si sa aveti liniste in suflete! Un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!"
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)