Bucurii de sept-oct 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 3
GETY spune:
Itzy, usor!
Xandrutza, am luat 2 pliculete de intaritor, dar frisca e de Napolact 15%. Oare sa iau un mai grasa sau iese si asa cu intaritorul respectiv? Am 1 kg. de smantana si-mi mai trebuie si la ciorba de burta, dar nu chiar 1 kil.
Itzy, pretuiesc cu mai mare intensitate clipele petrecute langa Maria. Si nu ma mai enervez. O pup toata ziua si ea ma pupa inapoi. Sa de Domnul sa ne tie sanatosi pe noi si pe toti cei din jurul nostru.
MamiLili din Suceava, cum ai petrecut de Florii?
Asa creste Maria Diana
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
Nu am mai intrat de-o vesnicie sa scriu mesaje, dar v-am mai citit ocazional. Va doresc tuturor un Paste Fericit, iar celor cu copilasi bolnaviori insanatosire grabnica!
Itzy imi pare bine ca postezi. Am observat ca esti in China acum! Ce mai faci? Noi suntem tot in Oman, dar cu vizite destul de dese in Canada.
Iulia e mare, are 2 ani si jumate acum si in ultima perioada a avut o explozie de crestere: are 96 cm si 16 kg! Vorbeste cu noi in engleza, romana intelege ceva(vorbesc eu cu ea), dar nu poate raspunde inca in romana, raspunde in engleza.
Va pup si sper sa postez mai des.
tanima_i2002 spune:
Buna seara!!
Eu tot pe net cu sora-mea asa ca am trecut sa va urez sarbatori fericite, masa imbelsugata si multa sanatate.
Lumina blanda a invierii sa va aduca liniste si bucurie in suflete.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
tanima_i2002 spune:
AM vazut si eu filmuletul cu Emma, e sfasietor. Mi se rupe sufletul. Nu stiu cum pot sa treaca niste parinti prin atata durere. Probabil ca nu mai esti om dupa asa ceva.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
eleņia spune:
Buna dimineata
astept sa creasca cozonacul si m-am gandit sa vedem daca bea cineva o cafea cu mine,dar se pare ca oamenii normali dorm la ora asta nu ca mine si cu maicamea
spor la treaba fetele
la mine acasa nu se obisnuieste sa fie alte prajitri decat cozonac si pasca
ai mei sunt ff traditionali in aest sens
daca eram eu de capul meu executam si ceva tort si praji dar....
fetele am vazut pozele anuntate de ieri dar cum stiti printul nu ma lasa sa scriu ca vrea si el
sebi si dariutza ma gandesc neincetat la voi si sper sa va faceti bine repede repede
am citit topicul emmei si m-am zguduit de plans si acum cand scriu imi da lacrimile iar montajul este superb
nu cred ca isi poate imagina nimeni suferinta acestei mame,daca pe noi ne misca si plangem dar biata mamica a emmei
nu mai pot scrie
va pupez si fug la cozonaci
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la
Elenia, spor la cozonaci! Am facut si eu, ieri.
Gety, un plic de intaritor e suficient pentru 0,25 l frisca; s-ar putea sa-ti ajunga totusi, daca mai iei din smantana si pentru ciorba de burta. Dar daca faci tortul egiptean ai nevoie de 200 ml frisca.
Uitasem, eu am incercat la tortul de 8 martie sa pun caramel in frisca, nu va pot spune ce buna a iesit!
Itzy, multumim pentru urari, ma bucur ca ai reusit sa intri un pic la noi.
Mini-me, wellcome back!
Tanima, multumim pentru urari, un Paste fericit si voua!
Sanatate multa bolnaviorilor nostri! Va pup, plec la treaba!
GETY spune:
Elenia, sper ca mananci cozonac acum... Cum a iesit?
Eu am primit cozonac facut de cineva din familie. Bineinteles ca o sa am si cozonac si oua vopsite rosii pe masa de Paste.
Mini_me, ma bucur sa ne scrii din nou!
Xandrutza, am emotii, sper sa-mi iasa tortul pana la urma... Azi il fac, ca pana maine sa fie bun de papat.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Wow, ce mamici harnicute avem!
Eu ieri am spalat lenjerii de pat si perdele, am facut o parte din cumparaturi si am vopsit oua. Evident, nu mi-au iesit. Ouale care trebuiau sa fie rosii, sunt portocalii. Dar oricum fata de ceea ce am avut anul trecut, astea sunt superbe.
mini_me, ma bucur ca ai mai scris. Sper sa poti intra mai des, sa ne mai scrii despre voi!
Itzy, chiar mi-era dor sa mai citesc cate ceva si despre voi!
Fetelor, daca vorbeste vreuna dintre voi cu mexxa, va rog mult sa-i transmiteti ca la clinica din Germania se fac si operatii la sectia ORL. Eu iar am ratacit numarul ei, e clar ca am o problema la mansarda.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GETY Xandrutza, am luat 2 pliculete de intaritor, dar frisca e de Napolact 15%. Oare sa iau un mai grasa sau iese si asa cu intaritorul respectiv? Am 1 kg. de smantana si-mi mai trebuie si la ciorba de burta, dar nu chiar 1 kil. |
Scuza-ma ca dau buzna (va mai citesc ca il am pe finutzul meu printre voi ). Apreciez ca nu vrei frisca vegetala, si eu ma impusc mai degraba in picior decat sa folosecs asa ceva. Insa daca ma duc in tara pentru frisca folosesc produsul numit "smantana dulce" - nu nu e indulcit doar e smantana nefermentata. Pentru torturi si dulciuri in general trebuie sa aiba peste 30% grasime - ca aia o tine la batut, ideal 40% - dar ma rog, fiecare isi stie colesterolul. Daca o foloseti pe asta nu ai nevoie de nici un fel de intaritor si o poti bate direct cu zahar, de preferinta pudra (sau chiar miere pentru un gust usor altfel).
Pentru sosuri albe e de preferat si ciorbe e de preferat sa aiba 10-15% grasime...si evident fiindca vorbim de romania e de multe ori de preferat sa fie fermentata!
Iti doresc mult succes cu tortul!!! Si pofta buna dupa aceea!
Sarbatori Fericite!!!
Esme
pufymic spune:
Fetelor am intrat pe fuga sa va urez voua si familiilor voastre: Paste Fericit!Si fie ca Lumina Invierii sa va calauzeasca intreaga viata!
Mexxa, Roxana...sunt cu gandul alaturi de voi si de puii vostri!
Va imbratisez cu mult drag pe toate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!