Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)
Raspunsuri - Pagina 7
katteryna spune:
BUNA BURTICI!!!
Dar ce spor ati avut la scris mai fetelor! Nici nu am apucat sa va citesc k lumea din urma, dar va ajung io din urma!
Lutoniana ma gandesc si eu la tine si ii doresc sanatate soacrei tale!
Bun venit fetelor noi! Sarcini usoare si bebici saltareti!
Andreuk hai ca te-am gasit!!!! Trebuie sa ne intalnim si noi ca fetele din Constanta se gasesc zilele astea, si vor manca kiurtosi relele Credeati ca v-am uitat? Sa va ganditi si la mine cand papati
Nu mai stiu ce vroiam sa zic dar revin mai tarziu
19+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
THEA22 spune:
Felicitari pentru "probabil' baietel, Crisbebe!Si...asa, ca temperament 'probabil' cu cine seamana bebelu?
THEA2216+''
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor am ajuns acasa.... dupa chinuieli groaznice...ca nu statea bb trebuie sa va spun ca mi-a zis ca e probabil baiat De ce a zis ca e probabil? Ptr ca ba a stat in pozitie turceasca si nu ne lasa sa vedem...ba a pus manutele lui alea mici intre picioruse ca si cum se pregatea sa faca pipi Era un dulce...pe 2D a lasat bb sa se vada ceva de baietel Dr a zis ca de obicei pana nu e sigura nu zice dar acum sa vedem ptr ca mi-a zis "probabil" Deci in concluzie avem momentan un carucior albastru Exact cum mi-am dorit... Va P.S : sper sa nu-si schimbe putza pana la sfarsit 16 + cu |
FELICITARI!!!!!
MangaGirl :-) 16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
Emy10 spune:
Avem o fetita!
Asa cum mi-am dorit, nu stiu de ce aveam eu un feeling prost ca este baietel! Si mi-a garantat ca nu o sa ii creasca cocosel la urmatoarea ecografie!!!
18
biaz29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Buna idee, ca asta de oua fierte de cate ori am incercat-o, mi s-a taiat. Exista un secret? Am scris atatea posturi lungi si nu le-am zis fetelor care merg azi la eco succes! Fug putin la aer, revin mai pe seara. 13+ |
Secretul este sa faci suficient de des in asa fel incat sa stii din ochi cantitatile si sa te opresti la timp. Daca pui prea mult ulei, la un moment dat nu-l mai poate incorpora si se taie. Dar in general cartoful are amidon si leaga bine. In plus, daca faci la blender iti asiguri si amestecare uniforma.
La cea de ou, daca o faci la mana, secretul este sa amesteci in aceeasi directie mereu iar daca se taie, o dregi tot cu cartof fiert.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
kiki_cri spune:
Felicitari Crissbebe pt baietel (probabil) si Emy pt fetita!!!!Se pare ca fiecare are ce si-a dorit!
Si eu imi doresc cel putinun baietel.
KIKI 15+ cu
biaz29 spune:
citat din mesajul lui adimercedes Biaz, felicitari pt ca ai putere si concentrare si pt doctorat. Eu am facut pauza inca din sarcina cu Lisa, cand mi se facea ingrozitor de rau daca stateam la comp mai mult de 1-2h. Iar atunci lucram si la o agentie de imobiliare si eram pe comp vreo 4-5h si era cumplit, ajungeam acasa o leguma. Plus incepusem businessul si tot pe comp munceam. Am vrut sa reiau in feb anul asta si mai as fi avut un an, dar am aflat de sarcina si a trebuit sa ma hotarasc repede ce fac. Asa ca mi-am facut intrerupere si voi vedea cand voi putea reveni sa imi termin teza, si daca o schimb in master si o termin asa, apoi mai vad. Referitor la nick, nu esti tare departe de adevar cu "anti mercedes". Adica nu le urasc, dar nici nu ma dau in vant dupa ele. Masina ideala pt mine la mom de fata e www.mazda.com.au/Models/Current%20models/CX-9.aspx" target="_blank">Mazda CX9, doar ca e fff setoasa si ne-am luat Mazda6 Wagon pana mai lucreaza astia la optimizarea consumului . Ca sa revin la nick, il am in cap inca dinainte de a sti ca exista masini cu numele asta. Eram de vreo 4-5-6 ani si o prietena de-a unei verisoare se numea Adriana Mercedes (nu stiu pe ce motive parintii i-au scpus Mercedes). Dar era cu cativa ani buni mai mare decat mine si mi se parea o finuta, o cocheta si fff carismatica. Mi-a ramas in mintea mea de copil imaginea ei si peste ani, cand a aparut internetul cu nick-uri etc, l-am ales pe asta de fata ;) Eu sunt Adriana, asa ca nu e mare deviatia ;) "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Atunci o sa trec pe Adriana, ca sa nu ma mai incurc. Ca dupa aia o sa ma iau de guler cu Freud in legatura cu actele ratate.
biaz29 spune:
citat din mesajul lui diana_n Fetele vegetariene si Vegan, Am o MARE rugaminte la voi. Nu puneti bebe pe regim vegetarian. Am vazut la TV cazuri infioratoare de vegani care si-au omorat copiii cu cele mai bune intentii din lume. Creierul e peste 90% grasime, grasimea e cea care-l protejeaza pe bebe, cu cat mai gras, cu atat e mai sanatos. Peter s-a nascut de peste 4kg si a mancat ca disperatul 7 luni, el nu dormea ziua ca sa manance. Apoi s-a calmat si a inceput sa aiba 2 somnuri pe zi. L-am dus la dr. de nenumarate ori sa intreb daca e normal sa manance atat de mult, ca deja arata ca un luptator de sumo . La 9 luni manca mai mult decat mine (cantitativ), la 1 an jumate isi manca cina, apoi ma impingea de pe scaun si manca mancarea mea, toata. Pe graficul de inaltime si greutate era mereu la limita de sus. Acum are 3.5 ani , e inalt si suplu, ca la carte. Mult timp mi-am facut grija c-o sa fie gras mai tarziu, desi nu avem pe nimeni in familie supraponderal, m-am inselat. Copilul are nevoie sa manace bine si cat mai diversificat in primii ani de viata, apoi e alegerea lui sau a voastra, va rog eu sa nu-i dati grau incoltit la 8 luni, ci lapte cu 4% grasime. Acum o saptamana am citit pe forum cazul unui copil care s-a nascut fara stratul de grasime protector cu care se nasc majoritatea bebelusilor si prin ce cosmar au trecut parintii. Cred ca e singura situatie in care grasimea e buna. Sper ca n-am suparat pe nimeni,legumele sunt baza si in dieta noastra. Eu gatesc romaneste, Peter a fost intrebat duminica la o petrecere daca vrea hot-dog sau hamburger si bietul copil se uita in gol, ca el nu stie ce-s alea ` Diana 19 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Dupa cate ai observat, pe forumul nostru nu sunt fete care tin regim vegan si nici care sa-si fi crescut copilul cu un asemenea regim. Nici eu nu cred ca e potrivit pentru un copil mic. Fiul meu a papat lapte de la Vacuta Milka subsemnata adica je pana la un an si dupa aia de pe la alte vacute cu copite si cornite. Nu a mancat niciodata carne si e perfect sanatos, a fost un gras pana a scapat la picioruse si acum este normal dezvoltat. La trei ani si 10 luni are 1,08m si 18 kg.
Nici eu nu apreciez mamicile care au senzatia ca daca isi indoapa copilul cu catina, frunze de brusture si colti de marar (glumesc!) o sa fie super sanatos. Dupa cum ziceam la un capitol anterior, secretul sta intr-o alimentatie echilibrata. In acelasi timp, cred ca se poate o alimentatie sanatoasa si echilibrata fara carne.
unombun spune:
vad ca se revine la problemele cu tiroida.Daca existau probleme pentru sarcina,de la tiroida,organismul mamei elimina fatul la inceputul sarcinii!!!Intrebati un endocrinolog serios si,daca e sincer,asta va raspunde.In rest,de luat bani de la pacienti,toti doctorii stiu sa o faca.Sperie ei pe cei sanatosi,dar pe cei cu mici probleme.Eu lucrez in experiza medicala de 15 ani si presupun ca am capatat ceva experienta si in facultate si dupa.Fiecare reactioneaza cum vrea,insa...