Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

eu astazi am programare la vopsit, vedem daca ma va vopsi coafeza mea, dar eu zic ca este ok

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Menics, si eu zic pas la vopsea in primul trimestru, mai bine ocolesc, sa stau eu linistita. Cat despre plaja si baite in mare..si eu abia astept ca m-am mutat doar de 2 ani aici pe litoral, eu sunt din jd. Neamt de origine..Si iti dai seama ca acu vreau sa recuperez tot timpul pierdut. Problema e ca nu stiu daca o sa avem voie..la plaja si la baie in apa de mare..
Poate ne zic fetele cu strumfi deja acas'..din experientele trecute

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

UAU! Se pare ca eu sunt oaia neagra pe aici!
Eu acum nu ma mai vopsesc, ca am ajuns de 2 ani la culoarea mea naturala si nu vreau sa o mai schimb.
La Bradut insa ... ma vopseam lunar si ma vopseam blond. Ce treaba are vopsitul cu transferul placentar astfel incat sa ajunga la bebe? Eu nu cred o iota din toate povestile astea, hai sa fim realiste ... suntem gravide nu bolnave! Daca e sa o iau logic, mai daunator e fumatul decat vopsitul, ca intra pe gura.
Mai avem un pic si nu mai vopsim nici ouale, ca daca nu e chiar alimentar si o fi prea chimic?

Nu dati cu pietre, nu vreau sa fiu rea si nici ignoranta sau sfidatoare. Recunosc ca si eu am avut muuuuuuulte temeri la prima sarcina.

Acum ma simt vinovata ca nu le mai am, dar rar, nu ma roade foarte des

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alunelsialbinutza

UAU! Se pare ca eu sunt oaia neagra pe aici!
Eu acum nu ma mai vopsesc, ca am ajuns de 2 ani la culoarea mea naturala si nu vreau sa o mai schimb.
La Bradut insa ... ma vopseam lunar si ma vopseam blond. Ce treaba are vopsitul cu transferul placentar astfel incat sa ajunga la bebe? Eu nu cred o iota din toate povestile astea, hai sa fim realiste ... suntem gravide nu bolnave! Daca e sa o iau logic, mai daunator e fumatul decat vopsitul, ca intra pe gura.
Mai avem un pic si nu mai vopsim nici ouale, ca daca nu e chiar alimentar si o fi prea chimic?

Nu dati cu pietre, nu vreau sa fiu rea si nici ignoranta sau sfidatoare. Recunosc ca si eu am avut muuuuuuulte temeri la prima sarcina.

Acum ma simt vinovata ca nu le mai am, dar rar, nu ma roade foarte des

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

de acord cu tine foarte tare si frumos spus, m-a amuzat. dar cred ca e teama de prima sarcina, insa sunt si foarte multe exagerari. eu zic asa, ne face rau si calculatorul daca noi credem asta

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bravo Alunel! Mai avem putin si devenim paranoia
Vin si eu si supun atentiei problema care ma roade pe mine cel mai tareee de ceva vreme. Am ten acneic, si am descoperit eu de vreo luna doua, o crema de la elmiplant, antiacneica bio, dar...are in componenta acid salicilic=aspirina. Acu..mie chiar imi prieste crema astaaaaaaaa, ma impac bine cu ea, am mai folosit-o , dar mi-e frica..ca are aspirina..care Doamne iarta-ma e intr-unprocent probabil fft ft imfim, in mod sigur nu are cum sa influenteze bebita..
Da, acu ma gandesc, daca ii fac rau?????
Este ca sunt paranoia???

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

da si mie mi se pare exagerat... nu lac de unghii, nu vopsit, nu cafea , nu ceai ... numai nu stiu de care, eu raman la parea ca orice abuz dauneaza in orice...
eu mor de foame acum.... bag ceva...

Manu 9+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Laura, du-te linistita la plaja, dar nu sta prea mult in soare, stai sub umbrela si la orele indicate. CU intratul in apa nu este o problema daca verifica altcineva cat e de rece

O sa venim si noi cu Bradut in Eforie anul asta, ca de ... e din partea casei.

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

raluci_b, sa stii ca si eu mai patesc asa noaptea, parca as avea febra musculara la burta...
eu de miscatul lui bebe, stiu ca-l simtim pe la 4 luni jumate...acuma poate depinde de fiecare...de cand ,,receptionam'' miscarea

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Pai si eu am o acnee usoara, iar de la utrogestan ... imi apar d-alea dureroase. Bine ca nu toate pe fata La Bradut imi dadeam cu toate cremele sa imi treaca, eram innebunita. Unele aveau niste componenti ... Medicul mi-a zis ca atata timp cat nu ma apuc sa dau cu limban sau sa imi ling degetele dupa ce ma creia o pauzasc sau ma zgandar pe fata ... pericolul este zero.

Stiu ca sunt temerile de prima sarcina si ma regasesc in fiecare dintre voi. Eu am un produs finit deja acasa, ca de altfel toate mamicile de iulie - august 2004 cu care m-am conversat si imprietenit. Nimic nu ne-a daunat strumfilor, imi aduc aminte ca noi in iunie am iesit ca "burtoasele" la o inghetata in Cismigiu si ... majoritatea fumam.

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

adica dupa ce ma creia o pauzasc. Sorry, eu nu prea citesc dupa ce scriu si nu folosesc mouse extern, deci se duce desh'tu aiurea si mai tastez si printre cuvinte

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput